Feladta magát Nyerges Zoltán

MNO

Nyerges Zoltánt gyanúsítják a pécsi támadással (Pécsma.hu)

A Páva Zsolt pécsi polgármester lányát bántalmazó Nyerges Zoltán néhány napos bujkálást követően telefonon feladta magát. Őrizetbe vételét követően megkezdődött a kihallgatása. A férfi az elmúlt 10 napban egy ismerősénél húzta meg magát Pécsett, innen vitte el a rendőrség.

Feladta magát a pécsi polgármester lányának támadója. A Hír TV információi szerint Nyerges Zoltán vasárnap délelőtt hívta fel a pécsi rendőrkapitányságot, és elárulta, hogy hol bujkál. A Police.hun olvasható a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye, mely szerint a férfi vasárnap 11.20 -kor jelentkezett, ezt követően a BMRFK őrizetbe vette, és megkezdődött gyanúsítotti kihallgatása.

A Hír TV helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy Nyerges az elmúlt 10 napban egy ismerősénél húzta meg magát Pécsett, az ő lakásán fogták el vasárnap délelőtt.

Telefonos megkeresésünkre a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy zajlik a gyanúsított kihallgatása. Zsobrák Péter közölte, egyelőre nem valószínű, hogy vasárnap bármilyen más módon tájékoztatnák az üggyel kapcsolatban a közvéleményt, így mindenki a BMRFK által kiadott közleményre támaszkodhat.

A rendőrség a 23 éves Nyerges Zoltánt gyanúsítja azzal, hogy április 5-én reggel négy óra körül a pécsi Kálvária úti alagútnál bántalmazta Páva Zsolt fideszes polgármester húszéves lányát. A politikus az eset után közleményt adott ki, amelyben azt írta: lánya a barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd gyalog indult haza. El tudott ugyan menekülni a brutális támadás helyszínéről, de súlyos sérüléseket szenvedett, kórházban kezelik.

A Terrorelhárítási Központ tagjai két nappal később több embert is előállítottak az üggyel kapcsolatban. A Baranya Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat százezer forintosnyomravezetői díjat ajánlott fel Nyerges Zoltán kézre kerítéséért.

A Pécs Ma honlapján korábban azt írta, hogy a Páva Zsolt lányának bántalmazásával gyanúsított Nyerges Zoltán amikor Komlón élt, nevelőjének lányát erőszakolta meg, majd ezt követően került börtönbe. A Bama.hu úgy tudja, hogy több hasonló esete volt már korábban Nyergesnek. A lap szerint először Sikondán kapott el egy lányt, akit megvert, majd megerőszakolt. A rendőrök elfogták, de az ügyészség kiengedte, ekkor a férfi még fiatalkorú volt. Később Mánfán tette ugyanezt egy másik fiatal lánnyal, ami után ismét elfogták, ezúttal már börtönbe került, ahonnan tavaly év elején szabadult.

Forrás: MNO

14 hozzászólás “Feladta magát Nyerges Zoltán” bejegyzésre

  1. Ha jól olvasom a cikkben írottakat történelmet fog írni a csávókám!
    Ő lesz a zelső aki életfogytot kap harmadik csapásként! 😛

  2. Nemmondommeg szerint:

    Tetves férgese. Miért nem végzik ki az ilyen mocskot ? Élete végéig mi fogjuk etetni, míg egy kórházban kevesebb a napi kajára jutó pénzösszeg.

  3. Narancsvírus szerint:

    Egy klasszikust idézve, vigyen kötelet magával!

  4. Mari nénye szerint:

    Ja és szappanyt 😀

  5. John Doe szerint:

    Narancsvírus, ez úgy sem kötné fel magát és a többi sem őt. 🙁

  6. Mari nénye!
    Vagy kőport és vazelint! 😛

  7. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    AKI MAGYAR MEGNÉZI EZT A MEGHATÓ VIDEÓT! Szét sírtam magam rajta!

    Tegnap nagyot arattak a MAGYAROK Britanniában a Talent Show-ban, 4 IGEN-t kaptak

  8. Mari nénye szerint:

    vitéz bihari Grün szerint:
    2013. április 14., vasárnap – 19:27
    Mari nénye!
    Vagy kőport és vazelint!

    Az sem rossz….:D

  9. Gordom szerint:

    Amíg a Jobbik meg a Gárda csak pofázik, hogy elkapják a cigánybűnözőket, addig a rajok cselekszenek. Leraboltál Kelet-Magyarországot, megöltek több tucat időst, fiatalt, középkorút, férfit vagy nőt egyaránt. Magyarok meg eltartják őket, segélyen vagy börtönkoszton, mindegy. És egyre többen vannak, de hát Orbán Viktor szerint az Unióban nincs felesleges élet. Valóban: ezért is hagyják itt ennyien ezt az országot. Már Komló fideszes (volt) alpolgármestere is Ausztriában dolgozik.

  10. lolka szerint:

    “A Páva Zsolt pécsi polgármester lányát bántalmazó”
    -nagyon unalmas már, hogy ennek a személynek nincs neve…

  11. lolka!
    Vedd már észre! Itt a Páva Zsolt polgármesteren van a hangsúly!
    Még azon csodálkozok, hogy a “fideszes” nincs ott mindig!

  12. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t. megint hitet tett magas erkölcsiségéről. Nem a tény a lényeg, hanem kinek a lánya! Értem én, akinek lánya nyugaton (Nyugaton?) dolgozik, bár szerintem Amszterdamban, azt nem érdeklik az itthoni viszonyok, csak lehessen rágalmazni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. lolka szerint:

    vitéz bihari Grün úr!
    2013. április 15., hétfő – 21:48-ebből, most őszintén (mert én átlapoztam lexikonokat és egyéb kézi-könyveket és a legutóbb bedobott “kisokos”- is, de semmi) értettél valamit-valamit ki akart hozni, de az ördögnek sem sikerült. Vagy nem jó helyre illesztette, vagy rossz-kor nyomott rajta enter-t…

  14. lolka!
    Nem szoktam nagyon beleélni magamat az öreg hígagyú gondolataiba!
    Ha valakinek a lánya Amsterdamban dolgozik miért kell haza jönnie Pécsre, hogy inzultálják?!
    Kicsit szenilis már a vén Farok, de azért jól adja! 😛

Itt lehet hozzászólni !