Már több mint félmillió aláírás a rezsicsökkentés mellett

Fidesz.hu

Világosan látszik, hogy a Gyurcsány-Bajnai-korszak emberei a szolgáltatók oldalán állnak: a cégek megpróbálják elszabotálni a törvények ellenére a rezsidíjak mérséklését, ha Bajnai hatalomra kerül, ezt támogatná – jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője.

Ugyanitt Esztergályos Cecília színművésznő arról beszélt, a magyar családok elemi érdeke, hogy csökkenjenek a rezsiköltségek.

Bajnai Gordon szerdai rádiónyilatkozatából kiderült, hogy nem támogatja a rezsicsökkentést, kibújt a szög a zsákból – jelentette ki Zsigó Róbert. A Fidesz szóvivője hozzátette: Bajnai szélhámosságnak nevezte a rezsicsökkentés védelmében indított aláírásgyűjtést. Ebből is kiderült, hogy ugyanazt a veszélyes gazdaságpolitikát folytatná, mint amit 2010 előtt csinált, és képtelen a magyar emberek oldalára állni egy olyan fontos ügyben, amit a családok nagy többsége támogat – szögezte le.

Szólt arról is, 3400 olyan bejelentés érkezett a Magyar Energia Hivatalhoz, ami arról szól, miként trükköznek a szolgáltatók, és hogyan próbálják meg kijátszani a rezsicsökkentést. Világosan látszik, hogy a Gyurcsány-Bajnai-korszak emberei a szolgáltatók oldalán állnak: a cégek megpróbálják elszabotálni a törvények ellenére a rezsidíjak mérséklését, ha Bajnai hatalomra kerül, ezt támogatná – fogalmazott.

Zsigó Róbert beszámolt arról is, a három hete tartó aláírásgyűjtésen már 550 ezer aláírást gyűjtöttek össze a Fidesz aktivistái. Szeretném megköszönni a segítőknek, az önkénteseknek az eddigi munkát, valamint annak az 550 ezer embernek, aki támogatta aláírásával a kezdeményezést – emelte ki. Mint mondta, „ez a meccs még nincs lejátszva”, ezért nagyon fontos, hogy minél több ember írja alá a rezsicsökkentésről szóló aláírásgyűjtő íveket. Ezzel is mutassunk erőt: a magyar társadalom nagy többsége amellett áll, hogy a kormány folytatni tudja a rezsicsökkentést – húzta alá.

Esztergályos Cecília kiemelte, azért tartja fontosnak a rezsicsökkentésről szóló aláírásgyűjtést, mert hazánkban a többi európai országhoz képest is magasak a rezsiköltségek. Minden ember elemi érdeke, hogy ezek a kiadások csökkenjenek – fűzte hozzá a színművésznő, aki szintén támogatta aláírásával a rezsidíjak mérséklését.

Forrás: Fidesz.hu

7 hozzászólás “Már több mint félmillió aláírás a rezsicsökkentés mellett” bejegyzésre

  1. hajós szerint:

    “Kifulladóban a rezsicsökkentés-kampány?”

    “A jelek szerint amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan veszítheti el lendületét a rezsicsökkentésnek álcázott, idejekorán elindított demagógiakampány. Miután mind több irányból hallani, hogy igazán csak az állam keres a lakossági energiafogyasztáson, talán az energiaszektorról eddig folyó, kizárólag kormánypropaganda-jellegű gondolkodást felválthatja valami más. Hamarosan nyilvánosságra kell kerülnie annak, amit eddig csak pletykaszinten hallani minden felől, hogy az állami MVM Zrt. tavaly mintegy 90 milliárd forintot keresett az energián. Nincs ezzel semmi baj, egy cég dolga, hogy nyereséget termeljen tulajdonosának, valószínűleg a kormány sem lát kivetnivalót abban, hogy a lakossági fogyasztókból az MVM-en keresztül, illetve adóként százmilliárdok folynak be a költségvetésbe, miközben a pénzt „kitalicskázó multiknak” ennek töredékével kell beérniük.”

    http://ideaintezet.blog.hu/2013/04/12/kifulladoban_a_rezsicsokkentes-kampany

  2. Tóth Kati szerint:

    Amikor a szoci kormányok 15-ször emelték a gáz árát,akkor kik talicskázták ki a pénzt és hova?Miért baj az,hogy az állami cég nyereséges volt?Hajóska te kinek drukkolsz,

  3. bonifác szerint:

    Bajnai elvtársatok majd intézkedik! Vissza az egész Ti bolond magyarok fizessetek!
    A hülye csak saját kárán képes tanulni. Ha lehet, nekem ne küldjétek a kreténadót!!
    Fizessék az okos cucik, az a dolguk! De engem hagyjanak ki belőle.És az ország értelmes
    részét is. Ha nem lenne ennyi ellenérdekelt (hazaáruló)magyarnak csúfolt országonbelüli,
    nem kellene ennyit magyarászkodnunk.Náluk ismeretlen, hogy valaki saját hazáját gyalázza.
    Nálunk … kertesz, heller, tgm,kinga gönc, tabajdi csaba,–nagyon hosszú lenne a névsor.
    Hát ezért kell az aláírás. Máshol szégyen lenne. nekünk az árulóink miatt muszáj.Sajnos,
    nem fogadják meg vezérük szavát: “El lehet menni”…

  4. felix szerint:

    Kihagytad Orbánt, aki az uniós pénzeket akarta elvonatni.

  5. John Doe szerint:

    bonifác, attól tartok, hogy: “Vissza az egész Ti bolond magyarok fizessetek!” Az Ön szavaival élve. 😉

  6. hitetlen szerint:

    Pezsgőbontás volt a félmillánál ?

  7. "?!" szerint:

    Ez azért elég gáz, hogy ennyi idő alatt a narancsos szavazóknak még a negyede sem írta alá az új kubatov-lista alapját képező aláíró íveket!

    Nyilván a hiányzó narancsos aláírások pótlása céljából basztatják Bajnai Gordont a “szolíd” narancsos fiatalok, és a hiányzó aláírások egyikét akarják pótolni Bajnai kikényszerített aláírásával!

Itt lehet hozzászólni !