Szociális bérlakás pályázat

Csepel.hu

Illusztráció

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-Testülete Humánerőforrás és Fenntartható Fejlődés Bizottsága  5/2011. (II.25.) számú Kt. rendelet alapján szociális bérlakás pályázatot ír ki 35 db szociális bérlakásra.

A pályázat benyújtási határideje: 2013. május 6. 12:00 óra

A pályázat teljes szövege és a pályázati adatlap letölthető innen, illetve beszerezhető 500,- Ft ellenében a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.-nél. (Bp., XXI. ker. Katona J. u. 62-64.)

Pályázati leírás

Forrás: Csepel.hu

7 hozzászólás “Szociális bérlakás pályázat” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Milyen lakásgazdálkodás az, ahol 35 db nem egyszerre kiürülő szociális bérlakásra egyszerre írnak ki pályázatot?!

    Ez akkor lenne érthető és elfogadható, ha egyszerre adtak volna át 35 db új vagy felújított bérlakást!
    Itt azonban 35 db különböző időpontban kiürült lelakott és az új bérlő által felújítandó lakás pályázatát teljesen indokolatlanul egyszerre hirdették meg, miközben rászoruló családok folyamatosan várnak arra, hogy lakáshoz jussanak!

    Remélem, hogy kiesett lakbérbevételek miatt is megtörténik majd a felelősségre vonás!

  2. 1 cerkofmajom egyenlo 10 mszp szavazo szerint:

    újabb cigánykolóniát csepelre. remek.

  3. Gordon szerint:

    Cerkofmajom!

    Azok az etánsak voltak…

  4. alterego szerint:

    Most felújításra, vagy bérlésre szól a pályázat? Nem mindegy.

  5. Bársony Sándorné szerint:

    Igen sajnálatos dolog, hogy egyáltalán pályázatot kell kiírni a lakásokra, amikor olyan is előfordul, 2-3 generáció préselődik 53 nm-en, mert a fiataloknak ha nincs milliós félretett pénzük, (már pedig ilyen gazdasági helyzetben miből lenne) akkor mehet a sóhivatalba, mert amikor már tényleg szükség lakásra szorulnak rá akkor nincs, mert időhöz kötik a pályázatokat. Főleg hogy nem is tudnak róla, hogy mikor van lehetőség jelentkezni. Sajnálatos módon saját példámat is felhozhatnám. 53 nm-en élünk 9-en, és nincs lehetőség albérletre sem, mert nincs miből félretenni sem a kauciót, sem pedig a havi lakbért, illetve a rezsit. A 9 emberből 4 gyermek van, és mind kiskorú, a legkisebb is csak 4 hónapos. Sajnálatos, hogy ezt el kell viselni.

  6. szegedi veronika szerint:

    Én már 3éve pályázom két gyerekkel nincs hol laknunk ismerősöknél barátoknál lakunk de sajnos mindig nemvagyok jogosult semmire olyanok kapják meg akik felujjitják és egy év után eladják tisztelet a kivételnek

  7. Bugi szerint:

    Három éve nem lehet eladni a lakásokat, így aztán senki nem vehette meg és adhatta el. Az meg tudtommal feltétel, hogy aki pályázik, az csepeli legyen, és legalább három évig itt éljen. Ez Csepel, és a csepeliek ezt elvárják.

Itt lehet hozzászólni !