Pattanásig feszült a helyzet, Kim Dzsong Un támadna

Mno.hu

Észak-Korea propaganda videója az általuk elképzelt győztes háborúról

Pesty László dokumentumfilmje Észak-Koreáról

Fokozott tevékenységet észleltek dél-koreai katonai megfigyelők Észak-Korea közepes és nagy hatótávolságú rakétáinak indítóállásainál – jelentette a Jonhap dél-koreai hírügynökség pénteken. Kim Dzsong Un szerint elérkezett az idő a támadásra.

„Katonák és járművek gyorsan növekvő mozgása volt megfigyelhető a közepes és nagy hatótávolságú rakéták állásainál” – idézett a hírügynökség egy katonai forrást.

„Február 26-a óta fokozott harckészültség van érvényben az északi rakétaegységeknél, s így lehetséges, hogy most tényleg tüzet nyitnak” – mondta a forrás pár órával azután, hogy Észak-Korea vezetője, Kim Dzsong Un egy hirtelen összehívott éjszakai parancsnoki értekezleten utasította a rakétás egységeket, hogy álljanak készen az amerikai támaszpontok megtámadására.

A jelentés szerint Kim Dzsong Un az éjféli tanácskozáson azt mondta a tábornokoknak, hogy „a fejlemények fényében úgy ítéli meg, hogy elérkezett az idő a leszámolásra az amerikai imperialistákkal”. Kim „aláírta a tervet a technikai előkészületek elvégzéséről, és utasította ahadászati rakétaerőket, hogy álljanak készen a tüzelésre, arra, hogy bármely pillanatban lecsaphassanak az amerikai szárazföldre, a csendes-óceáni támaszpontokra, beleértve Guamot és Hawaiit, valamint Dél-Koreát” – közölte a hivatalos hírügynökség.
Kim Dzsong Un felszólalt azon a tanácskozáson is, amelyen a koreai néphadsereg politikai megbízottjai és propagandistái vettek részt. Itt a hadsereg ideológiai nevelésének erősítését sürgette.

Másfél órás tüntetés a háborúért

Pénteken több ezren vettek részt Phenjanban egy Kim Dzsong Unt támogató tömegtüntetésen azt követően, hogy az észak-koreai vezető utasítást adott a hadászati rakétaerőknek: tegyék meg a műszaki előkészületeket a támadásra az Egyesült Államok és Dél-Korea ellen. Diákok és katonák vonultak át a központi Kim Ir Szen téren, és közben a „Le az amerikai imperialistákkal!”, és „Söpörjétek el az amerikai agresszorokat!” jelmondatokat kiabálták. A demonstráció körülbelül másfél óráig tartott.

Gyakorolták a koreai bombázást az amerikaiak

A phenjani döntés közvetlen előzménye, hogy az Egyesült Államok két B-2-es lopakodó bombázót is bevetett egy, a Koreai-félszigeten folyó hadgyakorlaton. Az amerikai nukleáris elrettentés egyik alapvető eszközének tekintett, B-2 Spirit típusú két nehézbombázó Missouri amerikai szövetségi államból szállt fel, és gyakorlóbombákat dobott le különböző célokra dél-koreai területen – közölte csütörtökön a Dél-Koreában állomásozó amerikai erők parancsnoksága. E gépek most először végeztek bombázógyakorlatokat Koreában. Eddig Szerbiában, Afganisztánban és Líbiában vetették be háborúban a típust.

Észak-Korea a brit hírügynökség szerint a szovjet korszakból származó Scud típusú rakétákkal rendelkezik, amelyek képesek elérni a déli országrészt, de nagy hatótávolságú rakétáit még nem próbálta ki sikeresen. Chuck Hagel amerikai védelmi miniszter azt mondta csütörtökön újságíróknak, hogy a B-2-esek kiküldése a normális gyakorlat része, és nem szándékozták provokálni vele Észak-Koreát.

Észak-Korea korábban harcias propagandavideót tett fel az internetre: a klip azt vetíti előre, hogy észak-koreai katonák megszállják a dél-koreai fővárost, és amerikai katonák ezreit ejtik túszul a félsziget déli részén.

Forrás: Mno.hu

54 hozzászólás “Pattanásig feszült a helyzet, Kim Dzsong Un támadna” bejegyzésre

  1. admin szerint:

    Még egy film, kicsit későbbi mint Pesty Lászlóé, cseh turisták látogatásáról: http://www.youtube.com/watch?v=D_O19WeWRkY

  2. túróscsusza szerint:

    Itt is le kell számolni a terrorizmussal! Mennyi olaja van Koreának?

  3. "?!" szerint:

    Csepel-ország is Észak-Koreához hasonlóan működne, ha Kim Ném Szil is olyan korlátlan hatalommal rendelkezne, mint Kim Dzsong Un!

  4. Bugi szerint:

    Írásjel, össze ne csináld magad az erölködéstől.

  5. Bugi szerint:

    Aggasztó, hogy Kim Dzsong Un kísértetiesen hasonlít Deme Gáborra.

  6. felix szerint:

    Aggasztó, hogy már ennyire ……………….

  7. "?!" szerint:

    Kedves “Bugi”!

    Én csak akkor csinálom össze magam, ha beugrok a szádba, de akkor sem az erőlködéstől, hanem szándékosan!

  8. Gordon szerint:

    Támadjanak csak a vörösök. Legalább ott is véget ér az elmebeteg rendszerük.

    De lehet, hogy a nyugaton tanult Kim Dzsong Un direkt beleviszi az országot egy rövid és dicstelen háborúba, hogy a kudarc okán megbukó otthoni keményvonalas politikusokat és katonai vezetést végre félreállíthassa. Utána jöhet a nyitás…

    Gyanús az is, hogy Kína önmérsékletre int mindenkit – mintha a korábbi helyzet konzerválása lenne az érdeke…

  9. Gordon szerint:

    Látom Pabar Lajos hozza a formáját:
    0% mondanivaló
    100% trágárság

  10. felix szerint:

    Gordon!
    A hullahegyek nem számítanak.
    Éljetek ti eszelősök!
    Hajrá mindent bele.
    Kell a létszám csökkentés.
    MARHA./szeretetből/

  11. felix szerint:

    Hát ez az.

  12. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x! Kommunizmus = 120millió halott.
    Mi vaaan?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. felix szerint:

    Szemétláda!
    Hogy mennyire igazatok van.
    Akkor Koreában nyugodtan lehet akár a negyede is.
    A húsvéti szeretet jegyében-
    Másik MARHA /szeretettel/

  14. Királyerdei szerint:

    Ez van,ha egy elkényeztetett barom taknyos komcsifattyú hatalmat kap.

  15. felix szerint:

    Igazad van.
    Nekünk is jutott belőlük, 🙂

  16. bonifác szerint:

    Ne aggódjatok, a fafejű bürokraták majd “elintézik”.Lásd Hitler, hadüzenet, töketlenkedés.
    Kérdőjeles barátom! ugye te is elővennéd lezsírozott dobtárasodat, hogy csíkszemű
    elvtársaid segítségére siess? Vegyél be egy” Trágár” tablettát, mielőtt válaszolsz!
    Tömeggyilkosok pártján állsz:én nem dicsekednék vele.A felkiáltójel sokszor jelzi, hogy
    dühöngés következthet…

  17. bonifác szerint:

    HIBA! KÖVETKEZHET…

  18. joságos szerint:

    A mindenhez értők figyelmébe!
    A két Korea közt csak fegyverszünet van 1953.óta! Észak Korea most ezt mondta fel. Hadüzenetre akkor kerül sor amikor a felek addig békében voltak egymással. Korea esetében ez nem áll fenn, mivel a hadi állapotot nem szüntették meg, csak szüneteltették.

  19. John Doe szerint:

    Gordon ismét nem írt semmit, nagyapó, na látja-e, hogy mi a kommunizmus? Az ott az.
    Koreának nincs olaja, Kína sem támogatja őket, ugyanúgy embargó alatt tartja őket, mivel szomszédja, nem keresi a bajt, nem őt fenyegeti. Nem magyarország. Mily szerencse, hogy nem szomszédos velünk?!

  20. krapulaxxx szerint:

    az lesz a slusszpoén ha egy ilyen vágottszemű mongolidióta viszi pusztulásba bolygónkat.

  21. "?!" szerint:

    Kedves, drága “Bonifác”!

    Annak a drága jó édes anyukádnak hízelegj a 19:03-as hozzászólásodban leírt nekem címzett “kedves” szavaiddal, és tőle kérj választ a saját magadból kiindulva 19:03-kor feltett rémesen értelmes kérdéseidre!

    Annyit azonban nagyon diszkréten megjegyzek részedre, hogy megvan a kellő tapasztalatom a Csepelen kibontakozóban lévő és Észak-Koreában már tökélyre fejlődött személyi kultusz összehasonlításához!

    Amikor sok évvel ezelőtt nálunk edzőtáborozott az észak-koreai ejtőernyős katona válogatott, nem győztünk azon röhögni, hogy szegényeknek reggel, délben és este rendszeresen Kim Ir Szen idézeteket kellett olvasni a fejlődésük és az edzőtáborban rendezett házi versenyeken velünk szemben elérendő jobb eredmények érdekében!
    Úgy, mint ahogy nektek, és lassan Csepel egész lakosságának folyamatosan egy diktátorjelölt rezsicsökkentési és egyéb hazugságait kell hallgatni és biflázni, majd az elvárások szerint a környezetre visszaböfögni!

    Ez ellen a Csepelen fejlődésben lévő undorító személyi kultusz ellen igyekszem felébreszteni a hozzád hasonló programozott agyú embereket, és a helyzet elfajulása esetén valóban kész lennék a demokratikus fegyvereserők tagjaként is fellépni a személyi kultuszra sötét erői ellen!

    Egyelőre azonban ne rettegj attól kedves “Bonifác”, hogy előveszem a “dobtárost”, mert dobtárosom nekem soha nem volt, és más típust sem rejtegettem soha!

  22. joságos szerint:

    T.Bonifác! A PPS-41tipusu géppisztoly a Magyar Nép Hadseregnél 1958.-ben le lettek cserélve az ÁK típusra. A csigatáras/helytelenül dobtáras/ PPS-41 a munkásőrségnél folytatta tovább a karrierjét 1971.-ig.

  23. Vátesz szerint:

    Az amerikai államkassza kiürült az iraki és afganisztáni háborúk következtében, de a zsidó fegyvergyárosoknak már viszket a tenyere jó nagy hadimegrendelésekért! Bennünket is becsaptak hogy kereshetünk majd az iraki újjáépítésen, ehelyett az amerikai alelnök Dick Cheney cégei kaszálták le a dollártízmilliárdokat. Most majd megint megkapjuk a meghívót a Natotól az adakozásra meg a katonák küldésére. A koreai háború idején Veres Péter volt a magyar hadügyminiszter, s amikor a magyar vezetés arról tárgyalt hogy nekünk is kellene katonákat küldeni megsegíteni a “népi Koreát”, akkor Veres Péter felállt, Uszta Gyula felé fordult és kijelentette, “van nekünk harcokban edzett partizánszövetségünk, javaslom hogy őket küldjük Koreába”! Uszta Gyula elsápadt, a partizánokat persze nem küldték oda, de Péter bácsi se volt tovább honvédelmi miniszter!
    A dilis Bush után, akinek személyesen az Isten mondta hogy támadja meg Irakot, most a feka elnököt is bele akarják hajszolni a háborúba a washingtoni zsidó héják, ha már eddig tétovázott megtámadni Szíriát meg Iránt! Aki háborút akar, az ne mást küldjön, ha Netánnyau háborút akar, akkor menjen maga!

  24. John Doe szerint:

    Vátesz, Ön önmagán kívül kijön valakivel, vagy mindenkinél a hovatartozást keresi?
    Észak Korea meg kivételesen nem Izraelt fenyegeti, hanem az USA-t. Hogy jött ide most Netanjahu? 🙂

  25. Tóth Kati szerint:

    Akik diktatúrát vizionálnak Magyarországon,azoknak ajánlom,hogy látogassanak el Észak-Koreábe és tüntessenek egy kicsit a koreai elnök székháza előtt.De aztán ne sírjanak,hogy hozzuk haza őket!

  26. Perspektíva? szerint:

    “John Doe szerint:
    2013. március 30., szombat – 01:19”

    Emlékeztetőül: A közel múltban, Obama elnök hol tett villámlátogatást?

    Vannak olyan témakörök, amelyeket semmilyen “hírközlőn, technikai berendezésen” át, nem lehet megbeszélni.
    Szigorúan, zárt ajtók mögött, és négyszemközt.

  27. Perspektíva? szerint:

    A világon viszonylagos csend lévén, -(Húsvéti Ünnepek, JÉZUS FELTÁMADÁSÁNAK….-)
    Ilyenkor szólhat nagyot egy ilyen jellegű, akár fordított hírforrás is!

  28. Vátesz szerint:

    Az amerikaiak szeretnek húsvéthétfőn támadni, ezt akarta a koreai vezető a fenyegetőzésével megakadályozni. Egyébként meg miért repkednek az amerikai gépek provokálandó Észak-Koreát? Ki hatalmazta fel az USA-t, hogy eldöntse kinek lehet atomfegyvere és kinek nem? Miért nem bombázták le Dimonát, ahogy tették az állítólagos atomkisérleti teleppel az izraeliek anno? Tőlem lehet akárkinek atomfegyvere, azzal manapság nem lehet háborút nyerni! Amerika meg azért ugrál, mert eddig csak háborúban tudott nyerni! A békét rendre elvesztette, mind Németországgal, mind Japánnal szemben! Sőt Kínával szemben is el fogja veszteni! Az ész és a szorgalom győz a lustaság és butaság felett!

    Vátesz – 2010.03.21. 20:10 http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=28046#hsz
    Gondoljátok, hogy Irán elleni támadásra lehet iráni területen gyakorlatozni?
    A két gép Ciprus érintésével török légtéren, majd bulgár és román légtéren keresztül érkezett Magyarország fölé. Az hogy légi folyosókon közlekedtek, nem jelenti azt hogy az ehhez kapcsolódó kommunikációt igénybe is vették. A budapesti touch-down megközelítésnek sokféle célja lehet.
    A Nato miért nem volt hajlandó kommentálni a történteket?
    Egy lehetséges verzió: Az USA és Nagy-Brittania 7 éve húsvét hétfőn támadta meg Irakot. Izrael 2010. húsvét hétfőn fog támadást intézni valamely iráni hasadóanyag-dúsító üzem ellen. Útvonal Ciprus, ott egy nyugatról a volt közép-ázsiai FÁK-országok valamelyikébe tartó menetrendszerű polgári járatot Cipruson műszaki hiba miatt kiállítják. A helyébe lép az izraeli gép, annak nevében repül Törökország légterében keletre a török-iráni határ irányába, a török hatóságok titkos beleegyezésével, majd a kapcsolatot megszakítva belép iráni légtérbe. A feladata valamely föld alá telepített dúsítóüzem megrongálása a magával vitt bunkerromboló rakéta segítségével. A küldetést teljesen passziv navigációval oldja meg. A CÉL: HÁBORÚS INDÍTÉK Irán és az USA közötti háború megindításához. Amennyiben a bunkerromboló rakétát “piszkos” robbanótöltettel látják el, úgy az üzem újraindítása lehetetlenné válik!
    A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, ez kellően elvonja a figyelmet a gyors nemzetközi reagálástól.
    Ne feledjük el, Izrael katonai gépei rombolták le Irak atomenergiacélú létesítményeit is!!!

    AZ ESZES PARASZTGYEREK BELEKÖPÖTT A LEVESÜKBE, MERT LEVELET ÍRT IRÁNI NAGYKÖVETNEK (Ali Reza Ayrvsh részére: A célpont Irán!), AMIT A MÉDIÁBAN IS MEGJELENTETETT.
    2010. húsvéthétfőn Irán megtámadása elmaradt, kárbaveszett az izraeli repülésgyakorlatozás magyar légtérben.

  29. Perspektíva? szerint:

    Írhatja nekik, fel nem foghatják a logikai érvelést, koncepciót.
    Pletyka, szinte minden szinten, na és a TOMBOLÓ GYŰLÖLET, A MÁSIK EMBER LEIGÁZÁSA.
    Nem is értem “ezeknek az agyműködését,” aki(k) ezzel tündököl éjjel nappal, de szüntelenül.
    Miközben rendkívül büszke önmagára, mert úgy gondolja megtette mindazt, amit a HAZA megkövetel tőle.
    Hajrá, meg sem próbáljatok, se ma, se holnap, sohasem EMBERNEK LENNI!!!!!!!!!

  30. nagyapó szerint:

    Korea – Vietnam – Kuba – Grenada – Irak – Afganisztán – Észak-Korea?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  31. felix szerint:

    Mit lehet tenni, ha a polgári demokráciák ennyire szeretnek háborúzni.
    Ennyi háború és nem a komcsik csinálták.
    Azt hiszem, hogy egy másik pártcsalád a felelős. Nem tudom, hogy nálunk mely pártok tartoznak közéjük.

  32. Vátesz szerint:

    Senki sem mondta hogy a komcsik csinálták, hanem azok akikkel apai ágon rokon vagy! Szó sincs itt semmiféle pártról, szupremácia a világ felett a haszon biztosítása céljából. Vátesz 2001. okt. 23-ra kiplakátozta sok helyen Csepelen, hogy Blair azt mondta, hogy az afganisztáni háborúval az a céljuk, hogy segítsenek az éhező és fázó afgánokon. Én azt írtam, sikerülni fog nekik, mert a halott afgán se nem éhezik, se nem fázik! Afganisztánt megtámadni nem kell félnetek jó lesz! Az egy vagy két vesszőt mindenki tegye oda, ahová a meggyőződése szerint kell! Nekem lett igazam, Afganisztánt még Nagy Sándornak sem sikerült meghódítania, sem a brit birodalomnak, sem a Szovjetuniónak, de még Amerikának sem! Az afgánokban hun vér is csorog, a heftalita (fehér hunok) birodalomnak Zabal (Kabul) volt az egyik fővárosa! Akinek fontosabb a szabadság mint az élete, azt nem lehet legyőzni! Mit tud erről a választott nép, amely mindenkinek fejet hajtott, hogy az óhajtott pénzt zsebrevághassa!

    Ne örüljetek a koreai háborúnak, nagyon sok ember esik áldozatul, hogy a fegyvergyárosok kasszái megteljenek! Sok észak és dél-koreai, és amerikai anya fogja siratni a fiát!

  33. felix szerint:

    Szegény beteg.
    Anyai ágon is rokon vagyok.
    A családfám Mózesig ér.
    Aki meg fejet hajt az éppen nem a zsidó nép.
    Tudod 150 év, 100 év és a saját hazájában.
    Mások meg római fogságban és majd, hazátlanul, majd ismét hazában.
    Te meg a nagy szabadság szeretetedben arról rinyálsz itt, hogy az alig 2% zsidó miatt nem tudtál feljebb kerülni.
    Csak nem azt akartad állítani, hogy a nagy szabadságod a 2% miatt veszett el és nem a tehetségtelenséged okán.?
    Beteg vagy és csak ennyire futotta belőled és ez nem kettő, hanem száz százalék.

  34. Vátesz szerint:

    Szerintem Mózes is csak kitaláció, ahogy az egész Ó-Szövetség, zsidó hazugság innen-onnan összelopkodva más népek mondáiból a rabbik által! Akinek nincs történelme, az hazudik magának! A szomszédaink is tőlük tanulták a módszert! A birka és kecskepásztorkodásnak nem lehetnek régészeti leletei, hát ellopták más népek hagyományát. Magyarország akkor volt gazdag és boldog ország, amikor még egy sem volt itt belőlük!

  35. felix szerint:

    Akkor a kereszténység és benne te is csak hazugság vagy.
    Persze szigorúan szerintem.
    Az Istent meg a magyarok nevezték ki, csak a zsidók letaszítottak téged erről a tizstségről.
    Jobbulást.

  36. Vátesz szerint:

    A kereszténység nem az Ó-Szövetséget vallja, hanem Jézus Krisztust, ő pedig létező személy volt, ugyanúgy mint Mohamed és Buddha. A judaizmus megmaradt egy kis nép szektájának, a kereszténység meg sok nép és százmilliók vallása!

  37. felix szerint:

    Azért ennek nézz utána!
    Talán kezd a Szent Bibliánál.

  38. felix szerint:

    A kereszténység is zsidó termék.
    Azaz leigáztak vagy felszabadítottak vele sok népet és sok száz milliókat.
    Úgy hogy be csókolhatsz hálából.

  39. John Doe szerint:

    Ez kész…

  40. joságos szerint:

    A tudatlan antiszemita(ák) Figyelmébe! A keresztény biblia két részből áll! Ó Szövetség és az Új Szövetség! Ami Jézus történetiségét illeti: bizony bizony egyetlen kortárs/vele egy idős/ írásos emlék sincs. Az evangéliumok/Máté, Márk, Lukács, János/ legkevesebb 100 évvel Jézus után keletkeztek. Buddha i.e.583-i.e.483 közt élt! Mohamed 570 körül született és 632-ben hunyt el! Jézusnál nincs pontos születési és halálozási dátum! Öröm minden keresztény ember számára, hogy nagy tudású fórrumozó társunk egyértelműsíteni tudta azt amit neves biblia kutató tudósok évszázadok óta kutatnak!

  41. Vátesz szerint:

    Nevetséges vagy, az evangéliumok kb. 50 és 90 között íródtak, ami éppen nem 100 évvel van Jézus halála után. Nem a zsidóktól kérünk tanácsot az Új-Szövetséggel kapcsolatban! Ami a zsidókat illeti, ők már régen nem a Tórát követik, hanem a Talmudot meg a hasznot!

  42. John Doe szerint:

    Jó az 65-100 köznek is?! Azt még hozzátéve, hogy 180 környékétől vannak a “köztudatban”. A lényeg a keresztényi szeretetből fakadó zsidózásán van, értem.

  43. felix szerint:

    Lejártál mint a zacskós tej.
    Ostoba kis beteg.

  44. felix szerint:

    Van az úgy, hogy a Vátesz nevű bunkó, pásztorbotnak képzeli magát.
    A gyógyszere meg sehol.

  45. joságos szerint:

    A lényeg: nincs egykorú írásos emlék! Amúgy én nem néztem utána sehol. Most a kritikát olvasva meg tettem. Vátesz még olvasni sem tud rendesen. Az evangéliumok 65. és 100. közt íródtak.

  46. Vátesz szerint:

    “Jeruzsálem lányai ne engem sirassatok, hanem magatokat és gyermekeiteket sirassátok…” (Luk, 23, 27-28)”

  47. bonifác szerint:

    Bevallom, én a nagy diktatúrából, személyi kultuszból mit sem érzek.De ha éreznék, nem hagynám szó nélkül.Én leginkább azt érzem, hogy a kormány lehetőségeihez képest teljesít.Ezt EDDIG SOHA NEM ÉREZTEM:. Fletó hazugságözönétől még most is forog a gyomrom.Felkiáltójel úr! Egy tőkés mikor fogja a hasznát a munkások érdekei elé helyezni? Kedves Félix! Nem én találtam ki, de a felmérések szerint Izrael a világ
    legagresszívabb állama. Befolyása az USA- ra majdnem 100 %. Akár vitathatod is…
    É- Koreát egy idióta uralja, aki történetesen kommunista. Mao Ce Tung, Pol Pot, Lenin,
    Sztálin, Gomulka, Rákosi,Kádár ,Kun Béla, Klement Gottwald stb történetesen mind kommunista népboldogító volt. Mit várunk ettől a “néptribuntól?” Népirtást, ha meg nem
    állítják.

  48. Gordon szerint:

    Milyen kellemetlen helyzetben lehetnek most a magyarországi elvtársak…
    Szívük szerint megvédenék a kndk-s elvtársakat, de ugye közben köpönyeget forgatva átálltak a zzimperialisták oldalára, azok közül is a nagy-és pénztőke legocsmányabb képviselői mellé (így lettek kisdobosból offshore lovagok).

    Mindennek eredménye a nagyfokú frusztráltságuk.

    Most úgy kell megvédeniük a szólásszabadságot, hogy:
    1. Az itt nincs veszélyben
    2. Mikor legutóbb veszélyben volt, akkor pont ők taposták lábbal

  49. Királyerdei szerint:

    Piszkos,aljas kommunisták!
    Éljen a magyar szabadság,éljen a magyar Haza!

  50. John Doe szerint:

    Gordon-Gordon.
    Megint magad köpöd pofán?
    Hol a nagytőke? 😉
    Ekkora idiótát még nem láttam.

  51. joságos szerint:

    Bonifác! Úgy őszintén! Tudja mit takar a néptribun fogalma?

Itt lehet hozzászólni !