Pályázatot írtak ki tizenegy csepeli lakás bérleti jogának elnyerésére

budapestinfo.eu

Illusztráció

A Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottsága pályázatot írt ki Csepel Önkormányzatának tulajdonában lévő tizenegy lakás bérleti jogának elnyeréséről, melynek határideje 2013. március 29.

Előnyben részesülnek a Budapest közigazgatási területén dolgozó, közalkalmazotti, rendőrségi, büntetés-végrehajtási, katasztrófavédelmi, vagy egyéb rendőri szerv munkaviszonnyal rendelkező tagjai, illetve az ott bejelentett lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek.


A kiírás részletei, a jelentkezési lap és a lakások listája letölthető a Főpolgármesteri Hivatal honlapjáról, a www.budapest.hu.-ról, és kifüggesztették őket a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában (Budapest, V. Bárczy István u. 1-3.), ahol a pályázatot is be lehet nyújtani.

Forrás: budapestinfo.eu

15 hozzászólás “Pályázatot írtak ki tizenegy csepeli lakás bérleti jogának elnyerésére” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Kérdések:

    1.) Miért a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottsága írt ki pályázatot a csepeli önkormányzati tulajdonban lévő lakások bérleti jogának elnyeréséről, és miért nem Csepel Önkormányzata?

    2.) A kiírás részletei, a jelentkezési lap és a lakások listája miért a Főpolgármesteri Hivatal honlapjáról tölthető le, és miért nem Csepel Önkormányzata honlapjáról?

    3.) A csepeli önkormányzati tulajdonban lévő lakások bérleti jogának elnyerésére vonatkozó pályázatokat miért a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában lehet benyújtani, és miért nem helyben Csepelen?

    Várom az értelmes és logikus válaszokat!

  2. Axor szerint:

    Milyen érzés?
    Itt van tizenegy lakás és nem tudtok fillért sem zsebre rakni.
    Tóth Mihály idejében menyi pénzt kellett leadni ennyi lakás kiutalásból?
    “?!” te ezt biztos forrásból tudod.
    “Várom az értelmes és logikus válaszokat!”

  3. John Doe szerint:

    Axor, ?! felvetéséhez én pusztán annyit, folytatólagosan – költőien – kérdezek, hogy miért nem Csepelen lehet a csepeli lakásokra pályázni? “értelmes és logikus válaszokra számítok”. A többi része nem érdekel.

  4. Axor szerint:

    Csak azért írták ki a Fővárosban, mert Csepelről a volt kommunista képviselők elköltöztek. Pontosabban elmenekültek!
    És nekik is legyen esélyük vissza költözni, abba a városrészbe amit előtte szétraboltak.

  5. John Doe szerint:

    Kösz, értelmes válas volt, csak így tovább.

  6. hitetlen szerint:

    Azé’ mer’ a zönkormiba nem bíznak mán. Pedig mint tudjuk narancsosok. Ja hogy már citrom színüek lettek. Egy idő után a szinek megfakulnak.

  7. ... szerint:

    “A lakások Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tulajdonában állnak, amelyekre Budapest Főváros Önkormányzatát folyamatos bérlőkiválasztási jog illeti meg a Budapest Főváros Önkormányzata és Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata között létrejött megállapodások alapján. A nyerteseket Budapest Főváros Közgyűlésének Gazdasági Bizottsága bérlőül jelöli, ennek alapján Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata a kijelölt bérlőkkel lakásbérleti szerződést köt.”

    Kérdőjel meg nem csinálna folyamatosan hülyét magából, ha kicsit utána olvasna a dolgoknak. Véletlen sem feltételezném, hogy a hangulatkeltés volt a célja a hozzászólásának.

  8. “Szombaton 20 óra 30 perckor a WWF Magyarország ünnepélyesen lekapcsolta Budapest díszkivilágítását. Sötétbe borul a budai Vár, a Lánchíd és a Citadella. Az elsötétülés után Erőss Zsolt hegymászó gyújtotta meg az óriásgyertyát.”
    .
    Magyarország egyes részein pedig elfújták a gyertyát, csak úgy rezsicsökkentésileg!
    .
    http://hvg.hu/itthon/20130323_Foto_Lekapcsoltak_Budapest_diszkivilagita

  9. "?!" szerint:

    Helló, kedves idióták! “Axor” és “…”!

    ——————————————————————————————

    Kedves “Axor”, Te ökör!

    A tegnap 16:41-kor megjelent jogos és logikus kérdéseimre tegnap 20:55-kor az alábbi hozzád méltó ökörséget leírva reagáltál:
    ——————
    Milyen érzés?
    Itt van tizenegy lakás és nem tudtok fillért sem zsebre rakni.
    Tóth Mihály idejében menyi pénzt kellett leadni ennyi lakás kiutalásból?
    “?!” te ezt biztos forrásból tudod.
    “Várom az értelmes és logikus válaszokat!”
    ——————-

    Az értelmes és logikus válaszaim részedre a következők:

    1.) Ne magadból indulj ki Te tetű a közpénzek zsebre rakásával kapcsolatban!

    2.) Anyádtól kérdezd meg, hogy mennyi pénzt szokott leadni a családi lakásmaffiátok ennyi lakás kiutalása esetén! Ő könnyen elérthető biztos forrás lehet részedre!

    ——————————————————————————————-

    Kedves “…”!

    Elsőként köszönöm azt az tájékoztató szöveget, amelyet a ma 07:02-kor megjelent hozzászólásodban közöltél

    Másodikként felhívom a figyelmed arra, hogy ha volna eszetek (ami nincs), akkor már a fenti bejegyzésben is közöltétek volna a kérdéseimre válaszolva általad utólag leírt információt, és akkor nem csináltatok volna ismét hülyét magatokból!

    Ha ugyanis volna eszetek, akkor könnyen beláthatnátok, hogy a fórumozóknak nem feladata, hogy a kerületi önkormányzatunk logikátlannak tűnő tájékoztatóinak a háttér dokumentumai után nyomozzanak!

    Csak a mundér becsületét erkölcstelenül védő hozzád és “Axor”-hoz hasonló szarháziak reagálnak ilyen módon mint Ti, a Csepeli Önkormányzat tulajdonában lévő lakásoknak a Fővárosnál történő pályáztatásával kapcsolatban feltett jogos és logikus kérdésekre!

  10. "?!" szerint:

    Újabb kérdések a csepeli narancsos balfácánok részére:

    ——————————–

    Mi újság narancsos balfácánok?

    Elfelejtettetek március 21.-én megemlékezni a sorozatos lopásokért és autólopásért 1958. január 29.-én 3 év próbaidőhöz kötött 1 év börtönbüntetésre ítélt, majd a szabadlábra helyezése után elkövetett újabb sorozatos autólopásokért és más bűncselekményekért 1958. március közepén halálra ítélt, és 1958. március 21.-én kivégzett fiatalkorú bűnöző példaképetekről?!

    Vagy leesett a tantusz nálatok is belátjátok, hogy ilyen embert nem szabad példaképnek állítani az ifjúság elé, és nem lett volna szabad csepeli intézményt és közterületet elnevezni róla?!

    ————————————–

    Kedves buzgó csepeli narancsosok!

    Ha nagyon szeretnétek ünnepelni valamit, akkor figyelmetekbe ajánlom az alábbi ma aktuális megemlékezési lehetőséget!

    130 évvel ezelőtt, 1883. március 24.-én született Kiss János altábornagy!

    Ha nem tudjátok, hogy kiről van szó, akkor segítek!

    Arról a személyről van szó, aki a Polgármesteri Hivataltól kb. 300 méterre, a Kossuth Lajos utca és Táncsics Mihály utca között található Kiss János altábornagy utca névadója!

    Aki Horthy Miklós kormányzónak az 1944. október 17.-én Németországba történt internálása után, Magyarországnak a II. világháborúból való kiugrása céljából létrejött (Bajcsy Zsilinszky Endre által vezetett) Magyar Nemzeti Felkelés Bizottságának a katonai vezetője volt, akit egy árulást követően a nyilasok elfogtak és 1944. december 8.-án kivégeztek!

    Még nem késő legalább a csepel.hu oldalon és a csepel.infon megemlékezni róla!

    —————————————

  11. Axor szerint:

    ?!”
    Mennyi pénzt szurkolt le a volt csepeli rendőrkapitány?
    Vagy neki járt, hogy befogja a száját?
    Fényes tekintetű „?!” mikor ott ültél a kondér mellett, a zsíros falatok közt válogatva, és a lét zsebre vágtad, akkor is becsületesnek gondoltad magad?

  12. Axor szerint:

    „?!”
    Remélem édesanyád jól van és szégyenli, hogy ekkora selejtet hozott a világra!

  13. "?!" szerint:

    Figyelj kedves “Axor”!

    Áruld már el nekem Te aberrált narancsimádó (itt négyszemközt), hogy miért gondolod Te minden olyan fórumozóról akinek eltér a véleménye a narancsos irányvonaltól vagy kérdez és kritikát gyakorol veletek szemben, hogy kommunista volt mint Te, továbbá ugyanúgy ott ült a kondér mellett mint most Te, valamint ugyanúgy lopott és vágta zsebre a “lét” mint most Te?

    Jó ha tőlem tudod Te aberrált narancsimádó, hogy élnek ebben az országban olyan hozzám hasonló emberek is, akik soha nem kötelezték el magukat egyik párt mellett sem. Akik soha nem ültek ott a kondér mellett (a zsíros falatok közt válogatva), és mindig csak annyi “lét” vágtak zsebre, amennyiért becsületesen megdolgoztak!

    Képzeld el Te szerencsétlen narancsimádó (még ha nehezedre esik is), hogy a hazudozás ellen a fülkeforradalom előtt is felléptem olyan mértékig, hogy a lakosság megtévesztése céljából elkövetett hazudozás befejezése és a szükséges intézkedések megtétele érdekében (miközben magánügyben még soha senkit nem pereltem be) bepereltem a polgármestert, és jogerősen pert nyertem ellene!
    Közérdekű ügyben pert nyertem továbbá, Molnár Lajos egészségügyi miniszter ellen is!

    Ezen kívül közérdekű problémák megoldása érdekében eredményesen fordultam az Ombuchmani Hivatalhoz és az Alkotmány Bírósághoz!

    Ebben a választási ciklusban csak jelentős türelmi idő után kezdtem kritikát gyakorolni, és még csak első fokú eredményként írta le egy általam kezdeményezett közérdekű ügyben a Pesti Központi Kerületi Bíróság, hogy a polgármesterünk törvényt sértett!

    Tudom, hogy a fafejeddel nehéz elképzelni, de én a fülkeforradalom előtt is ugyanolyan megalapozottan gondolhattam becsületesnek magamat, mint most, amikor a narancsos hazugságokat, hülyeségeket és mulasztásokat teszem szóvá!

    Világos, Te sötét agyú narancsimádó?!

  14. ... szerint:

    Kérdőjel:
    A budapest.hu főoldalon a pályázatok menüben jelenleg a harmadik az, amiről a cikk szól.
    A csepel.hu-n is kint van. Ha ennyire szíveden viseled a kerület életét, akkor biztos észre is vetted a főoldalon lévő cikket és a végén a linket, ami közvetlen a pályázatra mutat.

  15. "?!" szerint:

    Kedves “…”!

    11:05-kor egyszer már megköszöntem, de most ismét megköszönöm a kiegészítő szöveget, amelyet a ma 07:02-kor megjelent hozzászólásodban küldtél!

    Ha azt a kiegészítést szemtelenkedő megjegyzés nélkül küldted volna, akkor az ügyet a köszönet nyilvánításommal már régen lezárhattuk volna, de Te annak ellenére kezdtél szemtelenkedni, hogy nyomozást igénylő hiányos tájékoztatást tettetek közzé!

    A téma részemről ezzel lezárva!

Itt lehet hozzászólni !