Megverte élettársát és annak anyját, de lecsapott rá a TEK

police.hu/alon.hu

Illusztráció

A Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósai csepeli lakásában fogták el azt a 32 éves férfit, aki pár nappal korábban Budapesten, a belváros egyik lakásában bántalmazta korábbi élettársát és annak édesanyját – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton.

A police.hu oldalon olvasható információk szerint a férfi hétfőn a VI. kerületben, a Szinyei Merse Pál utca egyik lakásában bántalmazta áldozatait. A közlemény szerint felmerült a gyanú, hogy a bántalmazó fiatalember fegyverrel rendelkezhet, ezért őt XXI. kerületi lakásában a TEK segítségével fogták el.

A férfit a VI. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés, valamint személyi szabadság korlátozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Forrás: alon.hu

6 hozzászólás “Megverte élettársát és annak anyját, de lecsapott rá a TEK” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    Örülök, hogy segíthettem, én köszönöm!

  2. Jeniszej szerint:

    A zanyos egyes vidéken csak verve jó? Lehet, hogy a zanyos is megcsalta? – Ezek csak kérdések! 🙂

  3. Tóth Mária szerint:

    Pardon, az első hozzászólás rossz helyre ment.

  4. túróscsusza szerint:

    Szakmai véleményem szerint ehhez az akcióhoz bőven elég lett volna 3 fő közrendőr, akik a munkahelyén előállították volna az erőszakos bántalmazót, valószínűleg még ellenállást sem tanúsított volna a kollégái előtt. Ha nem jár dolgozni, akkor pedig rá kell állítani a szomszéd Mari nénit, aki amúgy is szívesen leskelődik, majd az utcán letartóztatni a gyanúsítottat. Nem volt indokolt a kommandós állomány bevetése, arról nem is beszélve, hogy több százezres költsége van egy ilyen típusú elfogásnak.

  5. 1 cerkofmajom egyenlo 10 mszp szavazo szerint:

    cigányaink…

  6. Jolly Joker szerint:

    Tóth Mária: Késő, lebuktál. Most már a bántalmazó összes nehézfiú társa tudja, hogy te voltál a besúgó. 😀

    @túróscsusza: Több százezer? Miért? Annyira drága a benzin? Vagy a TEK-esek keresnek többet, mint a politikusok, hogy ennyire jön ki nekik egy napi munkaidejükre elosztott havi munkabérük, szorozva az akcióban részvevők számával? Vagy mégis hogyan állapítják meg ezeket az horribilis költségeket?

Itt lehet hozzászólni !