Megszűnhet az MDF frakciója

Index.hu

Ibolya nem onnan kapta a kötőtűt, ahonnan várta

Mindenkit meglepett az a szerdai bejelentés, hogy megszakította az együttműködést az MDF-fel a Schmuck Andor féle Tisztelet Társasága. A válás valódi okait még nem lehet tudni, de az MDF sok pénztől és parlamenti frakciójától eshet így el.

A Tisztelet Társasága az MDF 2010-es választási együttműködésére vonatkozó ajánlatát elutasította, és felszólítja Vas János képviselőt, hogy lépjen ki az MDF-frakcióból és függetlenként képviselje tovább a szépkorúakat. Ezt Schmuck Andor, a társaság ügyvivője közölte szerdán az MTI-vel.

“A Tisztelet Társasága az MDF választmányának március elején hozott döntéseként a Tisztelet Társasága és az MDF 2010-es választási együttműködésére vonatkozó ajánlatát elutasította. Egyben kezdeményezi az MDF-el kötött 2006-os választási megállapodás felbontását” – olvasható a társaság közleményében. A Tisztelet Társasága továbbiakban önállóan kívánja képviselni a szépkorúak érdekeit.

Dávid Ibolya, az MDF elnöke reagálásában az MTI-nek azt mondta, hónapok óta nem tárgyalnak a társasággal, ezért, mint megjegyezte, természetes volt a Tisztelet Társaságának reakciója. Hozzátette: az elmúlt időszakban számtalan, a párt életébe történő betörési és függővé tételi kísérletet hiúsítottak meg a konzervatív politikusok. Mint mondta, a Tisztelet Társaságával történő együttműködés megszakítása is ennek a folyamatnak a része.

Forrás: Index.hu

6 hozzászólás “Megszűnhet az MDF frakciója” bejegyzésre

  1. Bubus szerint:

    Schmuck és csapata aztán roppant konzervatív, jobboldali volt, illett ehhez a magát konzervatív, jobboldali pártnak nevező társasághoz.

  2. hollósi szerint:

    Engem nem lepett meg. Szeptember 27.-én tett hozzászólásomban utaltam rá, hogy a következő választáson az MSZP nem lesz abban a helyzetben, hogy az MDF-et a hátán cipelje be a Parlamentbe. Mára kiderült, egy fityinget nem költenek rájuk. Most Ibolya betarthatja ígéretét, hogy legközelebb egyik nagy pártot sem segíti hatalomra- mint 2002.-ben tette!

  3. Wass Albert barátja szerint:

    Szegény Ibolykát már megint bántják ezek a rossz fiúk? Lehet, hogy legalább annyira ragaszkodik a “hatalmához”, mint Ferenc testvér? Ajánlom keresse Csurka társaságát, majd Ő elmeséli neki, hogy van élet a parlamenten kívül is.

  4. Dakota szerint:

    RE hollósi:
    Nagy tévedésben vagy. Mikor indult szerinted az Mszp és az Mdf együtt egy országgyűlési választáson?

  5. infósferi szerint:

    Szegény kétségbe esett Dakota! Azt is elfelejtette (?), a Tisztelet Társaság kinek a pénzén keresztül finanszírozta 2002-ben Ibolykáék befutását.
    Vagy azt akarja saját magával elhitetni, hogy a Társaság rendezvényeit alapító MDF-esek állták? Mivel Te és főnökeid is tudják, kiknek a pénzre volt benne, ezért nem írom ide. Megérte nekik,.

  6. Wass Albert barátja szerint:

    Most néztem meg alaposabban a cím alatti képet. Kár,hogy nem friss, mert akkor így magyaráznám: Schmuk et. végleg elköszön Ibolyától, de nem tiszteletből hajol meg elötte ilyen mélyen, henem azért, mert nem tud felnézni rá.

Itt lehet hozzászólni !