Úthelyreállítási munkálatok a Szárcsa utcában

Csepel.info

Megkezdődtek a csatornázást követő úthelyreállítási munkálatok a Szárcsa utcában. A munkálatok miatt az utcában forgalomkorlátozásra kell számítani.

A fotókat olvasónktól kaptuk.

csepel.info

8 hozzászólás “Úthelyreállítási munkálatok a Szárcsa utcában” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Az MSZP és az LMP népszerűsége esett, az Együtt 2014 mozgalomé nőtt – derült ki a Tárki havi rendszeres pártpreferencia-kutatásából.
    Az MTI-hez szerdán eljuttatott közlemény szerint a Fidesz-KDNP a teljes népességen belül a januári 20 százalék után februárban 26 százalékon áll, az MSZP szavazótábora ugyanakkor 14-ről 12 százalékra csökkent az elmúlt hónapban.
    Mint írták, a Fidesz-KDNP népszerűsége jelentős növekedésének részben az lehet az oka, hogy a választásukban bizonytalanok vagy azt titkolók aránya 49-ről 46 százalékra csökkent.
    A pártválasztók között a Fidesz-KDNP támogatottsága a januári 40 százalék után februárra 48 százalékra emelkedett, az MSZP-é pedig 28-ról 22 százalékra esett.
    Kifejtették, a többi parlamenti párt közül a Jobbik népszerűsége lényegében változatlan: a teljes népességen belül januárban a választók 8, februárban pedig 9 százaléka támogatta a pártot, a pártválasztók körében pedig változatlanul 16 százalékon állnak.
    Az LMP és az Együtt 2014 esetében történt némi elmozdulás, de ellentétes irányba: míg az LMP népszerűsége a teljes népesség körében 3-ról 1 százalékra, a pártválasztók között pedig 6-ról 3 százalékra csökkent, addig az Együtt 2014 mozgalom a teljes népességen belül a januári 3 százalék után februárra a szavazók 5 százalékát, a pártválasztók körére vetítve pedig a választók 7 százaléka után 9 százalékát tudhatja maga mögött.
    A Tárki megállapította, hogy a Demokratikus Koalíció hónapok óta változatlanul 1 százalékon áll a teljes népesség körében, a pártválasztók között pedig 2 százalékról 1 százalékra csökkent a támogatottságuk.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  2. földhözragadva szerint:

    Az a szerencse, hogy vannak még emberek ebben az országban, akik a lelkiismeretükkel, és istennek számolnak el, nem a népszerűségi listákkal. Hm, ezt kevesen vegyék magukra…:(

  3. nagyapó szerint:

    Isten nevét, a tanult emberek, nagy kezdőbetűvel írják!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  4. csapajev szerint:

    …és ha már egyszer idéz a tanult ember,akkor idézőjelet tesz!
    nagyapó ezt valahogyan mindig elfelejti…

  5. csapajev szerint:

    Ezt a helyreállítási munkát tessék megnézni! Ez már végleges, vagy erre jön az aszfalt?
    Ajánlom a főnök figyelmébe.

  6. Gordon szerint:

    Csapujev!

    Te ne duzzogjál, mert csak ígértétek a csatornát 41 évig, de nem csináltátok meg.
    A Fidesz alatt viszont egyből megépült.
    Bújj vissza a pöcegödrödbe, zárd magadra a tetejét és szégyelld magad!

  7. csapajev szerint:

    Csakis utánad Gerdon!

  8. csepeli2 szerint:

    Gyalázat és nem munka az, amit útfelújításnak neveznek egyesek. Ezért nem fizetni hanem bűntetni kellene. Azt is eki ezt engedélyezte és átveszi. Egy ilyen csatotnázás nem gyözelem, hanem veszteség. A kapkodás még sosem járt eredménnyel csak vesteséggel. Hosszú évekig szenvedni fogjuk ennek az “óriási eredménynek” a következményeit.

    A nagy uszodaépítésből is mi lett. Nyáron még azt ígérték összel megnyilik. Januárban már csak sátrat húztak volna az 50 méteresnek átkeresztelt 33 méteres medence fölé. Most mi van. Kihelyeztek néhány vacak konténert és megnyitották Csepel csodálatos úszodáját. Igaz ez is több, mint a semmi, de nem kellene akkora eredménynek feltüntetni, mint ahogy teszik.

Itt lehet hozzászólni !