Elképesztő pedofília Csepelen

Híradó.hu, Blikk.hu

Bulvárshow, rendőrségi befejezéssel (fotó: Blikk)

Borzalmakra derült fény Joshi Bharat műsorában. Ilona, egy csepeli kétgyermekes családanya azzal vádolta meg saját testvérét, Mónit, hogy két fiát – az ötéves Robit és a hétéves Rudit -, valamint saját ötéves kislányát becsalta a házuk udvarán lévő sufniba, ahol aktuális barátjával, egy 45 éves férfival és a 13 éves unokaöccsével, Arnolddal fajtalankodtak a kicsikkel. Meghallgattam a két gyereket, és véleményem szerint amit elmondtak és ahogyan elmondták, az életszerű és valóban így történhetett meg – idézi az igazságügyi szakértőt a Blikk. A TV2 felvételét itt nézheti meg.

Ilona feljelentése szerint Móni, a barátja és Arnold meztelenre vetkőztették a fiúkat, fogdosták őket, majd végignézették velük, ahogy Arnold és Mónika szexel.

Ezek után a hétéves kisfiúval is közösülni akartak, majd a 13 éves Arnold megtette ezt saját lányával. Ezt az anya állítólag nevetve nézte végig. Mindezt a szomszéd csemeték állítólag szintén végignézték.

A kereskedelmi csatorna műsorában elhangzottak után, a felvételt követően civil ruhás rendőrök elvitték Mónit a csepeli rendőrkapitányságra, ahol többször is kihallgatták, akárcsak nővérét, a feljelentő Ilonát és a megrontással gyanúsított nő két gyermekét.

Forrás: Híradó.hu

Pedofil nő a TV2 stúdiójában?

Pedofíliával megvádolt nőt vitt el tegnap a rendőrség a TV2 Joshi Bharat műsorának stúdiójából, ahol a csütörtökön adásba kerülő részeket forgatták. Mónit (31) saját nővére, Ilona vádolta meg azzal, hogy a gyermekeit megrontotta. A kétségbeesett anya bízott abban, hogy ha húgát szembesíti azzal, amit a gyermekei elmondtak neki, talán bevallja az igazat.

Véresre verted őket! Úgy szeretkeztél, hogy a gyermekeimnek végig kellett nézniük, a 13 évest arra kényszerítetted, hogy szexeljen az ötévessel – sorolta Ilona a szörnyűségeket.

Ilyennel vádolsz, tönkre akarsz tenni? – kiabálta a megvádolt nő, majd pár perc múlva bevallotta: tisztában van azzal, hogy a családja pedofíliával vádolja. Beismerni azonban ekkor sem akart semmit, dacára annak, hogy bejátszották neki a Komóczi Mihály igazságügyi szakértővel készült interjút.

Meghallgattam a két gyereket, és véleményem szerint amit elmondtak és ahogyan elmondták, az életszerű és valóban így történhetett meg – nyilatkozta az igazságügyi szakértő.

Mivel Móni továbbra sem volt hajlandó a szörnyű tettekről beszélni, Joshi Bharat kiküldte a stúdióból, ám az ajtónál nem jutott tovább, ott ugyanis civil ruhás nyomozók várták.

Forrás: Blikk.hu

29 hozzászólás “Elképesztő pedofília Csepelen” bejegyzésre

 1. munkásököl szerint:

  Ez általános jelenség sajnos egy bizonyos népcsoportnál. A nevek, életkorok, kisze-kusza családi szálak alapján egyértelmű a helyzet…

 2. Cápa szerint:

  Nem is értem a feltételezést. Az Arnold ősi californiai név…

  A viccet félretéve: borzasztó, megdöbbentő, horrorisztikus. Amikor először olvastam, nem akartam hinni a szememnek. Normális ember számára felfoghatatlan, hogy vetemedhetnek egyesek ilyesmire. Csak remélni tudom, hogy az ilyeneket börtönbe dugják és az ott töltött időtől kvázi függetlenül elég gyorsan igen komoly büntetésben részesülnek..

 3. Bobby szerint:

  Egyébként a Mónika az Kaiser, bár lehet, hogy a Tv2 kolompárról módosította:P
  Borzalmas az egész!

 4. Lexon szerint:

  Egyrészt: ez egyenlôre gyanú, pontosabban egy nô állítása. Nagyon remélem, hogy nem igaz… Sok furcsaság van a történetben. A kihallgatás után mindketten távozhattak a kapitányságról. Ami a legmeglepőbb: együtt, a legnagyobb egyetértésben… – írja a Blikk. No comment…

  Másrészt: a “saját” szó elég furcsán szerepel a cikkben, többször is. Pl.:
  “majd a 13 éves Arnold megtette ezt saját lányával”. Az újságírást ma azok is mûvelik, akik semmit nem értenek a szavak tudományához…

 5. matyi szerint:

  Botrány komolyan !Ami itt folyik ,még kiengedik öket !!,na 10 év kellet ahoz ,hogy kiderüljön ,hogy volt itt csepelen 1 másik pedofil is !!!éésmég…..!!!!infartus……………..

 6. büki szerint:

  Az a pedofil, akire matyi céloz, valóban közveszélyes volt. Az Önkormányzatnak is van feledni valója benne. Ami a cikket illeti, az egy zárt, jól körül írható kör nem túl ritka története. Más kérdés, a többi eset nem kerül nyilvánosság elé-azt is tudjuk, miért.

 7. manka szerint:

  …csak néhány szó…
  …az ilyen dolgoktól kinyílik a bicska a zsebemben, de sajnos nagyon sok ilyen eset nem is derül ki soha. Ez a két kisgyerek egy maradandó lelki sebbel fogja leélni az életét…még ha a vérükben is van a zsiványság…lehetnének jó emberek és hasznos tagjai társadalmunknak…de ezek után ez még nagyobb erőfeszítésükbe fog kerülni szegényeknek…vajon ezt az akadályt hogyan küzdik le?
  Amíg a segélyekből jobb színvonalon lehet élni, mint a bérből és fizetésből…a sok ráérő ember szórakozik a maga módján. Ez is egy ilyen. Mennének inkább dolgozni…hasznosabban tölthetnék az időt, mint így nagy ráérésükben…
  …egyébként mindkettőt kicsinálnám , de piszkosul…és ide mindenki gondoljon amit akar… Üdv. manka

 8. Pihi szerint:

  Matyi kire céloz? Netán egy fodrászra? Csak hogy egyre gondolunk-e…

 9. Wass Albert barátja szerint:

  És, ha jól tudom szoci képviselő is volt.
  Amennyiben igaz ez a megdöbbentő hír nehezen hiszem, hogy ez a hölgy (máramennyire hölgyről lehet beszélni) most tett először ilyet.

 10. Ice szerint:

  Az ilyen minek szül gyereket??Sterilizálásra ítélném,s börtönre azonnal!

 11. Erik szerint:

  Made in csepel…

 12. baniko21 szerint:

  Pihi!
  Matyi nem fodrászra céloz, hanem az önkormányzattal kapcsolatban.
  Ha jól tudom, még ül az illető.

 13. csollány szerint:

  Szervezett gyerektáborok kísérője lehetett, a Csepel újságban hallgattak róla. Bizonyára nem tartották fontosnak a közzé tételét.

 14. Anyóca szerint:

  Azt hiszem itt lenne az ideje bevezetni, hogy minden pedofilnak VÁGJÁK LE… illetve VÁGJÁK KI… Na és persze kaptár….!!!!!!

 15. Nagy László szerint:

  Kommunista “Álam ” Kommunista rendőrség, kommunista erkölcs! Ez mind a közélet. HÚZZUNK bele. Téves RÁ!

 16. Pihi szerint:

  Akiről én beszélek az képviselő is volt meg fodrász is egyben (sőt valami gyerekvédelmi alapítvány tagja…) és ha jól tudom még ül. Úgyhogy az összes eddigi ismérv illik rá. Sajnos.

 17. anonim szerint:

  Sajnos éppen jó magaviseletért kiengedték a napokban hallottam, így a kiszabott büntetését nem kell leülnie…

 18. anonim szerint:

  A Járó Dóra Alapítvány alapító tagja, remélem már nincs semmi köze hozzá!! Hátrányos helyzetű gyerekeket táboroztattak, vajon ott miket csinálhatott?

 19. baniko21 szerint:

  Nagy Lászlónak!
  Te miről írsz? Hol van itt hatalmon egyetlen kommunista is? Félrebeszélsz! Ne keverd a szezont a fazonnal. Ezek csak arra hasz-
  nálták a pártot, hogy pozicióba kerüljenek, és nagyon közel a húsos-
  fazékhoz, amiből aztán nagykanállal vettek is.

 20. baniko21 szerint:

  Nagy Lászlónak!
  Te miről írsz? Hol van itt hatalmon egyetlen kommunista is? Félrebeszélsz! Ne keverd a szezont a fazonnal. Ezek csak arra hasz-
  nálták a pártot, hogy pozicióba kerüljenek, és nagyon közel a húsos-
  fazékhoz, amiből aztán nagykanállal vettek is. Ezek többszörös millio-
  mosok, az általad pjeoratív módon emlegetett kommunisták közül én
  nem ismerek egy gazdagot sem, beleértve magamat is.

 21. büki szerint:

  Én ismerhettem még hithű kommunistákat. Szegényen haltak meg, a lopást megvetették. Akkor most miről beszéltek?

 22. Wass Albert barátja szerint:

  Banikó 21!
  Ez tetszik, hogy vállalod kommunista voltodat. Hozzászólásaidból már korábban kiéreztem vonzódásodat ehhez az eszmevilághoz.

 23. baniko21 szerint:

  Wass Albert barátja!
  Köszönöm az elismerésedet. A vonzalom a rendszerváltást követő
  évek után alakult ki igazán. Elötte a tanúlásommal és a munkámmal,
  családommal foglalkoztam csak, nem politizáltam.

 24. anonim szerint:

  tanulás rövid u!!

 25. anonim szerint:

  remélem diplomád is van!?!

 26. baniko21 szerint:

  Anonim:
  Az u tényleg rövid, de ha azokba amiket beírtok csak ennyi hiba lenne…
  Ha tudsz számolni, akkor számold ki, hogy 16 év tanulás nappalin,
  utánna még estin,- igaz, hogy ingyen – 3 év. Találoskérdés: vajon van,
  vagy nincs? De gondolom ez huszadrangú kérdés, ennél sokkal fontosabb gondokon kellene rágódni. Minősít a személyeskedés minden-
  kit. Egyébként is a diplomásokkal Dunát lehet rekeszteni, de a jó szak-
  munkás több szakmából is hiányzik.

 27. todorszg szerint:

  Namármost.
  A megvádolt hölgy NEM roma(cigány)… Aki megvádolta(a nővére), évek óta pszichiátriai kezelés alatt áll(már ha elmegy).
  A rendőrség a nyomozást bűncselekmény hiányában MEGSZŰNTETTE!!!
  Az igazságügyi szakértő jegyzőkönyve szerint a két kiskorú gyermek instruálva(trenírozva) volt, hogy terhelő vallomást tegyenek.
  A Joshi Bharat műsorba Mónit azzal az ürüggyel hívták be, hogy egy régi barátja szeretne találkozni vele.
  Egyébiránt pedig Ilona ellen eljárás folyik, kiskorúak veszélyeztetése miatt.
  Higgyetek csak a szutyok bulvár-és nyálkenő műsoroknak, napilapoknak…
  Szíjjátok csak magatokba az igét(akinek nem inge, ne vegye magára), hitvány, szemforgató farizeusok!

 28. Oláh Monika szerint:

  Kőszőnőm, jól vagyok.
  Mónika

 29. csepeli fazon szerint:

  az a fodrász most tudomásom szerint a teszkóval szemben üzemel

Itt lehet hozzászólni !