Világválogatott szakértett Csepelen

Csepel.hu

Az egykori világválogatott labdarúgó, Détári Lajos vendégeskedett kerületünkben február 13-án, ahol az egyik nyilvános helyen vetített labdarúgó Bajnokok Ligája közvetítés szakkommentálását vállalta el.

Az egykori stadion étterem helyén nyílt vendéglátó-ipari egységben a Real Madrid-Manchester United összecsapást nézte végig több lelkes futballrajongó, és a meccs szünetében Détári összegezte a látottakat Törő Lászlóval, a Csepel FC utánpótlás edzőjével, majd a drukkerek kérdéseire is szívesen válaszolt.

A szakmai dolgokon túlmenően szívesen emlékezett vissza arra az időre, amikor a 2001-2002-es szezonban a Csepel vezetőedzője volt, és gyakorlatilag innen indult el edzői pályafutása. Talán kevesen tudják, hogy középiskolai tanulmányait szintén Csepelen, a Kossuth Lajos Műszaki Szakközépiskolában végezte.
Az egykori 66-szoros válogatott labdarúgóval a közeljövőben jó néhányszor találkozhatnak majd, hiszen több BL- mérkőzésre is meghívást kapott a helyszín tulajdonosaitól, amire igent mondott.

Forrás: csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !