Bogdán: Sajnálom a kulturáltan szurkoló nézőket!

Mlsz.hu, Samsungsport.hu

Tekintse meg a videót!

A fehéroroszok elleni felkészülési mérkőzés előtt Bogdán Ádám, a magyar válogatott kapusa az MLSZ TV-nek beszélt a márciusi zárt kapus mérkőzésről.

A jelenlegi állás szerint március 22-én zárt kapuk mögött rendezik meg a Magyarország-Románia vb-selejtezőt a Puskás Ferenc Stadionban. A válogatott játékosai természetesen csalódottan vették tudomásul a FIFA határozatát, de igyekeznek minél jobban felkészülni arra az esetre, ha érvényben marad a büntetés.

– Ezen a szituáción nem tudunk változtatni, meg kell vele birkózni, fel kell rá készülnünk rá – mondta Bogdán Ádám, aki hozzátette: a büntetés legnagyobb vesztesei azok, akik mindig kulturáltan biztatták a válogatottat, és most egy fontos mérkőzéstől maradnak távol.

samsungsport.hu

8 hozzászólás “Bogdán: Sajnálom a kulturáltan szurkoló nézőket!” bejegyzésre

  1. bonifác szerint:

    Ez az ítélet is a hírhedt kettős mérce jegyében született. A magyarokat lehet szidni, gyalázni, de zsidónak kell lenni ahhoz, hogy büntessék is. A legörbült szájú, pityergős
    MLSZ nyilatkozat világos: ha kinyitjuk a pofánkat, beverik.Eddig csak a bírók fújtak ellenünk, amikor csak lehetett.Úgy néz ki, ez kevés volt.És még nincs politika a
    sportban?!

  2. robi szerint:

    Ennyit ér a futball diplomáciánk. Eddig azt hittük, csak focink nincs.

    Pedig Vezérünk is ott fényképezkedett az előkelőségekkel FIFA gálán, miközben röhögtek a háta mögött és egy hét múlva belénk állították a kést.

    Ráadásul még újabb szankciókkal fenyegetőznek ( pontlevonás, kizárás, több éves eltiltás stb.) Tán nem a szabadságharcnak szól a történet?

  3. joságos szerint:

    Nem kell ZSIDÓZNI!!

  4. Ha a focisták a szájukra tett mutatóujjukkal figyelmeztetnék a “szurkoló”-kat a zemberi normák betartására és a következő alkalommal nemes egyszerűséggel levonulnának a józan többség reakciójára kíváncsi lennék! 😛

  5. bonifác szerint:

    Nem írhatom hogy pakisztáni eszkimók! Máshol is megy a majmozás, csigazabálás-
    senki sem szólt érte.. Lehet hogy jóságos vagy, és eltűröd, hogy megalázzanak, de nem
    mindenki ennyire “jóságos”..A diplomáciai csőd pedig legalább 20 éves. Nem gondoljátok,
    hogy a pofon nem az MLSZ-nek, hanem O. Viktornak szól? A képbe beleillik.

  6. Gordon szerint:

    bonifác:

    “Nem gondoljátok, hogy a pofon nem az MLSZ-nek, hanem O. Viktornak szól?”

    Nem gondolom.
    Inkább erről lehet szó (3. bekezdés!):

    “Ahol pedig nincs bocsánat, ott jönnek a bűnbakok, elsőre két kis állam, Magyarország és Bulgária. Egy tizenhat emberből álló FIFA-bizottság négy tagja egyetlen novemberi nap alatt nyolcvan egyéb ügyet is tárgyalva hozta meg a nyilván alapos megfontolás után született szentenciát a következő vb-selejtező zárt kapus rendezéséről és negyvenezer svájci franknyi pénzbüntetésről.

    (…)

    Jellemző a helyzetre, hogy semelyik érintettnek sem jó. Nekünk, magyaroknak nyilván, a román szurkolók az FTC női kézilabdacsapatának Ramnicu Valceában játszott BL-meccsén jelezték, hogy „a futball nézők nélkül semmit nem ér”. Izraelben a sportnapilap közelmúltbeli riportja szerint jellemzően nem tudnak az esetről, a hozzáértő helyi újságíró pedig a lehetőség szerinti legrosszabb megoldásnak tartja a zárt kaput, mondván, ez csak növeli a feszültséget, a rasszizmust.

    Ám a FIFA-t mindez nem érdekli. De miért is érdekelne egy korrupciós ügyeket „gyártó” szervezetet, amelyik most a France Football leleplezésével hadakozik, amely szerint Katar bundázással szerezte meg a 2022-es vb házigazdaságát? Még szép, hogy inkább rasszizmust kiált, mintsem csalást.”

    /Deák Zsigmond, Mno.hu)
    http://mno.hu/vezercikk/csalas-es-amitas-1136628

    Egyébként a brazíliai vb körül is botrány van.
    Az mszp-hez hasonlóan lassan a FIFA is belesüllyed a korrupció mocskába.
    Most, hogy már nyakig állnak a mocsárban elkezdtek ordítozni és másokra kígyót békát kiabálni.

  7. felix szerint:

    Gordon!
    Hány magyar van letartoztatva bundázás miatt?
    Nem kell máshonnan hozni példát.
    Dolgozz a hazai termésből!

  8. Géza szerint:

    Franciaországban zsinagógát robbantanak, a zsidók biztonsági őrök közt mennek imádkozni, de nálunk van rasszizmus?90 éves állítólagos háborús bűnösöket rángatnak elő, hogy a magyar népet rasszistaként tüntessék fel.
    Franciaországot senki nem ítélte el csak sajnálkoztak a történtek miatt.
    Ez nem kettős mérce hanem vastag magyargyűlölet.
    Már nyílik fel egyébként az emberek szeme. Az origo.hu-n a szavazatok szerint az emberek 60 %-át nem zavarta Gyöngyösi “zsidózó” beszéde. Pedig az origo.hu nem jobboldali hírportál.

Itt lehet hozzászólni !