A 35-ös autóbusz útvonalának módosításáról kérdez a BKK

BKK.hu

A 35-ös autóbusz Csepel, Csillagtelep felé a Corvin út térségében a Védgát utca – Corvin út – Weiss Manfréd út – Kossuth Lajos utca útvonalon közlekedik, míg a Szentlőrinci úti lakótelep felé a Kossuth Lajos utca – Corvin út – Védgát utca útvonalon halad. A Csepel, Csillagtelep felé tartó autóbuszok a csepeli gerincút jelzőlámpás körforgalmú csomópontjában nem tudnak balra bekanyarodni a Kossuth Lajos utcába, hanem a teljes kört megtéve, valamennyi iparvágányt kétszer keresztezve tudnak a csomóponton áthaladni, ami jelentős időveszteséget – iparvágány-kiszolgálás esetén akár 17 percet – is okozhat.

Az autóbuszok feltartóztatásának elkerülésére az alábbi négy változatot dolgoztuk ki.

Változatok:

1. változat:

az autóbuszok mindkét irányban a Kossuth Lajos utca – Jókai utca – Védgát utca útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok nem érintik a Weiss Manfréd úti új körforgalmú csomópont megállóit, az autóbuszokra ehelyett a Jókai utcában létesülő új megállóban és az Ady Endre út – Kossuth Lajos utca csomópontjában, a 36-os, 148-as és 151-es autóbuszok megállóiban lehet fölszállni.

2. változat:

az autóbuszok Csepel, Csillagtelep felé a Védgát utca – Jókai utca – Kossuth Lajos utca, a Szentlőrinci úti lakótelep felé változatlan (Kossuth Lajos út – Corvin út – Védgát utca) útvonalon közlekednek.

A Csillagtelep felé haladó autóbuszok Weiss Manfréd úti új körforgalmú csomópont megállóját nem érintik, a járművekre ehelyett a Jókai utcában létesülő új megállóban és az Ady Endre út – Kossuth Lajos utca csomópontjában, a 36-os, 148-as és 151-es autóbuszok megállóiban lehet fölszállni.

3. változat:

az autóbuszok mindkét irányban a Kossuth Lajos utca – Ady Endre út útvonalon közlekednek, a 36-os, 148-as és 151-es autóbuszokkal egyezően.

Az autóbuszok nem érintik a Weiss Manfréd úti új körforgalmú csomópont megállóit, a járművekre az Ady Endre út – Kossuth Lajos utca csomópontjában, a 36-os, 148-as és 151-es autóbuszok megállóiban lehet fölszállni. Az Ady Endre úton meglévő Védgát utca és Papírgyár megállóhelyek pótolják a régi útvonal Védgát utca és Szőrmegyár megállóhelyeit.

4. változat:

Az autóbuszok Csepel, Csillagtelep felé az Ady Endre út – Kossuth Lajos utca, a Szentlőrinci úti lakótelep felé változatlan (Kossuth Lajos utca – Corvin út – Védgát utca) útvonalon közlekedik.

A Csillagtelep felé haladó autóbuszok nem érintik a Weiss Manfréd úti új körforgalmú csomópont megállóját, sem a Védgát utcai, sem a Szőrmegyár megállóhelyet. A Weiss Manfréd út helyett az Ady Endre út – Kossuth Lajos utca csomópontjában, a Védgát utca és a Szőrmegyár helyett a 36-os, 148-as és 151-es autóbuszok Védgát utca és Papírgyár megállóiban lehet fölszállni.

Javaslataikat, észrevételeiket a következő elérhetőségekre várjuk:
E-mailben:  egyeztetes@bkk.hu

Forrás: BKK.hu

4 hozzászólás “A 35-ös autóbusz útvonalának módosításáról kérdez a BKK” bejegyzésre

  1. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Jaj nagyon szép a térre meredő kamerakép, jaj nagyon dögös ez a Csepel már.

    Mi lenne ha gyorsba csinálnánk egy kérdést arról mi legyen a disznó neve, akit majd disznyóvágásra hoznak 6-án. Én azt mondom legyen Babe (Béjb)a malac neve 😉

  2. nagyapó szerint:

    Nekem a 2. változat szimpatikus, csak ehhez a Jókai u. rendbehozása szükséges.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. lb szerint:

    Erzsébet felé miért érintik a Corvin-csomópontot?

  4. John Doe szerint:

    2-es verzió, ami a Jókai utca “szőnyegbombázása” előtt volt.

Itt lehet hozzászólni !