Elhunyt Barna Róbert

Gym.hu/Adipex.ws

Szomorúan közöljük a hírt, miszerint vasárnap hajnalban tragikus körülmények közt elhunyt Barna Róbert, többszörös magyar bajnok.

Meg nem erősített információink szerint Barna Róbert halála körülményei egyenlőre tisztázatlanok, de az már biztos, hogy Barna Róbert öngyilkos lett.

A 2000-es évben a sikert sikerre halmozó magyar bajnok magánéleti válsága már már szinte mindenki számára egyértelmű nem kimondott titok volt, viszont senki sem érti, hogy miért nem beszélt problémáiról, hiszen számos barátja segített volna szívvel lélekkel a dolgok megoldásában. A mindig pengeéles és szálkás, a magyar testépítő sportban talán a legnagyobb izomtömeggel rendelkező Barna Robi az elkövetkezendő és felnövő generációknak is egy etalonként és példaképként fog szolgálni.

A Fitness 2000-ben való edzéseikor mindenki csak bámulni tudta őt, és csodálni miként tud akkora súlyokat megmozgatni, mint egy hidraulikus daru. Rengeteg szép emlék és egy nagy sportkarrier köti a testépítéshez.

A többszörös magyar testépítő bajnok Barna Róbert meghalt, de emléke és szeretete köztünk él mindörökre!

Forrás: Adipex.ws

5 hozzászólás “Elhunyt Barna Róbert” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Sajnálom, valóban egy jól ismert és sokak által kedvelt ember volt, nehéz volt nem ismerni, annyira kitűnt a tömegből.

  2. tchibo szerint:

    Nyugodjék békében! =(

  3. admin szerint:

    A forrást rosszul jelöltük meg, a hibát javítottuk. Elnézést kérünk érte.

  4. szigetország szerint:

    Nyugodj békében Robi! 🙁

  5. Zed szerint:

    Én nem nagyon ismertem,csak pár szót beszéltünk néha,és sokat voltunk egy légtérben.
    Azt viszont tudom róla,hogy rendes,jó csóka volt…és szívesen segített kérés nélkül,önszántából két 15 éves dagadt gyereknek,hogy is kell szabályosan csinálni a gyakorlatot 🙂 ….6 és fél év telt el azóta.
    Köszönöm!
    Nyugodj Békében “Barátunk”!

Itt lehet hozzászólni !