Meghívó: Teller Ede út utcanévtábla avatása

Csepel.hu

Tisztelt Csepeli Polgárok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket a Teller Ede út ünnepélyes utcanévtábla avatására.

Helyszín: Károli Gáspár utca – Teller Ede út kereszteződése

Időpont: 2013. január 15. (kedd) 10.00 óra

Tisztelettel várjuk Önöket!

Forrás: csepel.hu

41 hozzászólás “Meghívó: Teller Ede út utcanévtábla avatása” bejegyzésre

  1. Ejj... szerint:

    zsidók hoznak létre félkatonai alakulatot hazánkban.

    Ha kell, terepre is mennek a Tett és Vedelem Alapítvány önkéntesei. Jogi segítséget és mentálhigiénés támogatást is kínálnak az antiszemita támadások elszenvedőinek.

    Már sokadszor fordul elő, hogy amit tiltanak a magyaroknak, azt a zsidóknak vígan megengedik. Míg a kormány és a balliberális oldal is azzal volt elfoglalva, hogy ellehetetlenítsék a magyarok közbiztonságáért létrejött Magyar Gárdát és Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet, addig a zsidók nyugodtan szervezhetik saját önvédelmi egységeiket, ugyanis létrehozták a Tett és Védelem Alapítványt, amely segít a zsidóknak az önszerveződésben és önvédelemben.

  2. Királyerdei szerint:

    Csak abban?
    Izrael követelésére a magyar-román meccs nézők nélkül megy le.
    Az Usában beszóltak,hogy nem tetszik nekik a hadügyi titkár kinevezése.
    Van még ebből bőven.

  3. felix szerint:

    Ejj..
    Szokásos hazugságok egyike.
    Egy részben oktalan buta elképzelést félkatonainak beállítani szemétség, de csak magadat hoztad.

  4. Ejj…!
    Vakvágányra tévedtél, ha a baloldalon álló orrából vonsz le következtetéseket!
    Egyébként tényleg olyan félkatonáknak néznek ki!
    “A halálom a pocakos tábornok!” ))) 😛 (((
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/14818_437286979670961_1308910330_n.jpg

  5. felix szerint:

    Idézd a félkatonai rész!
    Én meg idézem az ellenkezőjét OK?

  6. Nemmondommeg szerint:

    Erre van idő, pénz energia ? Undorhány kormány. Egyre nő a munkanélküliség és a kiszolgáltatottság. A munkahelyeken(akinek még megvan) egyre nő a terror, az elnyomás, mert kihasználják a nagy munkanélküliséget. Magyar ember nyom el magyart, magyar ember tapos át magyar emberen mert a mindenható Fidesz így akarja.
    Amíg egy így lesz, nem lesz változás pozitív irányban.

  7. Királyerdei szerint:

    “A harmadik, a legösszetettebb terület a közösségi önszervezõdés, elsõsorban az önkéntesek bevonása az antiszemitizmus elleni küzdelembe. Ennek két iránya van, egyrészt egy szociális munkási feladatcsoport, a másik pedig egy konkrét önvédelmi mechanizmus kialakítása.”

  8. Gordon szerint:

    “A pesszimista az olyan ember, akinek mindig igaza van, de soha sincs öröme benne.”

    /Teller Ede/

  9. GONDOLKODÓ! szerint:

    Emberi módon, kulturált életkörülmények között élő nemzetek, “csoportok” vonatkozásában másokkal együtt élni nem probléma. Az egész világot agyonszervezték már, fel sem merülhet az egyén, a nemzet valós emberi önrendelkezése, azokkal járó szabad életmód kialakítása, élhetősége. Túlszabályozottság jellemző az egész világra, mert már szinte mindenkinek félnie kell mindenkitől. Tényleg kell félni, vagy csak “mesterségesen szított” tömegekre ható félelemkeltésről beszélhetünk?
    Szerintem, ha valamitől félni kell, az a világméretű mérhetetlen szegénység tova terjedése lehet.

  10. lolka szerint:

    Gordon szerint:
    2013. január 14., hétfő – 20:05 …”Gordon” te egy pesszimista ember vagy!…

  11. Gordon szerint:

    Szerintem nem vagyok az.

  12. Királyerdei szerint:

    Izrael megalakulása óta egyetlen zsidó sem jelentheti ki,hogy a diaszpórában “otthon” van.

  13. felix szerint:

    “A másik feladat pedig egy konkrét védelmi jelzőrendszernek a kidolgozása. Ebben a zsidó közösség nyilván nem a rendfenntartó feladatát kívánja átvenni.”
    Egyébként az idézeted egyáltalán nem utal félkatonai elképzelésre.,

  14. Királyerdei szerint:

    Persze.
    Jelentkeznek a lókórházba kedvesnővérnek.

  15. Királyerdei szerint:

    Segíts már ki,talán ott Tárnokon jobban tudjátok:

    Melyik elvtársatok volt anno,aki kirúgta az izraeli követséget Magyarországról?
    (Segítek:azóta Magyarországon a hazugságot “Fock”-ban mérik 🙂
    Mivel nem volt izraeli követség,sem telefonkapcsolat ki értesítette a bécsi Sochnatot,hogy a
    Malév beiruti járatán (MA 240) magasrangú palasztín górék fognak utazni?(Le is lőtték a TU 154-est.)Kik és miért kussolnak a mai napig erről?

  16. felix szerint:

    Királyerdei!
    Ejj de bedőlt a hazugságod és most más dolgokat virítasz.
    Mikor lesz vége az antiszemita kurzusnak.
    Villants már valamit a nagy magyarságodból.
    Mi haszna van belőled az országnak?
    Mennyivel vagy hasznosabb egy átlag zsidónál?

  17. Vátesz szerint:

    Hasznos zsidókra Izraelben van szükség, micsoda árulás az a saját fajtájával szemben, aki nem tesz eleget hazatérési kötelezettségének! Aki majdan nem Izrael földjében nyugszik, az majd végigpöröghet a föld alatt odáig (Talmudban írva van!), s valószinűleg lekési a Messiás jöttét!

  18. felix szerint:

    Szóval semmivel. 🙂 🙂

  19. Gordon szerint:

    Királyerdeinek abban igaza van, hogy a maszoposok elődei szakították meg a diplomácia kapcsolatokat Izraellel. A moszkvai uraik pedig az arabokat tömték fegyverekkel (részben a magyar emberek pénzéből – vagyis abból, amit az évtizedek során innen elloptak), mikor rátámadtak a fiatal Izrael államra.

    Az már más kérdés, hogy a jelentős túlerőben lévő arabok minden fronton szét lettek kergetve (az egyiptomiak után csak úgy porzott a Sínai).

    A világ szabad fele Izrael szabadságharcát támogatta.

    http://www.youtube.com/watch?v=hKZEo6d-ypc

    “A Gamal Abden-Nasszer egyiptomi elnök által összekovácsolt négyes szövetség tagjai (Egyiptom, Jordánia, Szíria, Irak) elkötelezte magát egy Izrael elleni nagy háborúra. Főként szovjet forrásokból több mint 1800 harckocsit, 660 harci repülőt és egy gigantikus, 364 ezer fős, jól felfegyverzett hadsereget állítottak föl határaikon. Az izraeli haderő ezzel szemben alig 800 harckocsival, 300 harci géppel, valamint 264 000 fős, francia-brit és kis részben amerikai forrásokból felfegyverzett, igen motivált haderővel készült a teljes megsemmisüléssel fenyegető háborúra.”

    (…)

    “1000 tank vívott sorsdöntő ütközetet a kulcsfontosságú Mitle-szorosban. A több óra hosszat zajló csatánál csak a kurszki csata volt nagyobb. Nasszer itt vetette be a szovjet ipar egyik óriását, a T-55-öst, ám ezzel sem tudta megakadályozni, hogy az összehangolt izraeli légi és páncélos erők felmorzsolják tankjait és kiharcolják a teljes győzelmet.”

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Hatnapos_h%C3%A1bor%C3%BA

  20. Vátesz!
    Ha jó irányba pörög és a metróval, akár megelőzheti a messiást is! 😛

  21. Most pedig várják a zarabok a harmincfokos hideg telet, hogy mint Kutuzov vagy Sztálin, annak segítségével szétszórják az izraeli katonákat!
    Ne kacagtass Röfike! ))) 😛 (((

  22. Vátesz szerint:

    Gordon: “A világ szabad fele Izrael szabadságharcát támogatta.”

    Jól tetszik mondani, TÁMOGATTA, de ma már három államot leszámítva, mindenki a palesztín államra szavazott! Jól lehet hogy Izrael képes háborút nyerni a szomszédaival szemben, DE A BÉKÉT SORRA ELVESZTI! Meg a szaporodási versenyt is! Felix meg a többi itt tanyázik, ahelyett hogy hazatérne, amire a hazatérési törvény lehetőséget ad, Izrael pedig lassan kiürül! Úgy látszik a haza ott van, ahol a haszon!

  23. Vátesz szerint:

    Amerikai külügyminisztériumi, nemzetközi cionista támogatással, és természetesen a magyar adófizetők pénzéből jön létre Magyarországon a legújabb kettős mércés zsidó szájzár intézmény, az amerikai Rágalmazásellenes Liga mintájára felépülő harcos ultracionista, mindent a cionisták szemszögéből vizsgáló, érdekeiket képviselő Tett és Védelem Alapítvány – jelentette a Köves Slomó rabbi vezette “hitközség”, az EMIH házi portálja.

    Az alapítvány zsidó,vezére Bodnár Dániel nagyon érdekes dolgokat mesélt a házi lapnak a Roth Mano diktatúra ávos módszereit alkalmazó kívánó szervezet várható tevékenységéről,- ezekkel egy későbbi írásunkban foglalkozunk – és végre megvilágosította a magyar bunkónak, hogy miért a holokausztozás és az antiszemitázás a zsidóság lételeme, csodafegyvere. Amíg az egyik oldalon működik a holokultusz, a másikon a nekik nemtetszők leantiszemitázásának lehetősége éppúgy, mint az antiszemitizmustól való rettegés, addig ez a két dolog összeforrasztja a különben egymással is állandóan harcoló magyarországi zsidóságot, az egyént, a közösségeiket, páholyaikat, hitközségnek álcázott politikai szervezeteiket. Az antiszemtizmus léte tehát a kifelé mutatott zsidó egység egyik alapfeltétele.

    Bodnár úr erről így vallott: “Nagyon kevés olyan ügy van, sőt talán eddig nem is volt, ami megkérdőjelezhetetlenül közös ügyként merült fel. Régi fontos dolog volt a magam számára, hogy megtaláljam azt a területet, amin a zsidóságot közös platformra lehet hozni. Szomorú, hogy ez az antiszemitizmus ügye, sokkal jobban örülnék, ha a mondjuk a jiddiskeit lenne az, ami a közös ügyünk lenne. A jelenlegi szomorú viszonyok között az egyetlen konszenzust teremtő dolog a holokauszt emlékezete mellett, ami aktivitást generál a zsidó közösségen belül, az az antiszemitizmus ügye.”

  24. Gordon szerint:

    Felix saját elmondása szerint 100 kilométert vezet egy nap a városban.

    Lehet, hogy Kelet-Jeruzsálemben taxis?

    Egyébként hidegen hagy, hogy kit mit szavaz meg, mert ez nem rám tartozik. Izrael hadi sikerei hadtörténeti jelentőségűek. Jó példa azok számára, akiknek jelentős túlerővel szemben kell megvédeniük földjüket (ismerős, ugye?).

    Anno 1918-19-20-ban nekünk is hasonló bravúrra (vagy még nagyobbra) lett volna szükségünk, ahhoz, hogy az ország nagyobbik felét megtartsuk és ne csak az egyharmada maradjon meg (ráadásul a románok a később nálunk hagyott Tiszántúlra is be tudtak jönni – aztán Budapestre).

    Egyes források szerint Horthy úr egy napig Károlyi védelmi minisztere is volt – a szerepe pedig tisztázatlan a románok tiszai áttörése kapcsán (egyesek árulásról suttognak – de bizonyítékok nincsenek).

    Érdekes dolog, hogy a sokat szidott Tanácsköztársaság volt az egyetlen hatalom akkoriban, mely némi átmeneti hadisiker elérésére képes volt (északi hadjárat). Vagy egyáltalán bármiféle katonai cselekvőképességet felmutatni képes volt…

    De ez hosszú és szomorú történet.

    Gyakorlatilag “kardcsapás” nélkül adtuk fel az ezeréves országot.

  25. Vátesz szerint:

    Horthyt összetéveszted Lindner Bélával, “Soha többé nem akarok katonát látni!”

  26. felix szerint:

    Vátesz!
    Akkor te egy platformon vagy a zsidókkal, mert az antiszemitizmus köt hozzájuk.

  27. felix szerint:

    Gordon!
    Hazug vagy mint a pártod.

  28. Vátesz szerint:

    Én csak a zsidók javát akarom, azt szeretném, ha mindegyikük hazatérne, amire az izraeli hazatérési törvény lehetőséget ad! Mindenki áruló, aki nem megy! Ott van szükség rájuk, mi meg majd el leszünk nélkülük valahogy! 😀

  29. felix szerint:

    Nagy szarban lennénk ha mindent magukkal vinnének amit az országhoz és kultúránkhoz hozzáadtak.
    A te hozzáadott értékedet meg sem éreznénk.

  30. felix szerint:

    Tudom, hogy ti csak a javukat akarjátok. Egyszer már el is vettétek tőjük.
    Be vagy szarva, hogy egyszer visszakérik?

  31. felix szerint:

    tőjük= tőlük

  32. Vátesz szerint:

    Egy batyuval jöttek keresztül a Kárpátokon, amit itt szereztek azt a magyar néptől vették el, többek között hitelbe mért pálinkával, uzsorával!

    Kurvára megijedtünk akkor is, amikor Landeszman rabbi elment, s azt mondta, “nélkülük itt más nem marad, csak a bőgatya, meg a fütyülős pálinka!”

    Bárcsak már ott tartanánk! Berend T. Ivánért is egyfolytában sírunk!

  33. Gordon szerint:

    A magyarok is a Kárpátokon keresztül érkeztek. Valószínűleg batyuval (mivel Invitájuk még nem volt).

    Horthy urat nem tévesztem össze Linder úrrall, hisz úgy tudom a fehér lovas se sokat csinált (kérdéses, hogy benne volt-e a hazaárulásban a tiszai román áttörés kapcsán – mindenesetre a flottát átadta az ellenségnek).

    Az a helyzet, hogy a szinte teljes magyar politikai elit csődött mondott azokban a hónapokban/ években. Cselekvőképesség hiányában a fejetlenség miatt pedig nem sikerült megszervezni egy honvédő háborút.

  34. felix szerint:

    Vátesz!
    Szart sem tudsz te, csak nyomod a magyarok hülyítésére kitalált baromságaidat.
    A magyaroknak vagy te a legnagyobb ellensége, ezért ne pofázz a nevünkben.
    Bár jogod van itt lenni, de nagy szívességet tennél a normális nekünk normális magyaroknak, ha elmennél a francba. Igaz, hogy csak egy pirinyóval, de értékesebb nemzet lennénk.
    Van olyan, hogy ki kell vágnunk a salakot.
    Pá édes. 🙂

  35. Vátesz szerint:

    Horthy a padovai fegyverszünet rendelkezése értelmében adta át a flottát, s mivel nem akarta átadni az ellenségnek, az olaszoknak, inkább a horvátoknak adta át. A Doberdónál kötelezően hátrahagyott nehézfegyverzet az olaszok kezére jutott, a visszavonuló magyar hadsereg csak a kézifegyvereit hozhatta magával. Magyarországot meg lehetett volna menteni, ha a nyúlszájú és agyalágyult Károlyi, meg “hadügyminisztere Lindner Béla szét nem zavarja a hazatérő egységeket. A visszatérő katonák ünnepélyes fogadtatást vártak, ehelyett Kelenföldön a kirendelt MÁSOK megköpködték őket! Na ezért sem szeretjük a másokat!
    Felix, te meg takarodj oda ahová az elvtársaid tartoznak! Te vagy a normális magyar? Akkor Ibolyka téged tárt végtagokkal vár!

  36. felix szerint:

    Salakmagyar!
    Nekem te ne dumálj.
    Nem tudom, hogy ki az igazi magyar mert én nem osztályoztam soha a rampánál.
    Az a te beosztásod volt..
    A salakot viszont felismerem.

  37. felix szerint:

    ” beosztásod”

Itt lehet hozzászólni !