Németh Szilárd a HírTV Rájátszás című műsorában

Hír TV/Csepel.hu

Idehaza csökkennek, számos uniós országban nőnek a rezsiköltségek. Az esetleges trükközés felderítésére munkacsoport alakul.

A Rájátszás vendége Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere volt. A felvétel megtekinthető itt.

Forrás: csepel.hu

28 hozzászólás “Németh Szilárd a HírTV Rájátszás című műsorában” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    Kedves Admin!
    Várom a cikket az Alkotmánybíróság legújabb döntéseiről.

  2. Bugi szerint:

    Kedves felix! A ti stílusotok a cenzúra, úgyhogy aligha kell sokat várnod. Te is azért fórumozol itt, mert noha ezt az oldalt ti kommancsok fideszesnek tartjátok, mert itt nincs cenzúra, de nektek sincs gusztusotok a gyűlölködő, cenzúrázott, k.va unalmas komcsi lapotokon fórumozni.

    Meg is értem. A csepeli komcsi vezetők sem laktak Csepelen, inkább jobboldali településeken vettek házat-lakást. Tudták ők, hogy mit művelnek itt, és ki akar a saját fekáliájába feküdni?

  3. vitéz bihari Grün szerint:

    “Alaptörvény-ellenesnek ítélte a választási eljárásról szóló törvény több rendelkezését az Alkotmánybíróság pénteken. Rogán Antal úgy reagált a döntésre: bár lenne felhatalmazásuk az alkotmány módosítására, nem teszik meg, így 2014-ben biztosan nem lesz regisztráció.”
    Most akkor hiába neveltem a pávakakasokat, hogy ha a Vezíír úgy kívánja, hogy pávatollal a seggemben, nemzetiszín-szalagos pörge-kalapban kell menni regisztrálni másoknak is tudjak adni!
    Nincs valami jó pávakakas-étel receptetek?! ))) 😛 (((
    http://mno.hu/belfold/2014-ben-biztosan-nem-lesz-regisztracio-1128642

  4. felix szerint:

    Kedves Bugi! Alias Admin.
    Először is ki az a ti ?
    Másodszor köszönöm, hogy tájékoztatsz fórumozási szokásaimról és annak okairól.
    Külön köszönöm azt, hogy a te hozzászólásaidban még elvétve sincs gyűlölködés.
    Ha valaki mást állít akkor még magadnak se higgy.

  5. csaba péter szerint:

    Engem csak az érdekel , hogy a szolgáltatóknak honnan lesz pénzük karbantartásra fejlesztésre ha meg kopasztják őket.
    Az szocialista államosítást ez a hőbörödött banda azért kezdi újra mert nem tanulta meg rendesen a Szocializmus Politikai Gazdaságtanát. Ami mint ismeretes baromság volt.

  6. Éva szerint:

    Baromság az amit csaba elvtárs mond. A csepeli mszp-dk prominensei meg maradjanak vidéken és a politizálás okán sem kell Csepelre jönni.

  7. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Ha gond van, hogy miért csökkenti ez a kormány a rezsit, ahelyett, hogy emelné, forduljatok a képviselő úrhoz,… vagy fel!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  8. ebihal szerint:

    Lám,lám, kibújt a szög a zsákból! A másokat trágárnak, prolinak nevező, keresztény
    nagyapó, a múltkor anyámékat nevezte mocskosnak, most meg azt kívánja, hogy aki
    más véleményen van az forduljon fel! És ez az ember képviselő!

  9. John Doe szerint:

    Nem értem milyen trükközés lehet, hatósági árak mellett?
    Örülök, hogy egyik oldalon csökken a fizetnivaló, de lesz egy másik oldal, aki áthárítja (nagyfogyasztók) és továbbá annak is örülök, hogy olcsóbban lehet medencét fűteni. A földgáz árát a piaci ár adja, a villamosenergi árát a hazai termelés (50-60%), a többit az import ár. Ebből eggyel lehet biztosan számolni.
    A gáz nem m3 alapú ára máris trükkre ad okot, a villamosenergia mellett pedig ott a sok egyéb díj.

  10. bonifác szerint:

    Mondjátok! Megérdemlitek, hogy tisztességes elbánásban részesüljön idült kommunista
    idiótizmusotok ?! Emlékeztek a Mátyás király mesére? “kivéve a gyevi bírót,”? Nos Ti
    vagytok a gyevi bíró!!

  11. Nagyapó szerint:

    John Doe! Azért pontosítanék. A földgáz ára nem piaci ár, hanem hosszú távú szerződés szabja meg. Ez az oroszokkal 2015-ben jár le. Emiatt drága nálunk a gáz. Ezért vásárolt „Orbán” MOL, E-ON részvényt, hogy ne a németek tárgyaljanak az oroszokkal a magyarok gázáráról (a szocik ellenzik).
    A villany 40 %-át Paks adja olcsón, de sajnos meg kell fizetnünk az EU által diktált zöld energia magas árát is.
    Sajnos az „egyszerű” fogyasztó nehezen tud takarékoskodni, pl. nekem sincs pénzem A kategóriás hűtőre, vagy 105% hatásfokú kazánra. Aki a fürdőmedencéjét fűti, pl. az Apró (lopott) villában, azt ez nem érinti. De mi vagyunk többen!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  12. Vátesz szerint:

    A barom Hernádi Zsolt kötött az oroszokkal 2002-ben hosszútávú szerződést, tíz évre, hogy az oroszok 300$/1000köbm áron adják nekünk a gázt, ez akkor is az európai ár kétszerese volt! A németek ma is alig több mint a feleáron kapják hozzánk képest! A 2002-es gázár-mémem közzététele, s a Fidesz második fordulós jó szereplése után a még ügyvezető fideszes kormány ajánlatot tett a MOL-nak a gázüzletág visszavásárlására, ehelyett ez a hazaáruló szarházi Hernádi Zsolt az EON-nak adta el a gázüzletágat! A második Orbán-kormány hülyesége, hogy ennek a baromnak magas állami kitüntetést adott, mielőtt lecserélte a MOL vezéri posztjáról! JÓL TESZI A KÖVETKEZŐ MAGYAR MAGYAR KORMÁNY, HA JÓL SEGGBE RÚGJA, VAGY ÉPPEN KIADJA A HORVÁTOKNAK!

  13. John Doe szerint:

    Akkor most melyik dátum a helyes? Nagyapóé, vagy Váteszé? A 300$ miért duplája a németekének? Tudtommal a menyiség szabja/szabta meg az árat. Paks 40%-ot termel, ez igaz, csak nem a szükséglet 40%-át, hanem a hazai megtermelt 40%-át. Tudtommal 8-10 Ft / kWh áron?

  14. Vátesz szerint:

    Én úgy tudom, a németek 165$/1000köbm árat fizetnek. Egyébként az Únió törekszik a gázárak felülvizsgálatára, mert rendellenesnek tartja hogy az oroszok a kőolaj árához kötötték a földgáz árát! Ez a baromság tőlünk származik, mert itt találták ki a gáz energiatartalom szerinti árszabályozását, mondván a szén, a kőolaj, a földgáz és a villamosenergia csak így összehasonlítható ár/érték arányú közgazdasági szempontból! Ezek jó nagy barom magyar közgazdászok csak azt nem tudják amit egy mérnök, a költséghatékonyság nemcsak az energiatartalom és a beszerzési ár függvénye, hanem a felhasználhatóság könnyűsége, a tárolhatóság, aszállíthatóság, az idényjelleg, stb.
    Az oroszoknak más sem kellett, csak ez az árösszehasonlíthatósági elmélet, s máris a kőolaj árához igazították a nekünk szállított földgáz árát! Csakhogy a földgázt szinte lehetetlen tárolni nagy mennyiségben! Az Magyarország szerencséje, hogy itt a geológiai adottságok lehetővé teszik letermelt földgázkutak használatát téli szükségletre betárolásra. Ilyen Európában nem igen van, nemhiába akarnak az oroszok itt legalább 30Milliárd köbm tárolókapacitást létrehozni (ez több mint kétszerese Magyarország éves gázfelhasználásának!!!). A kőolajárhoz kötött földgázár ott sántít, hogy a kőolaj jól tárolható, hajón nagy tömegben olcsón szállítható, s a világ bármely pontján eladható. Ezzel szemben a földgáz nehezen tárolható, költségesen cseppfolyósítható és szállítható hajón, a fogyasztó és a termelő csővezetékkel van egymáshoz lácolva, a földgáz nem tőzsdei cikk!!!, a fogyasztó és a termelő csak egymással eladási/vételi helyzetbe kerülni, ezért a kapcsolatnak kölcsönösen kifizetődőnek kellene lennie! Röhejes hogy Ukrajna 50$-ral olcsóbban kap Németországtól orosz földgázt, mintha a szomszéd Oroszországtól venné!

  15. Szellemi Nyomoronc!
    “Eetásak! Ha gond van, hogy miért csökkenti ez a kormány a rezsit, ahelyett, hogy emelné”
    Nagyon egyszerű a kormány lépése!
    Emlékszel még a zEurópa “legvidámabb barakkjára, amikor adóssághalmazokkal, de sikerült a viszonylagos jólét látszatát fenntartani?!
    Vagyis a csóringereket átverni mint szart a palánkon?!
    Nos ez van most! ))) 😛 (((

  16. Nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t.! Ajvé, ajvé. Valami apró különbség van. Fekete eetásék kölcsönből csinálták a „legvidámabb barakkot”. Megalapozták eladósodásunkat.
    Jelenleg Matolcsy kivédi a szocik által állított csapdát.
    Talpon maradtunk!
    „Nos ez van most! ”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  17. vitéz bihari Grün szerint:

    Szellemi Toprongy!
    “Az alapvető gazdasági törvényszerűségeken ugyanis politikai akarattal nem lehet túllépni, ha mégis ezzel próbálkoznak, azt voluntarizmusnak hívják, és eddig még mindenhol előbb-utóbb összeomláshoz vezetett. Hatalmi szóval be lehet ugyan avatkozni a piaci folyamatokba, lehet úgy tenni, mintha azok felülről irányíthatóak lennének, sőt magát a versenypiacot is tagadni lehet, de ez súlyos és egyre nehezebben orvosolható károkhoz vezet”
    A gazdaság törvényeit büntetlenül nem lehet meghágni! ))) 😛 (((
    http://www.168ora.hu/buxa/fidesz-kormany-euroovezet-gazdasagi-novekedes-108489.html

  18. csaba Péter szerint:

    Aki valaha is tanulta a kapitalizmus politikai gazdaságtanát az tudja hogy ez a gazdaságpolitika hova vezet.
    Csak bukás lehet a vége.
    Az IMF nem azért nem kell mert nem kéne az olcsó pénzük , hanem azért mert akkor bele látnának abba a gátlástalan törvénytelen harácsolásba ami nem publikus.
    Ugye.
    Az viszont igaz , hogy az államosított centralizált terv utasításos kézi vezérelt féldiktatúrával ki lehet húzni egy ember öltőt is .
    Akár.
    Erre volt példa , de hát van példa a következményre is.
    És talán az érettebb fiatalság helyi képviselői emlékeznek arra ,hogy ilyet volt szerencsénk átélni.
    Sajnos.
    Muszáj újból és újból ugyan abba belelépni?

  19. Bugi szerint:

    Megy az elvtársi nyivákolás már megint. Nekik azért nem sikerült se a deviza hiteleseket se a nyugdíjasokat megsegíteni, mert csak lopni tanultak meg.

  20. felix szerint:

    Bugi!
    Ma szenzációs vagy. Lassan eléred Tóth Mária szintjét.
    NA ADD FEL!

  21. Bugi szerint:

    Mennyit kapsz a hétvégi műszakért?

  22. felix szerint:

    Közöd?

  23. Bugi szerint:

    Csak kíváncsi vagyok mennyiért nyaljátok ki egymás fenekét.

  24. felix szerint:

    Bugi!
    Én sem kérdezem, hogy mennyiért szolgáltatsz orálisan.

  25. Tóth Kati szerint:

    Még nem magyarázta el közgazdaságilag egyik nagyokos szoci nyalogató sem,hogy miért volt jó,hogy a szocik tizenháromszor emelték a gáz árát,40 forintról 140-re köbméterenként,3,5-szeresére.Kíváncsian várom,milyen közgazdasági magyarázata volt ennek,és kiknek az érdekeit szolgálta!Miért olyan nagy bűn az,hogy csökken a lakossági energia ára,ti kikkel vagytok?Nem kaszáltak még eleget a nagy energia szolgáltatók?Vagy csak attól féltek,hogy egyre kevesebben vagytok?Én köszönöm a rezsi csökkentését,nekem nagyon jól jön és tojok nagy ívben a “bal oldali” közgazdaságtanra.

  26. felix szerint:

    Tóth Kati!
    Nem az a baj, hogy csökken a rezsi, hanem az, hogy ez marhára drága lesz neked.
    A gáz ára, meg mindenhol emelkedett nem csak nálunk.
    Nálunk azért emelkedett jobban mert az államnak kell a bevétel.
    A versenyszféra pusztulása miatt.

  27. Mari nénye szerint:

    Ti már tudjátok előre! Káááááááár………

Itt lehet hozzászólni !