Iskolahívogató

Csepel.hu

Illusztráció

A Lajtha László Általános Iskola aranyokleveles minősítésű énekkara nagy hagyományokkal rendelkezik. Már első osztálytól az énektanítás magyar és angol nyelven történik.

Külön figyelmet fordítunk az élsportoló tanulóinkra: szükség esetén egyéni felkészülést biztosítunk a diákoknak és külön napközis csoport is működik.

A korábban bevezetett ritmikus gimnasztika sikerei bizonyítják (kiváló tanulmányi eredmények mellett, kiváló sportsikerek), hogy ez a módszer bevált. Délutáni programokon a gyerekek nyelvi, kézműves és sport szakkörök közül választhatnak. Iskolánk részt vesz az Európai Unió által támogatott „Csepel kapuja” programban.

A szülők és gyermekek a márciusi nyílt napon kaphatnak képet az iskolánkban folyó munkáról. Az óvodai csoportokat is szeretettel várjuk iskolalátogatásra.

Elérhetőség: Csete Balázs u. 1-11. Tel.: 276-7176

Mátyás Király Általános Iskola

Kertvárosi iskolánkban ének-zene és informatika tagozat működik.

A zenetagozat célja, hogy kialakítsuk az ének-zenei műveltséget, és a zene személyiségformáló hatását is kihasználjuk a gyerekek nevelésében.

Az informatika oktatás végén a gyerekek ECDL vizsgát tehetnek.

Hangsúlyos szerepe van iskolánkban a sportnak is és már első osztálytól angol nyelvet tanítunk.

Célunk – az írás, olvasás, számolás alapjainak biztos megszerzése mellett – a tanulás megszerettetése, az alapképességek továbbfejlesztése, az ismeretszerzésnek a játékra, felfedezésre való építése, amihez változatos tanulási formákat biztosítunk.

Eredményeink és a szülői visszajelzések is igazolják pedagógusaink sikeres, minőségi munkáját.

Nyílt nap: 2013. február 27-e, 8-11 óra.

Elérhetőség: Kolozsvári u. 61. Tel: 277-9560

csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !