Csepeli suttyók V.: a havazás nem akadály

Csepel.info, Mr. Gabee

Rossz időben a mozgáskorlátozottaknak különösen kellemetlen, ha bunkó emberek miatt kénytelenek nagyobb és nehezebb utat megtenniük, mint kellene. Ez történt akkor is, amikor az utakat tükörjég borította: néhányan úgy érezték, hogy az ő kényelmük fontosabb, mint a mozgáskorlátozottak segítése.

A fenti képeket ismét Mr. Gabee-nak köszönhetjük. Bízunk benne, hogy a következő napokon, amikor ismét havazás és szokatlan hideg várható Csepelen, kevesebben süllyednek le addig, hogy a kényelmüket fontosabbnak tartsák a legelemibb udvariasságnak.

14 hozzászólás “Csepeli suttyók V.: a havazás nem akadály” bejegyzésre

  1. Schneider Ádám szerint:

    biztos nem látták a felfestést.

  2. Dr. grün szerint:

    A szőke nő beáll egy hótoló mögé!
    Egyszer a pilóta kiszáll megkérdi:
    Mi ez a követés hölgyem?!
    A vőlegényem azt mondta álljak be szorosan egy hótoló mögé és kövessem.
    Oké! Akkor itt a TESCO-nál végeztünk! Most átmegyünk az Auchan-hoz!

  3. Mr. Gabee szerint:

    Schneider Ádám: Akkor a táblát sem ismerik….

  4. Menyhért Péter szerint:

    Kedves olvasók!
    Ha civilizált országban élnénk, akkor a rendőrség vagy a közterület felügyelők az ilyen cselekményeket százezres büntetésekkel díjaznák, akár naponta többször is.

    Vajon, mi az oka, hogy ezek a szervezetek nem úgy végzik a dolgukat, ahogyan az elvárható lenne?
    Üdv menyus

  5. Bugi szerint:

    Szerinted hol voltak, amikor a jég miatt vagy harminc koccanás volt csak Csepelen? Menyus, az eszedet hol tartod? Egyébként civilizált országban te sem beszélhetnél olyan ordenáré módon, ahogy szoktál.

  6. Dr. grün szerint:

    menyus!
    “Hol a boldogság mostanában?
    Barátságos meleg szobában.” Petőfi Sándor
    És ha megfáznak?! 😛

  7. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Bugi!

    Egyrészt, a közterület felügyelet egyik feladata a parkolás ellenőrzése, és nem a koccanások miatti rendőri intézkedés. Mellé lőttél.

    Másrészt az én szerinted “ordenáré módon, ahogy szoktál.” – viselkedésem kizárólag azoknak a névtelen mocskolódóknak a bejegyzésére REAKCIÓ, VÁLASZ, akik érvek híján az én személyem ócsárolásával szoktak foglalkozni. Ez a csepelinfon nagyon könnyen bizonyítható is!

    Megjegyzem, civilizált országokban megvetik az ilyen mocskolódókat, és elüldözik őket.
    Üdv menyus

  8. J szerint:

    Menyus már a mondatod elejével eleve cáfolod azt amit akarsz. A “KÖZTERÜLET” felügyelő… stb. A Tesco, Auchan… parkoló NEM közterület. Ergo milyen jogon büntethetne ott bárki is? Max a tesco, de ő is csak polgári peres úton. Ezzel nem akarom védeni a suttyókat, de sajnos ez így van.

  9. Schneider Ádám szerint:

    Mr. Gabee: tudod, olvasni se tudnak. 😉 amikor megvették a jogsit, akkor nem kérdezték ki tőlük az ABC-t.

  10. Menyhért Péter szerint:

    Kedves J

    Tudomásom szerint a parkoló területét használatra, nem tulajdonba kapta a Tesco.
    Ha csak használja, akkor az közterület marad parkolóként is.

    Ha tévedtem, akkor kérlek közöld a szerződés megtekinthetőségét.

    Mindenesetre, ha a parkoló a közforgalomszámára megnyitott magánút, ahol a KRESZ szabályai érvényesek, akkor a közterület felügyelő is jogosult büntetni.

    Ha magánterület, akkor a kihelyezett KRESZ táblák nem érvényesek. Ebben az esetben a Tesco becsapja a vásárlókat a KRESZ táblák ellenőrzés nélküli alkalmazása miatt.
    Üdv menyus

  11. nemahaverod szerint:

    de azért ha a mind a 4 kerékből kiengeded a levegőt, akkor már tettél aznap egy jó cselekedetet…. ő meg legalább kimelegszik.

  12. lolka szerint:

    Már a múltkori suttyóknál is bevillant, de nem akartam a szót szaporítani. Most azonban Menyhért úr nagyon jól mondja:”Ha magánterület, akkor a kihelyezett KRESZ táblák nem érvényesek. Ebben az esetben a Tesco becsapja a vásárlókat a KRESZ táblák ellenőrzés nélküli alkalmazása miatt.”…vagy olyan mint egy KRESZ-park anno Iskola-tér…
    De az is igazi SUTTYÓ ki autóval felparkol a kerékpár útra…ma reggel a Posztógyár utcában egy SUTTYÓ egy dobozos autóval még ha fél kerékkel is, de rá parkolt a bringa útra…jó nem dőlt össze a világ, de akkor is egy nagy SUTTYÓ…

  13. Dr. grün szerint:

    lolka!
    Ha már kukacoskodunk!
    Milyen széles egy félkerék?! Még peres guminál sem több húsz centinél!
    Érdemes ezért problémázni?! 😛

  14. lolka szerint:

    A félkerék úgy fél kerék, hogy a jármű egyik oldalán elhelyezett kerék pár, de az a bicikli. A fél kerék igazából nem helyt álló kifejezés, ugyan úgy, mint az egy lábú emberre mondott féllábú. Tehát a fél kerék megfogalmazást nem jól használtam, mert a fél kerekű autó nem tudna közlekedni- esetleg darabosan. De azért SUTTYÓ az az autós aki a jobb első illetve a jobb hátsó kerekével rá parkolt a kerékpárosoknak fáradtságos és drága pénzen megépített kerékpárútra ráállt. A peres gumihoz még adjunk hozzá egy darabka kasznit egy kiálló lökhárítót és egy darab visszapillantó tükröt valamint több sáros karosszéria elemet, valamint vonjuk ki az út szélességéből a kerékpáros könyökét és a kormány szélességét és mindjárt kiderül, “hogy érdemes problémázni?!”…mindig érdemes azon ami nem úgy van ahogy lennie kell…és még az a lakos is SUTTYÓ aki hetente kétszer kiteszi a kukáját szintén a kerékpárút közepére és még az is SUTTYÓ aki az Erdősor út 74 alatt lakik és már legalább három éve nem vágta le a kerítésén kifelé növő növényzete és még az is SUTTYÓ…..”Dr. grün” úrnak…

Itt lehet hozzászólni !