Csepel FC: létfontosságú 6 pont a Diósdi meccs előtt

Csepel.hu

Az NB III Duna csoportjában szereplő Indotek Csepel FC labdarúgó csapata a bennmaradás szempontjából létfontosságú 6 pontot gyűjtött össze az elmúlt két bajnoki fordulóban. A kék-piros egylet előbb a III. kerületi TVE, majd a Rákosszentmihályi AFC skalpját gyűjtötte be.

Az óbudaiak ellen idegenben meglepően magabiztos játékkal, két Juhász és egy Zimermann találattal 3:0- ás győzelemmel hozta el a pontokat a Csepel, az egykoron szebb napokat is megélt két együttes találkozójáról.

A november 10-i játéknapon a Béke téri stadionban, a RAFC ellen lépett pályára Gabala Krisztián együttese, és vért- veritéket izzadva, az utolsó utáni percekben szerezte meg a végelszámolásnál kulcsfontosságúnak is tekinthető sikert. A lefújás vége előtt 10 perccel még az emberhátrányban játszó vendégek vezettek, ám a szívvel-lélekkel harcoló csepeliek Juhász két -vitathatatlan- büntetőjével végül a maguk javára fordították a mérkőzést, és a 9. helyről várhatják a Diósd elleni összecsapást, ami november 17- én, szombaton 13 órakor kezdődik. A találkozóra minél több csepeli szimpatizánst várnak a klub vezetői és játékosai, hiszen egy esetleges csepeli győzelem esetén a két csapat helyet cserélhet a táblázaton, s a XXI. kerületi klub nagy lépést tehet a bennmaradás kiharcolásáért.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !