Vereség a Kecskeméttől, bizonytalan hazai folytatás

Csepel.hu, Csepel.info

A Gergi Háló Csepeli RC nem tudta folytatni jó sorozatát, és a röplabda NBI 7. fordulójában sima vereséget szenvedett a vendég Kecskeméttől. Ami azonban ennél is nagyobb baj lehet: veszélyben a bajnokság hazai folytatása.

Az alapszakaszban a Sümeg és a DEAC ellen elért két győzelmet követően a Béke téri Bajnokok Csarnokában fogadta a Kádár Kecskeméti Röplabda Club gárdáját a Csepel. Az első szettet a vendégek nyerték meg 25:17-re, ami nem mutatott túlzottan biztató képet a folytatást illetően. Sajnos a második szettben sem sikerült talpra állnia a kék-piros gárdának, és a hírös városiak 25:18-as sikerrel tovább növelték előnyüket. A harmadik etapra sikerült összeszednie magát a csepelieknek, és nagyon szoros játszmában, 25:23-ra hozták a játékot. A negyedik játszmára aztán ismét felülkerekedett a Kecskemét, és viszonylag simán, 25:15 arányban diadalmaskodott, így 3:1-re a mérkőzést is megnyerte.

Gergi Háló Csepel–Kádár Kecskeméti Röplabda Club: 1:3 (-17, -18, 23, -15)

A sorsolás szerint a következő mérkőzését Kazincbarcikán játssza a Csepel, és legközelebb november 11-én lenne mérkőzés a Béke téri sportcsarnokban. Azért a feltételes mód, mert a Csepeli Röplabda Club internetes oldalán kiadott tájékoztatás szerint a sporttelep egész területén elzárták a fűtést, így a várható hideg miatt veszélybe kerültek a hazai mérkőzések.

Forrás: Csepel.hu

2 hozzászólás “Vereség a Kecskeméttől, bizonytalan hazai folytatás” bejegyzésre

  1. roberto szerint:

    Hahó!!!

    Kedves illetékesek! Mikor keltek már fel? A következő lépés az áram lesz! Ha télen nem lesz fűtés minden szét fog fagyni, erre való tekintettel víz sem lesz, mert horror lenne megcsináltatni. Szépen haladunk abba az irányba, hogy elnéptelenedik a csepeli sporttelep, aztán tényleg jöhetnek a buldózerek.

    Emberek! Ébredjetek már fel!!!!! S.O.S.

  2. Bugi szerint:

    Az ügyészség tudtommal megakadályozta a közbelépést. Bontani viszont tilos.

Itt lehet hozzászólni !