Egy pont a Pénzügyőr ellen

Csepelfc.hu

A Csepel 1-1-es döntetlent játszott a Pénzügyőr csapatával a Duna csoport 11. fordulójában lejátszott bajnoki mérkőzésen. A Csepel sokkal többet birtokolta a labdát, de a meccs jelentős részében 10 emberrel védekező Pénzügyőr egy erősen véleményes 11-essel előnyt szerzett, amit csak kiegyenlítenünk sikerült.

Alapvetően az 1 pont jó lenne a tabella 2. helyén álló ellenfél ellen, azonban a játék képe alapján megint vesztettünk 2 pontot a mérkőzést gólhelyzet, sőt szinte végigvitt támadás nélkül lehozó pasarétiekkel szemben.

csepelfc.hu

3 hozzászólás “Egy pont a Pénzügyőr ellen” bejegyzésre

  1. ugró mókus szerint:

    Hiába na van pénz mindenre.Hetvennégy-millió forintot kaptak a M.O.B. vezetői a londoni olimpiáért.Molnár Zoltán csapatvezető,helyettese Nagy Zsigmond és Szabó Bence sport igazgató is részesültek a fenti összegből.Kérdem én mire föl osztottak szét ennyi pénzt köztük.Talán azért mert olyan szépen vonultak a csapattal?ezt a pénzt inkább a mostohán kezelt sportágakra kellett volna költeni.Csak gratulálni tudok ehhez a szemét döntéshez a kádereket meg kell fizetni na.A többiről egyenlőre még kussolnak.Én is kaphatnék külön jutalmat mert minden nap pontosan bejárok és elvégzem munkámat.Csak hát…

  2. Bugi szerint:

    Mindenki csak a másnak adott pénzt sokallja. Szerintem ha valakik, akkor a sikeres Olimpiáért dolgozók megérdemlik. Tudom, hogy ezzel nem leszek népszerű egy ilyen önző és primitív fórumon, mint ez.

  3. ugró mókus szerint:

    Bugi!
    Nem a sportolóktól és felkészítőiktől sajnálom a pénzt,hanem az adminisztrációtól.Ők amúgy is jól meg vannak fizetve,hiszen a M.O.B.-on kívűl egy sor más nemzetközi szervezetnek is tagjai és onnan is kapnak apanázst nem is keveset.Tehát azt a pénzt inkább az itthoni mostohán kezelt sportágakra kellett volna fordítani.

Itt lehet hozzászólni !