Csepelen folytatta kiváló sorozatát a Kádár Kecskeméti Röplabda Club

Kecskemetiröplabda.hu, Sport Rádió

A Kádár Kecskeméti Röplabda Club csapata Csepelre, a Gergi Háló Csepel otthonába látogatott a férfi röplabda NB 1. hetedik fordulójában. Gyurkó Sándor tanítványai magabiztosan nyertek 3:1-re.

Az első szettet a kecskeméti gárda 25:17-re nyerte, ezzel 1:0-át mutatott az eredményjelző a vendég csapat javára.

A második szettben a hírős városiak tovább növelték előnyüket, 25:18-ra, továbbá 2:0-as összesítésre módosították az állást.

A harmadik szett szorosabbra sikerült, és csepeli öröm lett a vége. 25:23-ra a hazaiak nyerték, ezzel 2:1 a Kecskemétnek.

A negyedik szettben Gyurkó Sándor tanítványai összekapták magukat és 25:15-re megnyerték a szettet és 3:1-re a mérkőzést. Gyurkó Sándor a mérkőzés után Dorcsák Lajos játékát emelte ki – írja a kecskemetiroplabda.hu.

Ezzel hat lejátszott mérkőzés után is veretlen és pontveszteség nélkül vezeti az alapszakaszt a kecskeméti gárda. Kedden, október 30-án Izsákra utaznak, ahol az Ifjúsági válogatottal mérik össze a tudásukat.

Gyurkó Sándor: – Nem szabad úgy gondolkodnunk, hogy bárki dolgát meg tudjuk nehezíteni itthon. Olyan állapotban vagyunk, hogy bárkitől ki tudunk kapni. Ezért vannak ezek a vesztett szettek. Szerencse, hogy csak egy-egy szettet vesztettünk.

Gergi Háló Csepel – Kádár Kecskeméti Röplabda Club: 1:3 (-17, -18, 23, -15)

Kádár Kecskeméti Röplabda Club: Tóth A., Dorcsák L., Csányi D., Pádár K., Farkas P., Erki M.

Csere: Szabó T. (liberó), Fazekas Zs. (liberó), Szappanos M., Török R.

sportfm.hu

Egy hozzászólás “Csepelen folytatta kiváló sorozatát a Kádár Kecskeméti Röplabda Club” bejegyzésre

  1. ugró mókus szerint:

    Buzek Laciék hol vagytok????

Itt lehet hozzászólni !