Szakadt a hó Budapesten

Inforadio.hu, Csepel.info

Hóember ebből a havazásból még biztosan nem lesz

Vasárnap a Nyugat-Dunántúlon havazott, hétfőn reggel pedig már a fővárosban is szakad. A vonatközlekedésben fennakadások vannak.

Szakad a hó Budapesten. Reggel hét óra körül kezdett hullni a csapadék – először csak havas eső formájában, majd fél nyolc körül sűrű pelyhekben kezdett rá.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szinte egész nap borult lesz az ég, csak késő délutántól kezd felszakadozni a felhőzet. A Bakonyban és az ország nyugati megyéiben több vonalon is késnek a vonatok, mert a havazás miatt nehezen állíthatók a váltók, és a felsővezetékre lógó faágak tartós zárlatokat okoznak – tájékoztatott a Mávinform sajtóügyeletese.

Both Ferenc közölte: a Budapest-Székesfehérvár-Szombathely, a Nagykanizsa-Pécs és a Nagykanizsa-Dombóvár vonalon 40-50 perces, a Győr-Sopron és a Győr-Veszprém vonalon 15-25 perces késéssel közlekednek a vonatok.

Forrás: Inforadio.hu

10 hozzászólás “Szakadt a hó Budapesten” bejegyzésre

  1. Dr. grün szerint:

    Hadd essen!
    Fel vannak rá készülve! 🙂

  2. mind_the_gap szerint:

    Csepeli lakosoknak már egy ideje nem szabad autót mosniuk. Az eső + hatalmas földmunkákból adódó sár mindenhol jelen van. Főleg, hogy mindig többet kell autózni, mert újabb és újabb szakaszokat zárnak el a közlekedés elől mindenféle előrejelzés nélkül.
    Ha kerület többi dolga is úgy van menedzselve, mint ez a csatornázásnak nevezett szívatás, akkor elég nagy a baj. Elmúlt n év (ahol n= 8 és 40 közötti szám) reakciókat nem várok…

  3. Manitu szerint:

    Mióta nem lehet Csepelen autót mosni? Majdnem minden sarkon van egy autómosó. Az útlezárásokról meg az nem értesül, aki analfabéta vagy annyira vak, hogy nem látja az út menti táblákat.

  4. Perspektíva szerint:

    Na és? Lassan, lassan itt az ideje.

  5. mind_the_gap szerint:

    Manitu: Önkormányzat fizeti? Amúgy ki mondta, hogy nem lehet? Átlósan teccik olvasni?

  6. Dr. grün szerint:

    Most mondja a rádióban a Mentők szóvivője, hogy a napokban kapnak egy nagyobb adományt, amiből megkezdik a járműveik felkészítését a télre!
    Annak is lassan épp itt van az ideje!

  7. Jeniszej szerint:

    Mikor várható a lomtalanítás?

  8. lolka szerint:

    “Bakonyban és az ország nyugati megyéiben több vonalon is késnek a vonatok, mert a havazás miatt nehezen állíthatók a váltók,” Ez pont olyan, mint áprilisban a 18 °C-nál a sin kivetődés…mi lesz télen a mínuszokban és a nagy hóban…

  9. Dr grünné szerint:

    Ugye megyünk szánkózni :))

  10. Dr. grün szerint:

    Dr grünné!
    Ha vállalod a szánhúzó szerepét! ))) 🙂 (((

Itt lehet hozzászólni !