Ál-járdaépítők Csepelen

Feltörik a járdát, majd pénzért megjavítják

Csepel.hu, Csepel.info

A kerületi rendőrkapitányság a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. jelzése alapján indított eljárást csalás gyanúja miatt azok ellen a megtévesztő ruházatot viselő személyek ellen, akik útburkolat javító munkásoknak adják ki magukat. Miután az ingatlanok előtti járdát felbontják, felajánlják, hogy – különböző összegekért – helyreállítják azokat.

Fontos tudni, hogy közterületen ilyen jellegű munkát csak a Csepeli Vagyonkezelő hozzájárulásával és engedélyével lehet elvégezni. (Ilyen hozzájárulást, valamint engedélyt a vagyonkezelő nem adott ki.) A rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akiket hasonló módon károsítottak meg, illetve akaratuk ellenére végeztek ingatlanuk előtt munkákat.

39 hozzászólás “Ál-járdaépítők Csepelen” bejegyzésre

  1. Té-Gé szerint:

    Itt valami nem kerek. Előttem a közterületen lévő járdát aki felbontja, ám tegye, mert közöm nincs hozzá. Majd biztosan rendbe is teszi?! Akit ilyennel át lehet verni, az meg is érdemli.

  2. csepeli szerint:

    az idióta emberek találékonysága határtalan és még aki be is veszi az még idiótább:D

  3. Dr. grün szerint:

    Remélem a csatornával és a gerincúttal piszmogók hivatalos megbízással dolgoznak?!
    Habár?! ))) 🙂 (((

  4. toth szerint:

    mi a jó életet vakarnak még a gerincúton vagy ami még érdekesebb, mért nem érzi senki úgy, hogy esetleg kellene róla valami tájékoztatás.
    muszáj kivárni azt a rohadt október 31-et? vagy megint csak jövőre lesz valami belőle?

  5. nagyapó szerint:

    Bejött a HAJRÁ MAGYAROK. Nyertünk. Drukkolt az ország vezetése. Áder államelnök, Orbán miniszterelnök, Kövér az országgyűlés elnöke, Csányi MLSZ elnök, a MOB elnöke , miniszterek, 20 000 ember. Drukkoltak, sikerült.
    A TV viszont nem mutatta az exsportminiszter Gyucsány(i)t, Mesterházyt, Vonát,stb. Ők nem szurkolnak a magyaroknak?
    Nézem a csepeli komcsikat, nem drukkolnak a magyaroknak, hanem írják alattomos szövegeiket.
    HAJRÁ MAGYAROK, HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  6. Schneider Ádám szerint:

    toth szerint:
    2012. október 16., kedd – 22:22
    semmit se csinálnak, csak szivatják a népet.

  7. Té-Gé szerint:

    nagyapó, mit csináltatok? 🙂 Átmeneti állapotban vagytok. 😛

  8. Té-Gé szerint:

    toth, egyelőre még a táblákat sem tudták rendesen felszerelni. Éppen nem vakaróznak, hanem vakarják. Nem ugyanaz. 🙂

  9. robi szerint:

    nagyapó et egy szép sportsikert sem hagy ki seggnyalás nélkül.

    Valószínűleg el is hiszi, amit mond. Imádott vezérei szurkolták ki a győzelmet, a 40 ezer ember csak asszisztált. Remélem, azóta már sikerült nyugvóra térnie a gyönyör okozta sírás után. Egész este azokat bámulhatta, akikért érdemes volt megszületnie.

    Lehet, hogy nagyapó et szerint, a focisták kinéznek a lelátóra, átszellemülnek és hazafias érzelmektől átfűtötten átgázolnak az ellenfélen? A szakmaiságnak természetesen elhanyagolható volt a szerepe.

    Ami azt illeti: én nem attól teszem függővé a meccsnézést, hogy ki ül a lelátón, de nem vagyunk egyformák. Gratulálok a fiúknak, politika mentesen. És akkor is megnézem a következő meccseket, ha majd idegenben játszunk és nem mutatják a díszpáholyt.
    Hajrá, magyarok!

  10. Jeniszej szerint:

    Ami itt folyik Csepelen, a közterületen az olyan” kisipari barkácsolás”. Azt monya a Fater, – majd nézzük meg tavasszal a fagyok után. Az elkészült “vékony rétegben” alapozás nélkül elkészült kerékpár utakból mi marad használható.
    “Ha nincs munkád mozgalom” elindult Csepelen – csinálj magadnak, ha másképp nem megy. – Ez nem az ördögtől származó gondolat. ))))) 😀 (((((

  11. felix szerint:

    Szemétláda!
    Valóban ennyire……………..??

  12. ugró mókus szerint:

    Vén hülye!
    Mi köze a kamu járda építésnek a tegnap esti válogatott mérkőzéshez.Értem a lényeg,hogy segget nyalj.

    P.S.:A vén hülyének elgurultak a gyógyszerei muszáj valamit írnia.

  13. felix szerint:

    Szemétláda, vén pöcs, öreg hülye stb.
    Nem semmi gyűjtemény ez egy fórumon.
    Gratulálok.

  14. Gordon szerint:

    Ti csináljátok.

  15. felix szerint:

    Te vagy a másik fele.
    Elvtelenek vagytok és csak komcsizni tudtok.
    Egy normális gondolatmenetetek sincs csak a komcsi.

  16. ugró mókus szerint:

    Érdekes sport témában nem ennyire aktív a vén hülye.Mi köze a járdának a focihoz?Csak azért hogy szaros legyen a szája?Látta Miniszterelnököt(áldasék a neve)na és akkor mi van tudjuk szereti a focit.Ez is sokba kerül nekünk.Hallgassátok a rádiót rendkívüli kormányülést hívtak össze.Most jelentik be legyőztük az állam adósságot.Hurrá!!!! tudom ez sem a járdához tartozik.

    P.S.:Vén hülyének elgurultak a gyógyszerei muszáj valamit írnia.

  17. ugró mókus szerint:

    félix!
    Igazad van.

  18. Cs.pepe szerint:

    Szegény nagyapó, már nem az igazi a szeme, sajnálattal közlöm Áder János nem volt a díszpáholyban, viszont ott volt Bajnai Gordon. De szerintem tök mindegy ki volt ott, az a lényeg, hogy nyert a válogatott és nem kéne ide is bekeverni a politikát. Gondolom csak akkor nézz meccset, amikor ez utasításban van adva. Ez már Gordonról is kiderült, régebben egy vita kapcsán kifejtette, hogy nem ért a focihoz, de a Vidi sikerénél, rögtön el kezdett kommentelni, a munka ugye az munka. Tényleg Gordon jelentéseket is kell írnotok, hogy milyen reakciók voltak a hozzászólásaitokról, meg print screen-elni is kell a teljesítési igazoláshoz? 🙂

  19. Dr. grün szerint:

    “Az Európai Bizottság véleménye szerint nem elegendő a Matolcsy György által két hete bejelentett (bruttó 400 milliárd forintos) kiigazító csomag a jövő évre, ezért a kormánynak mielőbb új intézkedésekről kell döntenie – értesült az origo. A kormány újra kényszerhelyzetben van, ezért a miniszterelnök rendkívüli ülést hívott össze reggelre. Ezeket az információkat erősíti meg, hogy a Miniszterelnökség sajtóirodájának reggeli meghívója szerint Giró-Szász András kormányszóvivő sajtótájékoztatót tart 10 órától Matolcsy György jelenlétében. ”
    ://www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/rendkivuli_kormanyulest_hivtak_ossze_ma_reggelre.174398.html?is=1

  20. Gordon szerint:

    Ami rossz az országnak az jó az mszp-nek.

  21. Cs.pepe szerint:

    Ezek szerint a fidesz jó az mszp-nek? 🙂

  22. Dr. grün szerint:

    Újabb pofon a magyar ország-imázsnak!
    “Bombaként robbant a svéd sajtóban a hús. Az importáló Heat AB ellen rendőrségi eljárás folyik. A cég több svéd nagykereskedelmi cégnek értékesítette az egyelőre ismeretlen színezékkel festett sertéshúst, amit marhahúsként adtak el éttermeknek és élelmiszerboltoknak. A vizsgálat folyik. Nem egyértelmű, hogy milyen szinezékkel változtatták meg a termék kinézetét. A hatóságok figyelmeztetnek, a rövidebb ideig hőkezelt (marhahúsnak hitt) sertéshús egészségre veszélyes.”

    Csakis a szocik lehettek! A rengeteg piros festékfelesleget-ünnepi alkalom hiányában-valahol el kell suhintani!
    Ugye kedves Gordon és Öreg Pöcs?! ))) 🙂 (((

    http://www.panno.se/2012/10/marhanak-exportaltak-a-serteshust/

  23. Gordon szerint:

    Cs.pepe szerint:
    2012. október 17., szerda – 10:22

    “Ezek szerint a fidesz jó az mszp-nek?”

    Az én mátrixomban benne van az ország. A tiedben nincs benne, csak bizonyos pártok, ez önmagáért beszél.
    Mutatja a gondolkodásmódotokat.

    Olvasás!
    Szövegértés!

  24. felix szerint:

    Gordon!
    Nektek nem az MSZP.vel hanem az országgal kéne foglalkoznotok.
    Több mint 100 milliárdos várható megszorításra is csak a szokásos ostobaságodat tudod mondani.
    Arra egy szavad nincs, hogy Matolcsy ismét hülyének bizonyult azaz megint elszúrtátok nemzetközileg.
    Az egykulcsos adórendszer miatt vergődik az ország és ti barom módon alkotmányban való rögzítésben falaznátok be a zsákutca nyitott végét.
    Ezzel kéne kezdened valamit és nem a leváltott MSZP.-vel.

  25. Cs.pepe szerint:

    Gordon, te magadból indulsz ki, én vicceltem, de ti azt nem tudtok, nektek ez halálosan komoly. Te vagy elvakult politikai hívő, én soha nem szavaztam sem fideszre, sem mszpre, így engem vádolni pártpolitikai érdek képviseletével, hát elég nehéz.
    Sajnos te nem tudsz értelmezni és olvasni, csak azt látod, valaki bántotta a szegény kis pártocskádat és mint anyatigris, neki ugrasz. Amit írtam, azt most elemzem neked, mivel a szöveg értés nem megy neked. Te az írtad: “Ami rossz az országnak az jó az mszp-nek”, én azt írtam “Ezek szerint a fidesz jó az mszp-nek”, vagyis szerinted ami rossz az országnak jó az mszpnek, én meg arra céloztam, hogy a fidesz rossz az országnak, így jó az mszpnek, érted???
    Próbálj egy kicsit lazulni, de hát neked ez munka. Egyébként meg a hozzászólásaidból csak és kizárólag az jön le, hogy nagy ívben nem érdekel az ország sorsa, csak a fideszé, így nem vagy képes észrevenni a hibákat.

  26. Manitu szerint:

    Elképesztő, ahogy az MSZP-seknek mindenről az jut eszébe, hogy milyen jó lenne egy újabb megszorító csomag. Egész Európában áll a bál, zuhan a gazdaság, ezek meg itt azért izgulnak, hogy nekünk is még rosszabb legyen.

    Nem vagytok normálisak.

  27. felix szerint:

    Manitu!
    Tudsz olvasni?
    Amennyiben igen akkor másold le azokat a mondatokat ide amikből ezt kiolvastad.

  28. Cs.pepe szerint:

    Az a baj, hogy nem megszorító csomagok kellettek volna, hanem kiszámítható, megbízható gazdaságpolitika és akkor talán nem csökkent volna nullára a beruházások száma, nem állnának le a cégek minden fejlesztéssel, nem fognák vissza a költségeiket. De sajnos, amikor megtervezik a büdzsét az éppen aktuális politikai lózungok alapján (lsd Wekerle terv) és amikor pofára esnek az év végi adójogszabályok láttán és nem értik, hogy amit augusztusban mondott a gazdasági miniszter, miért nincs benne az év végi törvényekben, na akkor elmegy a kedvük a további beruházásoktól és csak kivárnak, persze kérdés meddig, mert ha lelépnek, akkor dől az ország és nektek fidesz hívőknek se lesz munkája, se nyugdíja. Észre kéne már venni a realitásokat és abba hagyni a felelőtlen gazdaságpolitizálást!

  29. Dr. grün szerint:

    Gordon!
    “Az én mátrixomban benne van az ország”
    Mid van neked hüjegyerek?!
    Jókora fejed amibe belefér a zország?! 🙂

  30. felix szerint:

    Az a baj, hogy az ország – amiről köztudott, hogy benne van Gordon mátrixában- két rögeszmés csapdájában vergődik.

  31. Manitu szerint:

    Ha figyeltetek volt egy picit is, 2010-ben olyan brutális megszorító csomaggal kellett volna kezdenie az Orbán kormánynak az “ortodox” közgazdasági dogmák alapján, mint amilyenek Görögországban voltak. Ugyanis pont azon a szinten álltunk. Ehhez képest eltelt két év, és nem voltak komoly megszorítások, jobb helyzetben vagyunk mint Görögország, miközben már Spanyolország, Portugális, Olaszország, Románia, Szlovákia, Németország is kénytelen volt költségvetési kiigazításokat vagy súlyos megszorító intézkedéseket tenni.

    Az ész hová lett gyerekek? Csak az idióta Gyurcsány-Bajnai imádat nem ad észt, az ő gazdaságpolitikájuk pedig csak elqrta az országot. Rövid a memória?

  32. ugró mókus szerint:

    Emberek!!!!!
    A kusza szemű megint rögtönzött ez igen.Újabb adók:
    -közmű adó a föld alatti vezetékekre
    -nő a cafetéria adó kulcsa 100Ft-ként 24Ft-ról-34Ft-ra nő
    -tranzakciós adó 1 ezrelékről-2 ezrelékre
    Még ez sem megszorítás ugye?Ha ezeket Fletó csinálta volna már lángolna minden Pesten.Igazán korrekt kormányunk van.Szerintem minden héten lesz rendkívüli kormány ülés.Hurrá.Varga Mihály azt mondta”A szegények túl vannak adóztatva”most akkor csökkentek az adók,ha jól értem gondolat menetüket.

  33. csaba péter szerint:

    Azért idézem a klasszikusokat mert a fideszes barmok úgyse értik .
    Eddig a Magyar uralkodó,(magát nemesnek tartó )elit háromszor vitte bukásba magát és az országot .
    Mindig volt külső mentség , első világháború , , tanácsköztársaság , második világháború
    Most úgy viszi bukásba magát és az országot hogy tisztán saját erőből . két harmaddal.
    Ez a bukás végleges lesz Orbánia elhozza az ország pusztulását .
    Tán ezután még Magyarország sem lesz .
    Ezt pedig már nem lehet ráfogni senkire , sem idegenekre , sem komcsikra .
    Csak a jelenlegi fideszes söpredékre .

  34. Dr. grün szerint:

    Indiánfing!
    Ma van a Szegénység elleni küzdelem világ-napja!
    Kuszaszemű most adta elő megoldásként a zújabb 367 milliárdos megszorító csomagját!
    Éljen a fityesz!

  35. felix szerint:

    Manitu!
    Tudod az baj, hogy a költségvetést összetéveszted az ország állapotával, azaz nálad bevált a kormány kommunikációja.
    Te mondád, hogy megszorításokra lett volna szükség a normális gazdpol. szerint.
    A nagyeszűek inkább kiengedtek a költségvetésből 500 milliárd forintot.
    A beruházások minimumra csökkentek. A munkaadók és munka vállalok menekülnek az országból.
    Szinte megszűnt a hitelezés.
    Egyre másra jelentenek csődöt a gazdaság szereplői.
    Mennyivel jobb ez?
    Gondolj bele a kiegyenlítő csomag most nem lenne, ha az egykulcsos bolondéria nem nyer teret.
    Ész hava mész?

  36. felix szerint:

    Azért ez már beszarás.
    Hatásvizsgálat nélkül szinte perceken belül döntenek a gazdaságot és a háztartásokat érintő kérdésekről.
    Ez már barkácsolás.
    MAGYARORSZÁG TÖBBET ÉRDEMEL!!!!

  37. felix szerint:

    Késik a postás a brossurával?

  38. Nemmondommeg szerint:

    Mi folyik itt Gyöngyösön ? :—)

Itt lehet hozzászólni !