Újra tud sírni Jimmy fia

Blikk

Arcát a kezébe temetve zokogott mentorának Jimmy fia, aki 13 éve sírt utoljára

Keresztes Ildikó (48) olyat hozott ki Zámbó Krisztiánból (32), amit már sok-sok éve senki sem. Az X-Faktor egyetlen mentornője miatt ugyanis könnyekben tört ki a feltörekvő énekes az RTL Klub tehetségkutatójának mentorok háza szakaszában, amikor kiderült, ki az, aki a legjobb tizenkét versenyző között lehet.

– Nagyon nehéz helyzetbe hoztad magad azzal, hogy jelentkeztél, óhatatlanul is összehasonlítanak édesapáddal – utalt Krisztián édesapjára, a tragikus sorsú Jimmyre (†42) Ildikó, mielőtt döntését meghozta, vagyis továbbjuttatta újdonsült mentoráltját, ezzel pedig elbizonytalanította őt.

A fiatalember ekkor könnyekben, zokogásban tört ki. A hatalmas cseppek fékezhetetlenül gördültek le az arcán, erre pedig már nagyon rég óta nem volt példa. Utoljára ugyanis akkor sírt Krisztián, amikor a „Király” elment.

– Édesapám halála után hónapokig sokat sírtam, nehéz volt feldolgoznom, ami történt. Aztán azt vettem észre, annyit sírtam, hogy elapadtak a könnyeim. Egy idő után már bármi történt, nem jött ki egyetlen könnycsepp sem – magyarázta a Blikknek Krisztián.

Most azonban ismét megnyíltak a csapok, és ez csakis Keresztesnek köszönhető, no meg annak a helyzetnek, hogy talán végre saját jogán is elismert lehet a tehetség, és nem fogja mindenki azzal vádolni, hogy csupán édesapja miatt veszi az akadályokat.

– Nagyon ideges voltam, vajon sikerült-e a mentorházban bizonyítanom. Igenis nagyon akarom ezt, szeretnék ott lenni az élő show-ban, a legjobb produkciók között. Ildikó mindent megtett a drámai hatás kedvéért, én pedig az utolsó pillanatig azt hittem, haza kell mennem. Ez végül is így is lett, de szerencsére csak csomagolni mentem haza. Nagyon boldog voltam. Sírtam, de ezek most az öröm könnyei voltak – gondolkodott el Krisztián, aki nem tagadja, lehet, hogy ezzel átszakadt a gát. – Nem tudom megmondani, fogok-e még sírni a verseny során, de azt soha nem tagadtam, érzelmes, érzékeny ember vagyok. Igyekszem ezt mások elől elrejteni, de ez most jólesett, hálás vagyok érte Ildikónak – tette hozzá.

Ez a kép apja temetésén készült Krisztiánról: akkoriban annyit sírt, hogy nem maradt könnye

Keresztest is meglepte versenyzője ilyen fokú őszinte megnyilvánulása.

– Miután elmondtam neki a döntésem, ő is elmondta, hogy mikor könnyezett utoljára. Számomra is megható volt, hiszen nagyon akart, nagyon szeretett volna bizonyítani. Tudom, milyen teher nyomja, hogy folyamatosan összehasonlítják édesapjával. Ismert szülők gyerekének mindig nehéz, vagy azért, mert valaki tehetségtelen, vagy pedig azért, mert hiába tehetséges, mindig szóba kerül édesapja vagy édesanyja. Pedig lehet, hogy ugyanolyan tehetséges, mint az édesapja, csak nem másolja őt – emlékezett a mentor. – Most már megvallhatom, rosszulesett volna, ha nem teljesít jól, és el kell küldenem, de szerencsére nem így lett – folytatta

Ildikó, aki közismerten bensőséges viszonyt ápol védenceivel, hiszen novemberi nagykoncertjén is korábbi mentoráltja is lépnek fel vele, sőt  Király L. Norbi (23) újszülött gyermekének ő lett a tiszteletbeli „rocknagyija”. Hogy most hogyan lesz, az a jövő zenéje.

– Egyelőre az ismerkedés folyamatánál tartunk – nyilatkozta lapunknak Keresztes.

Forrás: Blikk

12 hozzászólás “Újra tud sírni Jimmy fia” bejegyzésre

  1. Perspektíva? szerint:

    Amennyiben jól emlékszem a “Mentorasszony” eddigi versenyzői közül még nem nyert senki. Számára is eljött a nagy lehetőség!
    Adélka

  2. Perspektíva? szerint:

    Adélka szerkesztői “előléptetése” már két fordulón át is bizonyítja a “tétre, helyre, befutóra való verseny hátterét.

  3. Dr. grün szerint:

    Krisztián!
    Láttam egy adást!
    Most már én is tudok sírni! 🙂

  4. Barkóczi Zoltán szerint:

    Eszembejutott, hogy volt anno a Csillag Születikben egy Bodnár Attila nevű versenyző. Egyetlen egy alkalommal mondta el, kérdésre(!), hogy igen, ő annak a Bodnár Attillának a fia. Soha többet nem mondta.
    Ezzel szemben minden alkalommal/adásban azt hallottam, hogy én nem akarok az apám, Zámbó Jimmy nevével visszaélni, én Zámbó Krisztián vagyok… nah mindegy…

    Ezt az évadot kihagyom, addig, amig a [u]szerintem[/u] selejtek ki nem esnek.

  5. vermes szerint:

    Szánalmas ripacsok.

    Böff.

  6. rfxzrg szerint:

    Csak a bulvár számít meg a nézettség, a tehetséges énekeseket (l. Jáger Kinga messze alázta mindet), meg szórják ki szemrebbenés nélkül.

  7. Dr. grün szerint:

    “Jimmy fia, aki 13 éve sírt utoljára”
    Bocsika, hogy már megint szentséget török!
    Tehát akkor most vagy két évre előre megérezte apja halálát vagy csak számolni nem tud?!

  8. Katka szerint:

    Ha nem Jimmy fia lenne, már kitették volna a szűrét. A sok bigott Jimmy imádó majd küldi eszetlenül rá az sms-eket, ez jó sok zsozsó a csatornának. Szánalmasak Ildikóval együtt. Egyébként ezt a apa halálát úgy kezelik, mintha más gyerek, felnőtt édesapja halála nem lenne olyan fájdalmas, mint az ő apja elvesztése! Külön kéne választani az X-faktori szereplést és a magánéletet, családi életet minden részt vevő esetében.

  9. Gordon szerint:

    Szerintem ugyanannyi sms-t küldenek majd rá a neve miatt, mint ellene (csak az eloszlik a versenytársak között). A nézettséget és a bevételt mindenesetre növeli, ennyiben jogosak a kritikák.

  10. Tóth Mária szerint:

    Szánalmas vergődés Krisztián! Ha annyira zseniális vagy/lennél?/, már régen utat törtél volna magadnak. Sajnállak is egyben, mert a teher, hatalmas rajtad. Majd kiderül.

  11. udvarhelyi andrás szerint:

    Tisztelt Vitázók! Ez hír? Ki az a Jimmy? Ki ez a kis Jimmy fiú, Krisztián?
    Legközelebb az lesz a hír: Tegnap reggel Bözsike, a higiéniai asszisztens sírva fakadt, aztán dalra fakadt… Már húsz éve nem sírt… stb.
    Uraim! Hölgyeim! Micsoda népbolondítás folyik itten! Ez álhír! Ez csak reklám! amit át kell, kellene lapoznunk. Együtt érzek Krisztiánnal, mert sírva fakadt édesapja elvesztése miatt, jóérzésre vall, de ez magánügy. Ha nyerne egy nemzetközi énekversenyt, az lesz a hír, ezért drukkolok, azt szívesen olvasnám, de így…?… üdv. u.a. segédfoalmazó

  12. udvarhelyi andrás szerint:

    Helyesbítés: Bocsánat, egy betű kimaradt, helyesen így kell írni: u.a. segédfogalmazó

Itt lehet hozzászólni !