Labdarúgás: Nagy vereségbe szaladt bele a Szigetszentmiklós

Nemzeti Sport, Csepel.info

A Békéscsaba fölényes hazai győzelemmel folytatta veretlenségi sorozatát a labdarúgó NB II Keleti csoportjában, a 8. forduló szombati játéknapján. A Szolnok elkönyvelte az első hazai győzelmét, fordulatos döntetlent hozott a ceglédi rangadó, izgalmas hajrában mentett pontot a Putnok.

A Ferencváros második csapata elmozdult az utolsó helyről. A Nyugati csoportban a Puskás Akadémia folytatta kiváló sorozatát, és 4–0-ra legyőzte a Várhidi Péter irányította Szigetszentmiklóst. A tabella harmadik helyén álló Gyirmót meglepő vereséget szenvedett Baján. 

A Puskás Akadémia négy meccs után is hibátlan hazai pályán: a fehérvári csapat ezúttal a középmezőnyhöz tartozó SZTK-Erimát győzte le négy góllal. A szigetszentmiklósiakat Várhidi Péter irányította ezen a mérkőzésen – mint ismert, korábbi edzőjük, Horváth Ferenc immár a Kecskemét trénere, és az NB I-es csapathoz távozott a múlt heti beugró, Szamosi Tamás is.

A Csepel-szigeti csapat a hetedik helyen áll a bajnokságban.

nso.hu

2 hozzászólás “Labdarúgás: Nagy vereségbe szaladt bele a Szigetszentmiklós” bejegyzésre

  1. J szerint:

    Na még a végén feltámad a viharsarok.

  2. kozma53 szerint:

    Fatér Károly a CSEPEL legendás olimpiai bajnok kapusa Pro Urbe díjat kap a Budapest Főváros Önkormányzatától.Tiszta szívemből gratulálok Neki.

Itt lehet hozzászólni !