A román nacionalista politikus a tetoválása miatt fenyegette meg Vass Ádámot

“nem tudom, hogy tudjuk eltüntetni, anélkül, hogy ne vágjuk el a gégéjét”

Nemzeti Sport

Vass Ádám tetoválásokkal tele (fotó: NSO archív)

Corneliu Vadim Tudornál, az egykori Nagy-Románia Párt vezetőjénél most esett le a tantusz, hogy Kolozsváron magyar játékos játszik. Ráadásul a jól kidekorált Vass Ádám tetoválásai között felfedezni vélt egy nagy Magyarország térképet a futballista nyakán.

Már korábban sem lopta be magát Vass a román nacionalisták szívébe, amikor azt nyilatkozta, hogy Kolozsvár magyar város, és mivel büszke magyarságára, a nyakára magyar címert tetováltatott.

Ebből aztán lett is apróbb balhé, de úgy látszik, Tudor már továbbgondolta a témát, a szeme előtt már Nagy Magyarország lebeg Vass nyakán. Be is pörgött rendesen. Állítása szerint látta is.

„Ez a Vass magyarkodik, pedig nem magyar, hanem egy szamár. Hogy mondhat ekkora hülyeséget? Van egy tetoválása a nyakán, amit láttam, Magyarország térképe, ami Erdélyt is magába foglalja. Le kellene ragasztania a tetoválást, amikor az első ligában játszik, mert másképp nem tudom, hogy tudjuk eltüntetni, anélkül, hogy ne vágjuk el a gégéjét” – nyilatkozta a GSP TV-nek. Hiába, a szélsőséges politikus mindenre ugrik…

nso.hu

13 hozzászólás “A román nacionalista politikus a tetoválása miatt fenyegette meg Vass Ádámot” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    “Van egy tetoválása a nyakán, amit láttam, Magyarország térképe, ami Erdélyt is magába foglalja.”

  2. Ditte szerint:

    Valaki szóljon már a szegény fiataloknak, hogy meg fognak öregedni, és mint leeresztett lufin a felirat, úgy fog mutatni bőrükön a sok pénzért, fájdalmak árán szerzett tetoválásuk!
    Persze csak annak, akinek nem vágják el a nyakát.

  3. Dr. grün szerint:

    Ditte!
    Megoldás lenne a nemzeti trafiktörvényhez hasonlóan nemzeti tetkótörvényt hozni!
    Szabályozni, hogy a testfelület hány százalékát lehessen dekorálni!
    Természetesen a kormány által kinevezett bizottságnak a meghívott művészek által alkotott és a kulturális államtitkár elbírálta és engedélyezett, nemzeti értéket képviselő művészi alkotásokkal!
    Hasonlókra gondolok mint a 2006 őszi lovasroham, esetleg ahogy Szt. György lándzsával a Béke angyalát a földhöz szögeli!
    A tetováló szalonok számát a lakosság számához viszonyítva limitálni, A különböző színeket csak száz kilométerre és csak gyalog megközelítve lehetne megkapni!
    Akár a regisztrációs jelet is mindjárt, ingyenesen a megfelelő helyre felvinni! Választáskor csak letolom a gatyámat……!
    De miért adjak tippeket a törvényhozási lázba belegárgyult honatyáinknak?!
    Nagy betegség ám a kétharmados többség! ))) 🙂 (((

  4. Ditte szerint:

    Én inkább támogatnám a tetoválás teljes betiltását, annyira rühellem. Egy könnycseppet sem ejtenék az emiatt megszűnő munkahelyekért.

  5. Dr. grün szerint:

    Ditte!
    Ezzel mit kezdenél?!
    “Két ötszáz köbcentis kebel boldog tulajdonosa lett Szecsődi Karcsi énekes, akit hamarosan Szecsődi Karin Erika néven hívhatunk hivatalosan is.”
    Az agyát már nem kellett zsugorítani! ))) 🙂 (((

    http://www.life.hu/tested-lelked/20120915-szecsodi-karcsi-a-megasztar-versenyzoje-hatalmas-noi-melleket-kapott.html

  6. Gordon szerint:

    Már megint egy Wass-sal van baja egyes románoknak.

  7. nagyapó szerint:

    „Ehelyett az most a hét intellektuális kérdése, hogy hiteles-e Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkja. Merthogy egy kamera kiszúrta, hogy a volt miniszterelnök méregdrága ingben éhségsztrájkol. A hívők máris blogban védik a volt miniszterelnököt, mondván, hogy akciójával az egész társadalom, így az éhezők mellett áll ki, ekképpen nagyon is hiteles az akciója. Aminek csak látszólag mond ellent az a tény, hogy Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkja már eleve félmeztelenül se lehetne hiteles, tudniillik ő oda tartozik, arra az oldalra, az éhezők viszont ide, s közöttük immáron végképp áthidalhatatlan a szakadék, nem kis részben éppen a baloldalnak köszönhetően.
    Megyesi Gusztáv, az ÉS munkatársa, Népszabadság

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  8. nagyapó szerint:

    Fekete Pákó aggódik az éhségsztrájkot folytató Gyurcsány Ferencért, ezért elhatározta, visz neki egy tányér levest, hátha elfogadja.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  9. Gordon szerint:

    Szerintem lehetett némi zugevés, vagy mindenhova követte egy független személy? Nem örülnék ha bepiszkítaná a Kossuth teret, mostmár hazamehet a lopott házba.

  10. Jeniszej szerint:

    Mit nem habatyol ez a Gordon

  11. ebihal szerint:

    Gordon!
    Már az oviban azt skandálják a gyerekek, hogy “Mindenki magából indul ki!”.

  12. Gordon szerint:

    Már biztosan nagyon éhes lehetett a végére (ha igaz hogy nem evett – bár nekem kétségeim vannak). Gondoltam rá, hogy viszek neki egy lekváros kenyeret.

  13. krapulaxxx szerint:

    ostoba buta oláhok.

Itt lehet hozzászólni !