Megijedt, ezért riasztott a játékpisztoly miatt a BME-s diák

Velvet.hu, TV2 Tények

Próbálta felmérni, hogy vajon éles fegyver van-e a mellette ülő, jedinek öltözött diáktársa kezében, de mivel nem ismerte fel, hogy az játékfegyver, szólt a diszpécserszolgálatnak, akik riasztották a rendőrséget, majd végül a TEK-et a Budapesti Műszaki Egyetemre – ezt mondta a TV2 Tényeknek az a hallgató, aki a fegyver láttán megijedt, és segítséget kért.

Mint arról a Velvet is beszámolt, szerdán délelőtt a Terrorelhárítási Központ munkatársai kivonultak a BME-re, és kiürítették az épületet. Az első hírek szerint egy fegyveres miatt lepték el a helyszínt, aztán kiderült, hogy tényleg, a fegyver viszont egy játékpisztoly volt, amit a Luke Skywalkernek öltözött népszerű biomérnök azért tartott magánál, mert a gólyanap keretein belül filmparódiát akartak készíteni. A Tények információi szerint A. Ádám ellen vizsgálat indul, amiért bevitte magával a játékpisztolyt, és valószínűleg fegyelmit is fog kapni, amiért pánikot okozott.

13 hozzászólás “Megijedt, ezért riasztott a játékpisztoly miatt a BME-s diák” bejegyzésre

  1. Dr. grün szerint:

    “Az elmúlt napokban újra címlapokra került az Orbán Viktor és Pintér Sándor szerelemgyereke, a Terrorelhárítási Központ. Brad Pitt után Luke Skywalker is a egység célkeresztjébe került, de mégsem ez a legnagyobb baj vele.”

    http://doroszdavid.blog.hu/2012/09/14/miert_gaz_tek-kel

  2. felix szerint:

    Egy fegyveres terrorista mellől ki lehet sétálni és a TEK nek nem esik le a tantusz.

  3. lolka szerint:

    “mondta a TV2 Tényeknek az a hallgató, aki a fegyver láttán megijedt, és segítséget kért.”…A majdnem gyagyás a fény kardon miért nem agyalt, hogy valódi e avagy sem…csak egy pillantás és láthatta volna a gagyi kivitelt és, hogy nincs lyuk rajta elől…lehet szőke volt…

  4. Dr. grün szerint:

    Bécsen át lopták haza a Fekete sereg vezérét
    2012-09-14 16:46:00
    “nem Budapestre érkező menetrendszerinti repülővel szállították a „fekete sereg” nevű bűnszervezet volt vezérét a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai Spanyolországból Magyarországra.”

    Netalán mégsem adták ki a spanyolok, vagy Ausztria esetleg vámot vetett volna ki rá, hogy lopni kellett?! Vagy csak a szokásos szenzációhajhászás?! ))) 🙂 (((
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/becsen-at-loptak-haza-a-fekete-sereg-vezeret-2109049

  5. felix szerint:

    Szerintem H. Mátyás nevű egyént látták arrafelé pók jelmezben, amint éppen szőtte a cselét. Ilyen esetben nincs mód a mérlegelésre, cselekedni kellett.

  6. nagyapó szerint:

    Pécsen bátrak voltak, nem ijedtek meg. “Okos a paraszt a vásár után”.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  7. J szerint:

    Azt a sz.r gumifegyvert igazi fegyvernek nézni, ráadásul lyuk sincs az elején…
    Tudta az a szarházi nagyon jól, hogy filmet forgatnak, csak keresztbe akart tenni nekik ez a kis genny. Biztos megfogják neki köszönni.

  8. szigetország szerint:

    Fordítsuk meg a helyzetet!
    Tételezzük fel, hogy nem veszik komolyan a fegyvereket, amelyek valódi fegyverek, s nem riasztják a rendőrséget. Aztán vérfürdő kerekedik, de rendőr sehol. Na, akkor lenne igazi felzúdulás!

  9. Dr. grün szerint:

    Ha az a fegyver valódi lett volna és a terrorista valódi terrorista, nem tette volna ki a zasztalra a fegyvernek látszó tárgyat!
    Mire a rendőrök odaérnek már befejezett cselekmény konstatálhatnak!

  10. lolka szerint:

    nagyapó szerint:
    2012. szeptember 14., péntek – 21:02
    -De van úgy, hogy némelyik paraszt a vásár előtt kurva okos és utána jön rá, hogy jól át ba…….ták…

  11. Dr. grün szerint:

    KATASZTRÓFA!
    “Úgy látszik azonban, a hírhedt Kubatov-lista valamiért már nem egészen jó. Vagy naprakész. Vagy ki tudja, mi a baj vele. Lett tehát előbb kérdőíves nemzeti konzultáció – nem is egyszer -, most pedig a katasztrófavédelmi mozgósításhoz kérnek adatokat. Mindebből remek adatbázis gyűlhet össze. És – hála a fülkeforradalomnak – nem is kell titkolózni. Egészen nyíltan gyűjtik – különböző ürügyekkel – az állampolgárok adatait. Erősen, magabiztosan.”

    “Mindezt alig több mint két éves kormányzással sikerült elérni. És ez az igazi katasztrófa ebben a Fidesztől sújtott országban.”

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=584605#null

  12. lolka szerint:

    Egy újabb büntethetőségi lehetőség. A végén ott a fenyegetés
    “Aki nem küldi vissza a kért válaszokat, akár 150 ezer forintos bírságra, 60 napos elzárásra vagy közmunkára számíthat – írta a lap, amely szerint az adatokat az önkormányzat továbbítja a katasztrófavédelemnek, vagyis a friss nyilvántartással egyszerre két hivatal is rendelkezhet.” (hvg.hu)

  13. Dr. grün szerint:

    lolka!
    ” Esküt is tenni kell, amelyet “egyéni meggyőződése szerint” mindenki “Isten engem úgy segéljen!” kiáltással zárhat.”
    Mi az, hogy mindenki?!
    Aki azt szeretné kiáltani, hogy “Menjetek Ti abba a búbánatosan büdös picsába!” annak mennyi jár?! ))) 🙂 (((

Itt lehet hozzászólni !