Csepel – Sárisáp 4-0 – gól emberhátrányban is

Csepelfc.hu

A Csepel 4-0-ra nyert a Sárisáp ellen. Csapatunk végig magabiztosan játszott, ellenfelünknek még emberelőnyben sem volt komoly gólszerzési lehetősége, sőt egy szép akció végén 10 emberrel is gólt tudtunk szerezni.

Nem kezdődött jól a mérkőzés a Sárisáp számára. Az első félidő 9. percében egy csepeli szöglet után Módi Viktor a földön maradt. A védő elvesztette az eszméletét – vélhetően egy ütközés következtében -, percekig állt a játék, majd mentő jött a játékosért.

A közjáték megzavarta vendégeket, a Csepel pedig könyörtelenül kihasználta ellenfele megingásait. A 18. percben Vágó Bence elé került a jobbról érkező labda, ő pedig 10 méterről a kapuba helyezett, 1-0.

A 21. percben már 2-0-ra vezetett a Csepel. Segesdi tette be a labdát a védők mögé, Juhász lecsapott rá és a beadást váró kapust és védőket becsapva kilőtte a bal alsó sarkot. Tegyük hozzá, hogy nem is tehetett mást, mert középen nem érkezett csepeli játszótárs, de soha rosszabb helyzetfelismerést.

A 28. perc hozta meg a félidő első vendégpróbálkozását. Asztalos futott el a jobboldalon, a 16-oson belül járt, de lapos középreadásába jó ütemben csúszott bele Rakic és szögletre mentett.

A félidőig még egy Juhász-ziccert jegyezhettünk fel, de a labda kipattant a bal kapufa tövéről.

A második játékrész elején a Sárisáp próbálta áthelyezni a játékot a csepeli térfélre, de támadásaik erőtlenek voltak, csak passzolgattak, keresték a rést, hiába.

Az 55. percben aztán eldőlt a mérkőzés. Segesdi indult a jobboldalon, a 16-os magasságából középre adott, ott a védők nem álltak feladatuk magaslatán és ezt Juhász könyörtelenül kihasználta. Csatárunk eltolta a labdát balra, majd visszalőtte a kapu jobb oldalába, szép gól és már 3-0.

A 65. percben aztán Juhász egy butasággal izgalmasabbá tette a mérkőzést – legalábbis ezt hittük, miután lesről kiugorva, sípszó után a kapuba passzolt. Második sárga lappal le kellett mennie a pályáról.

A Sárisápnak 25 perce volt, hogy valamit visszahozzon a meccsből, de ekkor már a csepeli játékosok semmit nem engedtek. Védelmünk jól zárt, a kapuban Bongónak egyetlen alkalommal kellett megfognia egy lapos, lövésszerű beadást. Gabala Krisztián vezetőedző ráadásul csatárt hozott be, és milyen jól tette. Süveges beállásával emberhátrányban is támadólag tudtunk fellépni.

A 88. percben aztán a végig agilisan játszó Segesdi két gólpassza mellé szerzett egy gólt is, miután rendkívül határozottan középen áttört a vendégvédelmen és a kapuba lőtt, 4-0.

A 92. percben újra Segesdi lépett ki ziccerben, de Farkasdi kapus leszedte a lábáról a labdát.

Megszületett a várva várt első sikerünk, ami erőt kell adjon a folytatáshoz.

csepelfc.gportal.hu

3 hozzászólás “Csepel – Sárisáp 4-0 – gól emberhátrányban is” bejegyzésre

  1. Gustavo Thoeni szerint:

    Meg fogjuk nyerni a meccset az IMF csapata ellen is.

  2. "?!" szerint:

    Moszkvában befejeződött a Vitalij Klicskó- Manuel Charr közötti nehézsúlyú ökölvívó világbajnoki címmérkőzés.
    Manuel Charrt a 4. menetben sérülés miatt leléptették.
    Így a 41 éves Klicskó – aki 1991-ben karate világbajnok is volt – 18. alkalommal védte meg a profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnoki címét.
    Klicskó a profi pályafutása során vívott 47 mérkőzéséből 40 mérkőzést kiütéssel nyert meg, és mindössze két alkalommal szenvedett vereséget. A két vereség közül az egyik alkalommal úgy vesztett, hogy Ő vezetett, de sérülés miatt leléptették.

  3. Gustavo Thoeni szerint:

    Egy másik meccs is volt ezen a napon:

    A bajnoki címvédő Veszprém könnyed játékkal, magabiztosan diadalmaskodott vendége, a Kecskemét felett a férfi kézilabda NB I szombati második mérkőzésén.
    A meccset megelőzően a Veszprém Aréna előtt 30 galambot engedtek el a hazai csapat tagjai arra emlékezve, hogy 2009-ben meggyilkolt társuk, Marian Cozma szombaton lett volna harmincéves. A csendes megemlékezést a Veszprém Kézilabda Fan Club szervezte. Az MKB Veszprém játékosai 26 fehér és négy fekete galambot engedtek szabadon a Cozma-emlékműnél, a galambok Cozma becenevére, a Madárkára utaltak.
    Az eseményen részt vettek a klub és a város vezetői is.
    Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott beállósát 2009. február 8-án hajnalban gyilkolták meg a cigányok a veszprémi Patrióta lokál előtt.
    Eredmények:
    MKB Veszprém-Kecskemét 35-22 (18-11)
    Korábban:
    FTC PLER Budapest-Pécs 33-24 (14-8)

    (MTI nyomán)

Itt lehet hozzászólni !