Szavazzon és nyerjen! Önnek melyik a kedvenc játszótere?

Csepel.hu

Megkérdeztünk szülőket, melyik csepeli játszótérre viszik legszívesebben a csemetéjüket. A legtöbben a Katona József utcai „Süsü”játszóteret és az Ady-lakótelepen található „Elefántos” játszóteret említették. Kíváncsiak vagyunk az önök véleményére is.

Kérjük, írják meg, melyik az kerületi játszótér, ahová a leggyakrabban sétálnak el a gyerekekkel, amit felszereltsége, tisztasága, fekvése stb. miatt a legjobbnak tartanak? Válaszukat – rövid indoklással – az info@csepelihirmondo.hu e-mail címre, vagy Csepeli Hírmondó, Budapest, 1751 Pf. 28 címre várjuk szeptember 10-éig. A válaszolók között 3×2 darab jegyet sorsolunk Halász Judit szeptember 23-ai, 14 órakor kezdődő koncertjére a Királyerdei Művelődési Házba.

4 hozzászólás “Szavazzon és nyerjen! Önnek melyik a kedvenc játszótere?” bejegyzésre

  1. okosabbmintte szerint:

    nekem a Zrínyi utcai, amelyikre kb 2 milliót fordítottak, de 80 millióba került az adó fizetőknek, és még táblán hirdetik is a pofátlan lopásukat.

  2. B Mária szerint:

    Katona József utcaira szavazok. Ez a játszótér több korosztály minden igényét kielégíti. Úgy láttam szülők és gyermekek megbecsülik, tisztán tartják. Mindkét unokám jól érzi itt magát, pedig bő 6 év a korkülönbség közöttük. A pihenőpadok is jó helyütt vannak, hűs is napos is. Remek, legalább lenne belőle több, pl. a központban, vagy a piac közelében. Örülök, hogy elmondhattam.

  3. csaba péter szerint:

    nekem a Szent Imre tér ez a legdrágább és a legrondább

  4. Gordon szerint:

    Nekem az egyik Kis-dina parti kutyafuttató (kutya játszótér) a kedvencem amire 30 millát költöttek a gyilkossági ügybe keveredett csepeli balliberálisok. Ha öt milla van benne, akkor sokat mondtam…

    A millások miért nem tüntetnek ilyen ügyekben???… a millásokat nem érdeklik az elszórt millák!???

Itt lehet hozzászólni !