Baleset a Kapufa sörözőnél

Csepel.info

Mr. Gabee egy korábbi fotója a helyszínről, egy másik baleset után

Baleset történt csütörtökön délután, nem sokkal négy óra előtt a Szent István úton, a Kapufa sörözőnél – értesítette lapunkat egyik olvasónk.

Olvasónk tájékoztatása szerint motor és autó ütközött, négy órakor a rendőrök és a járművek is ott voltak még az út mellett. Aki többet tud az esetről, kérjük írja meg a fórumban!

17 hozzászólás “Baleset a Kapufa sörözőnél” bejegyzésre

  1. Emőke szerint:

    remélem az a motoros amelyik felzargatja az egész környéket és éjszaka felsír tőle a baba!!!

  2. Sanyi szerint:

    Akkor ezek szerint minden hangos tényezőt ki kell iktatni??? Azért ez egy elég szánalmas beírás volt kedves Emőke.

  3. Viki szerint:

    Kedves Emőke!!
    Ez kissé aljas!!!!!! Valamit nagyon rosszul csinálsz!! 3 gyerkőcöt nevelek!! Ők nem keltek fel még arra se, hogy a mellettük lévő fürdőszobát szét kellett verni (csőtörés miatt), nem kelnek fel a ház előtt elszáguldozó autóra, motorra, buszra, a suhancokra, a bulizgatásokra, útfelbontásra, a szilveszteri petárdázásra!!!!!!! Kisbabaként se!!! Nem este 11-ig nézik a Tv stb. Mind a háromnak 19:30 kor ágyban a helye este 20:00 már alszanak (még így nyári szünetben is). Nem kell a gyereket síri csöndhöz szoktatni s nem fog felkelni még akkor se ha elmennek az ajtód előtt!!! (ez nem azt jelenti, hogy úgy kell hallgatni a rádiót, hogy kiszakad a dobhártyája az embernek!!! ) Így csak annyit mondok minden “nevelés” kérdése!!
    Mi van akkor ha nem az motoros és nem ment gyorsan s nem ő volt a hibás!!! Őt is várja otthon a családja!!! Ez persze visszafelé is igaz!!!!

  4. Mari nénye szerint:

    Te kis okoska!

  5. Hangos motoros szerint:

    Mi igaz visszafelé is ? 😀

  6. Mari nénye szerint:

    Ez van ha belekeveredik valaki 🙂

  7. Mangó szerint:

    A régi fotódról eszembe jutottál Mr.Gabee, hiányzol! Miért nem “tudósítasz” már soha, megváltozott a munkaköröd? Vagy eluntad a banánt?

  8. Margarinka szerint:

    Azért valaki nyilatkozhatna érdemben is, hogy mi történt a Kapufánál! Láttam a buszról, hogy a motor elég csúnyán össze volt törve, a bukósisak elgurulva. (:

  9. kritikus szerint:

    Tényleg, Mr. Gabee hol is lehetsz???… látod, hogy hiányzol a csapatnak? Még mindig nincs új a Nap alatt!

  10. csepeliman szerint:

    Mr. Gabee szeret szalonnát sütni!

  11. Mr. Gabee szerint:

    Sziasztok!

    Természetesen nem tűntem el, de egy másik kerületi oldalon dolgozom, mint szerkesztő, és “összférhetetlenség miatt” nem publikálok ezen az oldalon már. A kedvem nem csüggedt, a banánt minden értelemben szeretem, de most inkább barackos vagyok:). Még mindig nyitott szemmel járok a kerületben. Sokan leszólítanak, sokan kérdezik hogy “Mr. Gabee?”

    Akit érdekel, hogy hol tevékenykedem, az írjon a mrgabee@hotmail.com (MSN, és e-mail címre)

    Csepeliman: Igen, valóban jó kis buli volt:)

    Baráti üdvözlettel:
    Mr. Gabee

  12. Pepe szerint:

    Üdv mindenkinek!A balesetben résztvevő motor vagyok!Egész pontosan robogós…Lényegében annyi történt , hogy a kapufa sörözőnél lévő kereszteződésben 2 autó várta , hogy elhaladjak elöttük!Az egyik egy toyota volt ami nekem jobbkéz felől várakozott tehát a sportpálya mellett , a másik egy opel ami a Szent István útról szerett volna bekanyarodni a sportpálya felé a dunapart felől jött!Én a dunapart felé tartottam robogómmal mikor minden ok és előzmény nélkül az opel nekemjött…Előzőleg még összes is néztünk,tudtunk egymásról , láttuk egymást mindennapos forgalmi szituáció volt!mindenki jelezte irányjelzéssel merre szeretne haladni ! Én egy pillanatig még a gázt is elvettem mert túl régóta álltak az autók egyhelyben történés nélkül és befért volna az opel elém kényelmesen de ő inkább türelemmel várta hogy elhaladjak elötte ! LÁTSZÓlag!Mert mikor elé értem majdnem közvetlenül egyszercsak akkor jött rá hogy most kéne bekanyarodnia!Fogalmam sincs mi járt a söfőr fejében aki egy 30-35 körüli kissebbségi jogsi nélkül éppen a méhtelepre készülő emberke volt!Nagyon szerencsésen pereceltem!Átrepültem a robogón , derékkal ráestem a szélvédőre viszont a medencémmel megfogtam az A oszlopot az autón!Búkósisakom lerepült a fejemről és kb 10 centis repedés van rajta…kezemen lábamon sehol egy horzsolás szinte!A dologban 2 bosszantó dolog volt ami kifejezetten nagy baj!
    1 a balesetemet okozó “úriember” egyáltalán nem fogta fel h mit tett…nem az ilyedtségtől vagy sokktól,egyszerüen a megbánás együttérzés lelkiismeretesség legkissebb jelét se láttam az arcán!Amit azért elvárna az ember miután nem egy zárt dobozban autóban ülök és gyakorlatilag akárhogy nézem az életemre tört!
    2 a mellette utazó szintén vérszerinti 3 perccel a baleset után mikor nagynehezen letudtam ülni odajött és szinte csillogó szemmel kedvesen mesélte , hogy képzeljem el a múlthónapban 2 ilyen balesetet is láttak erzsébeten és mind a ketten meghaltak! Na itt én nagyon kikeltem magamból emberrel még így nem beszéltem nemhogy nővel de istentől az édes anyukáján keresztül 2 percben kifejtettem neki a véleményemet!Engem egyből mentőbe raktak , a merényiben kötöttem ki ahol röntgen és a töbi sallang után kórterembe vittek pihenni és másnap délután már távoztam is ! ha valakit érdekel és segítettem bármiben annak örülök , és ha talán valaki fényképet is tudna szerezni erről a balesetről az mégjobb lenne!

  13. Mr. Gabee szerint:

    Örülök hogy szerencsésen megusztad!:)

  14. rapesz szerint:

    Helló Pepe!
    láttam csütörtökön a helyszinelést a motor az autó meg a bukósisak is szemembe tünt.
    első ránézésre az autó volt a hibás neked kb 1% esélyt adtam hogy életben maradtál de örülök hogy tévedtem:)

  15. Vitéz Nagybányai szerint:

    Jobbulást Pepe!

    Te dolgoztál a Vetex-nél.

  16. veszedelem szerint:

    nincs bajom a motorosokkal, de a faxom teli van nekem is a fent említett zajkeltővel, 180 decibel, lemértem! 80-nál már halláskárosodás van, és ha a helyi rendőrség nem csinál semmit ezzel a faxxal és társaival, kénytelen vagyok ismerőseimhez folyamodni, akik esetleg lekapják a csávót a bringáról 😀
    szerintem jobban jár ha mérsékli magát, mert már teli a pohár.
    nem vagyok egyedül a problémával a környéken!
    ..ja és az ismerőseimmel nem szerencsés összefutni bajnok! lelőnek mint egy kutyát!
    helló

Itt lehet hozzászólni !