Kozma Orsi Quartet: Embrace-koncert a Királyerdei Művelődési Házban

Csepel.hu

Kozma Orsi a hazai zenei élet egyik legismertebb, sokoldalú, egyedi hangú és színes zenei világgal rendelkező fiatal énekesnője, dalszerzője. Az energikus művész 14 éve van a pályán, ezalatt több mint 100 lemezen közreműködött, több tucat slágert énekelt számos formációval, több musical főszerepet játszott el és rengeteg hazai illetve külföldi klubban, fesztiválon és eseményen vett részt Európa-szerte. A Művészetek Palotájában rendszeresen fellépő művész.

Az énekesnő már bizonyított popban, swingben, és néhány éve horgonyzott le igazi szerelme, a jazz mellett, mára pedig a műfaj meghatározó hazai hangja. A Kozma Orsi Quartet tagjai mind tehetséges, ismert, kiváló jazz zenészek.

A zenekar tagjai:

Kozma Orsi-ének, Cseke Gábor-zongora, billentyűs hangszerek, Hárs Viktor-bőgő, basszusgitár, baritongitár, Pusztai Csaba-dob, ütőhangszerek

Jegyár: 1300 forint

Időpont: 2012. szeptember 15. 20.00 óra

Helyszín: Királyerdei Művelődési Ház

csepel.hu

6 hozzászólás “Kozma Orsi Quartet: Embrace-koncert a Királyerdei Művelődési Házban” bejegyzésre

  1. Lora :) szerint:

    Kozma Orsi a hazai zenei élet egyik legismertebb, sokoldalú, egyedi hangú és színes zenei világgal rendelkező fiatal énekesnője, dalszerzője… AZÉ 1300 A JEGYÁR… 😀

    KI EZ? NEM IS HALLOTTAM MÉG RÓLA,

  2. Dr. grün szerint:

    A belépti díj jól mutatja, hogy Ő kb. fél Halász Jutka! ))) 🙂 (((

  3. Éva szerint:

    Értetek 5 forintot se adnának.

  4. krapulax szerint:

    de ronda gnóm szegény zsidólány.

  5. DE szerint:

    Felháborító, hogy ebben a blogban sajnos elburjánzik az indulatok korlátlan “szabadsága”! Bármi hír jelenik meg,egyesek csak a gúny tárgyát keresik benne és tűzik “tollhegyükre”. Tévedek, ha azt hiszem,hogy azért Csepelen is élnek kulturált emberek?!!! Tegyünk már valamit! Az is lehet, hogy én járok rossz helyen? Remélem,nem!

Itt lehet hozzászólni !