Egy korai gól döntött Csepelen

Nb3.hu

A Szigetszentmiklóst látta vendégül az Indotek-Csepel, mely egy korai góllal szenvedett vereséget. Beszterczei Attila korai gólja döntött a Csepel elleni mérkőzésen.

A találkozón végig fölényben, magabiztosan játszott Horváth Ferenc együttese. Több helyzetet is sikerült kialakítani, míg a Csepel rohamait rendre megállította a szigetszentmiklósi védelem. A mérkőzés végén egy ütközést követően Kornis Attila kisebb sérülést szenvedett.

Felkészülési mérkőzés:
Indotek-Csepel FC–SzTK-Erima 0–1 (0–1)
Csepel, 100 néző
SzTK-Erima: Dénes – Csák K. (Nagy T.), Kornis, Szamosszegi (Csiszár), Deutsch – Barna, Beszterczei, Szamosi (Macura) – Bosionov, Márkus, Fekete L. (Puskás)
Gólszerző: Beszterczei

Edzői nyilatkozat:

Horváth Ferenc (SzTK-Erima): “Még egy edzőmeccsünk van hátra, szombaton a Diósd ellen lépünk pályára, aztán pedig már bajnoki ritmusban telnek a napok, hiszen vasárnap már a BKV-t fogadjuk a Magyar Kupában. A Csepel ellen nem voltunk túl jók, de ilyenkor még mindig nem az eredmény a legfontosabb, hanem az, hogy összeszokjon a csapat. A rajtra kell igazából formába lendülni, majd akkor kell megmutatni hol is tartunk.”

nb3.hu

Egy hozzászólás “Egy korai gól döntött Csepelen” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. admin!
    Most mondja, nem volt igazam, amikor a rongylábúakról írtam? Sajnálom, hogy bejött, de hiszen ez szinte az egész labdarugásunkra igaz.

Itt lehet hozzászólni !