Péntektől három hétig több helyszínen is forgalomkorlátozásra, forgalmi változásokra kell számítani

Csepel.hu

Július 27-én, pénteken reggel 8 órától várhatóan három hétig a Csepeli Gerincút Károli Gáspár utcai kereszteződésének kiépítését végzik, ezért ebben az időszakban a Károli Gáspár utcában a Csőgyár utcánál egy sávon, váltakozó irányban haladhat majd a forgalom, az irányítást jelzőőrök segítik. A Csőgyár utcára behajtani a Vermes Miklós utca felől lehet.

A II. Rákóczi Ferenc úton a Betű utcai (Szent István úti) csomópont, illetve a Betű utca – Posztógyár utca közötti szakasz jelenleg is folyamatban levő építése miatt július 28-án, szombaton üzemkezdettől 31-én, kedden üzemzárásig a 38-as és a 138-as autóbuszok Lakihegy, Cseresznyés utca illetve Budatétény irányában módosított útvonalon közlekednek. A buszok nem érintik a Karácsony Sándor utca H megállóhelyet, a terelt útvonalon közlekedő járatokra a 179-es autóbuszok Karácsony Sándor utca H megállójában lehet felszállni (a Csepel H megállóhelyet az útépítés miatt jelenleg sem érintik a buszok; a megálló a Posztógyár utca kereszteződése utánra van ideiglenesen áthelyezve.) A Betű utcai és a Posztógyár utcai csomópontokban jelenleg is tartó építési munkákról szóló korábbi tájékoztatásunk honlapunkon érhető el.

A Budapesti Közlekedési Központ beruházásaként európai uniós társfinanszírozással épülő Csepeli Gerincút megvalósulásával terveink szerint egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a Csepel-sziget közlekedése, egyúttal jelentősen csökkennek az agglomeráció településein élők környezeti terhei, és mérséklődik a lakóövezetben az átmenő forgalom.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkavégzés idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta esetleges kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését.

csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !