Hétfőn temetik Bándy Katát

Hazugságvizsgálattal keresik a pécsi gyilkos társát

Mno.hu, Origo


Aljas indokból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt elrendelték a meggyilkolt pécsi pszichológus megölésével gyanúsított férfi előzetes letartóztatását. Közben a belügyminiszter a közszolgálat halottjának nyilvánította Bándy Katát, akitől hétfőn vesznek végső búcsút. A rendőrök most ellenőrzik azon tanú nyilatkozatát, aki egy nő sikoltozását hallotta a gyilkosság hajnalán – írja a Magyar Nemzet.

Bándy Kata édesapja a Magyar Nemzet hasábjain keresztül arra kéri a sajtót, hogy lánya hétfői temetését tapintatosan kezelje. A pszichológusnőt Szekszárdon helyezik örök nyugalomra. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán a honlapján közölte, hogy Pintér Sándor belügyminiszter a közszolgálat halottjának nyilvánította a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság meggyilkolt pszichológusát.

A Pécsi Városi Bíróság harminc napra elrendelte P. László előzetes letartóztatását aljas indokból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt. Hajdu István, a bíróság elnöke a kényszerintézkedés indokaival kapcsolatban megjegyezte, a bíróság megítélése szerint fennáll a szökés, az elrejtőzés, a tanúk befolyásolásának, a tárgyi bizonyítási eszközök elrejtésének veszélye.

A gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezése után Sólymos Sára, a férfi kirendelt védője a Magyar Nemzetnek elmondta, védence a tárgyaláson mindenben fenntartotta a rendőrségen tett korábbi vallomását.

Ismert, P. László kedden részletes beismerő vallomást tett. A nyomozóknak elmondta, a pszichológusnőt a háza ajtajában szólította le, de Bándy Kata a Vadász utca irányában továbbment, ő pedig követte. P. László beszámolója szerint a Vadász utcai buszmegállótól már ő hurcolta át a közelben lévő bokros részre. A gyanúsított szexuális kapcsolatba akart lépni Bándy Katával, de tervét nem sikerült megvalósítania, mert a nő ellenállt. A férfi fojtogatni kezdte a pszichológust táskájának szíjával, de a dulakodás közben Bándy Kata egy árokba gurult. Ezután P. László elvette a lány mobiltelefonját, majd elmenekült.

A védő tájékoztatása szerint P. László nem volt tisztában azzal, hogy megfojtotta a nőt. Abban a tudatban hagyta el a helyszínt, hogy a sértett életben van. A gyanúsított másnap a testén lévő karmolásokból és a nő nála lévő mobiltelefonjából következtette ki, mi történhetett előző éjszaka. Ezután a férfi a hírekből, az internetről szerzett információk alapján szembesült tettének következményeivel. P. László állítása szerint kábítószeres befolyásoltság alatt állt. Rendőrségi forrásaink szerint a nyomozók fenntartással kezelik P. László vallomását, a szakemberek továbbra is azt a verziót tartják valószínűnek, hogy a tettesnek társai is voltak.

A vizsgálatban ellenőrzik annak a tanúnak a nyilatkozatát is, aki egy nő sikoltozását hallotta a gyilkosság hajnalán, és egy fekete autót is látott elhajtani a helyszínről. A rendőrség véleménye szintén az, hogy az elkövetők kocsival voltak, a jármű esetleges megtalálása esetén abból akár döntő bizonyítékok is előkerülhetnek. A nyomozók hasonlóan nem hagyták abba a nyomok gyűjtését a sértett megtalálásának helyszínén sem, a vizsgálatban akár más érintettek DNS-mintái is előkerülhetnek. A Magyar Nemzet forrása felhívta a figyelmet, hogy az eddig fellelt genetikai minták ellenőrzésével sem végeztek még teljesen a szakértők.

A Bándy-gyilkosság részleteiről készített összeállítást az MNO, kattintsanak a megtekintéshez.

Ismert, P. Lászlónak július 2-án kellett volna egy szabálysértési ügy miatt börtönbe vonulnia, ám ezt elmulasztotta. A rendőrség szerdán tudatta, a Bándy-gyilkosság időpontja előtt nem intézkedhetett, mivel az elővezetés elrendelésére a határidő akkor még nem járt le.

„Le kell szögezni, hogy ez nem etnikai, hanem társadalmi és szocializációs kérdés. Minél jobban szocializált valaki, annál jobban tud uralkodni az érzelmein” – mondta el a gyilkosság kapcsán az MNO-nak egy igazságügyi orvosszakértő.

Forrás: Mno.hu

Hazugságvizsgálattal keresik a pécsi gyilkos társát

Nem hisz a rendőrség a pécsi gyilkosnak, aki azt állította, hogy egyedül ölte meg Bándy Katát. A Magyar Nemzet szerint csütörtökön hazugságvizsgálat vár a gyanúsítottra, mivel több mint valószínű, hogy valaki segítette a bűncselekmény elkövetésében. A férfi anyja a Népszabadságnak azt mondta, hogy fia mindig bandában bűnözött, és meg is nevezett egy lehetséges bűntársat.

Várhatóan csütörtökön vetik poligráfos hazugságvizsgálat alá a pécsi gyilkosság gyanúsítottját, P. Lászlót – írja csütörtöki számában a Magyar Nemzet.  A napilap információi szerint a vizsgálatra azért van szükség, mert bár a férfi részletes beismerő vallomást tett, annak egyes részletei nem hihetőek a rendőrség számára.

P. László vallomásában azt állította, hogy egyedül volt azon az éjszakán, amikor megfojtotta a bűncselekmény áldozatát, Bándy Kata rendőrségi pszichológusnőt. A Magyar Nemzet információi szerint azonban egy tanú azt állítja, hogy a gyilkosság éjszakáján hallotta egy nő sikoltozását, majd egy fekete autót látott elhajtani a helyszínről. A rendőrség ezért valószínűleg azt gyanítja, hogy a gyanúsítottnak társa lehetett, aki a kocsit vezette. Erre utalhat az is, hogy a gyilkosság ügyében kitűzött nyomravezetői díjat még nem vonták vissza.

A Magyar Nemzet Rendőrségi forrásai szerint a jelenleg folyó vizsgálatban ellenőrzik a tanú a nyilatkozatát, aki a fekete autót látta. Erre annál is inkább szükség van, mert a gyanúsított anyja szerint P. László mindig bandában követte el bűncselekményeit – írja a Népszabadság.

A lap csütörtöki számában részletes beszámolót adott közre a férfi anyjáról, aki szerint fiának “minden bűncselekményben cimborája volt”, mert “nem bírt egyedül lenni”. Az asszony szerint az ügyben ezért felmerülhet a férfi egyik unokatestvérének, J. Olivérnek a neve is, aki a gyilkosság előtt P. Lászlóval együtt költözött fel Pécsre. A szintén büntetett előéletű unokatestvér a Népszabadság szerint együtt élt a gyanúsítottal még a gyilkosság után is, P. letartóztatása óta azonban nyoma veszett.

A lap emlékeztet rá, hogy P. László nem csupán betyárbecsületből tagadhatja le esetleges bűntársait, hanem azért is, mert a csoportosan elkövetett bűncselekmény súlyosbító körülmény. Ha bebizonyosodik, hogy társai is voltak, szinte biztos, hogy életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélik.

A Magyar Nemzet szerint ugyanakkor még készülnek az orvosi, elmeorvosi, illetve P. László kábítószerfüggőségével kapcsolatos szakvélemények is. Utóbbi szintén érdekes lehet, hiszen bár P. azt vallotta, hogy bedrogozva, részegen követte el a bűncselekményt, a Népszabadságnak a férfi anyja azt mondta, hogy otthon a fia nem élt semmilyen szerrel, csak üdítőt ivott.

P. Lászlót szerdán helyezte a bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba, miután a férfi kedden elismerte, hogy ő ölte meg Bándy Katát.
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő reggel számolt be arról, hogy őrizetbe vették a 26 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a nő meggyilkolásával, és a férfi beismerő vallomást tett. A 25 éves rendőrségi pszichológus július 8-án, vasárnap hajnalban egyedül, gyalog indult el egy sörözőtől, de az otthonába nem érkezett meg. A nő holttestét július 11-én délután találta meg egy férfi a pécsi Délibáb utcában, egy bokros területen (az ügy hátteréről itt, a gyilkosról készült anyagunkat pedig itt olvashatja).

Forrás: Origo

Minden nőt megkaphatott

A szerb határ közeli tanyák világának balhés nőcsábásza volt a Bándy Kata megölését beismerő P. László, aki vasazásból és házi tetoválásokból élt. A polgármester szerint nem tartotta be a közösség normáit, ezért kiközösítették őt. Rég nem látott apját keresve indult Pécsre.

„Nem nagyon lepődtek meg az emberek, amikor hallották, ki vallotta be a gyilkosságot. Amikor a  tompai hármas gyilkosság tetteséről derült ki, hogy kelebiai, mindenki megdöbbent, mert az illető a közösség része volt, sosem gondoltak róla ilyesmit. P. Lászlóval nem ez a helyzet.”

Maczkó József, Kelebia polgármestere meséli ezt, annak a településnek a vezetője, ahol a Bándy Kata megölését bevalló P. László lakott. A szerb határ vidékéhez másodszor kapcsolódnak sötét ügyek az elmúlt években – a szomszédos Tompán egy panziós családját irtották ki 2009-ben. Ahogy azonban Maczkó mondja, a párhuzamok itt véget is érnek. A polgármester szerint „P. László nem tartotta be a közösség normáit, ezért kiközösítették, a legtöbben azt mondták, jobb elkerülni őt ”. De mit is jelent ez pontosan?

„Járt náluk többször is, a szeme se állt jól. Állandóan lopott, kirabolta a barátnőjét is. Miután elhagyta, elvitte az aranyláncait, mindent. Egyszer a lány későbbi barátjának kocsiját is feltörte.”

El sem kell menni Kelebiához, a híre máris megelőzi. Egy benzinkutas meséli ezt róla az út mentén, aki jól ismerte őt. A faluban pedig csak sokasodnak a hasonló történetek.

Megerősített járőrözés

A 2700 fős községben, ahová tíz kocsma is jutott, nem találni olyan embert, aki nem ismerné. Az egyik kocsmában arról mesélnek, P.-t mindig autóval lehetett látni a környéken, pedig jogosítványa nem volt. A rendőrök tudták, hogy ha autóval látják, nem is kell gondolkozni a büntetésen, mondja a kocsmáros. „Őszintén megmondva? Örülünk. Már nem annak, hogy a lánnyal ez történt, hanem annak, hogy végre rárohad a lakat” – mondja egy másik férfi az utcán.

„Negyedikes-ötödikes koráig rendben volt, aztán kezdődtek a bajok. Amikor elvégezte az iskolát, betört az épületbe” – mondja a polgármester. Szerinte, és ezt több helybeli is megerősíti, alig volt Kelebián, börtönből járt ki-be. „Amikor itthon volt, jobban kellett figyelni, megerősítve járőröztek a rendőrök” – mondja.

Ha azt mondják, lopott, elhiszem

P. családja a Kolbász-sornak nevezett részen, a település határán messze kívül, üzemi területeken, mezőkön túl, egy földút mellett lakik. P. itt, a a tanyavilágban nőtt fel. Este érünk oda, a romos ház ablakain a tévéhíradó hangja hallatszik ki. A hírekben a gyilkosságról van szó.
„Ha azt mondják, betört valahova vagy ellopott valamit, azt elhittem volna. Akkor azt mondom, ez tényleg az én fiam volt. De ezt nem akarom elhinni – mondja a láthatóan összetört anyja. – Kérdezzenek csak meg bárkit itt a soron róla.”

P. családjának házaFotó: Szécsi István / Velvet

01-kelebia-IMG 6307

Egy idős asszony a szomszédos telkek egyikén, szintén a gyilkosságról szóló híreket nézi éppen. Azt mondja, P. Lászlót soha nem látta semmi mást csinálni, csak csavarogni, és sokat hallott a betöréseiről. Elmesél egy súlyosabb esetet is – szerinte P. megpróbált megerőszakolni egy másik idős asszonyt a soron, aki már nem tud beszélni, de az asszonynak valahogy mégis sikerült elmenekülnie. Rendőrt már nem is hívunk, minek, mondja lemondóan a mező szélén lakó asszony.

Nem mond mást a szomszédban lakó férfi sem – betöréseket, lopásokat emleget, és azt állítja, P. gyerekkora óta ilyen volt.

Ez tehát, amit a helyiek beszélnek róla. Amit biztosan tudunk büntetett előéletéről, azt védőügyvédje mondta el az Indexnek. Eszerint többször is elítélték vagyon elleni bűncselekményekért, lopásokért és autó elvételéért, illetve zsarolásért is.  Legutóbb tavaly szeptemberben jött ki a börtönből, akkor lopásért volt bent. A védőügyvéd azt is elmondta, legutóbb szabályértésért ítélték el, a bírságot ő váltotta börtönbüntetésre. A behívó azonban már csak azután érkezett meg, hogy elutazott volna Pécsre Kelebiáról.

VIVA és autós játékok

„Mindig nagyon csinos volt. Hogy honnan voltak a ruhái, azt nem tudom” – meséli róla egy asszony. Egy volt barátnője, Lakatos Nikoletta és anyja pedig azt mondják, P. „minden nőt megkaphatott.”

Lakatos Nikoletta 15 éves volt, amikor megismerkedett P.-vel. Egy közös ismerősükön keresztül találkoztak, éppen akkor, amikor P. kijött a börtönből, és rögtön megtetszettek egymásnak. Lakatos szerint mindig nagyon kedves és udvarias volt vele, soha egy rossz szava nem volt hozzá. Egy idő után oda is költözött Lakatosékhoz, ahol a lány és anyja elmondása szerint is mindig rendesen viselkedett. „Szerette a VIVÁ-t és a Muzsika tévét, nem lehetett tőle sorozatokat nézni” – meséli róla a két asszony, és beszélnek még egy szenvedélyéről: nagyon szerette az autós számítógépes játékokat. Egymástól függetlenül mind a ketten ugyanazt a jelzőt emelik ki P.-ről: szerintük látszott rajta, hogy erősen szeretethiányos volt.

Ő volt a raj

A lánnyal sokat sétált a környéken, ahol legtöbbet a családról beszélgettek. Lakatos szerint néha mesélt a börtönről is, ahol, azt mondta, „ő volt a raj”.

Dolgozni nem látták soha. Lakatos anyja szerint egyszer próbált neki munkát szerezni egy ládagyárban, de az nem jött össze büntetett előélete miatt, és amikor ez nem sikerült, mással nem is próbálkozott. „Büszkén mondta, hogy sosem fog dolgozni” – meséli Lakatos. Pénze szerinte egyrészt vasazásból volt, másrészt volt egy házi tetováló szettje, amivel vállalt varrásokat a környéken. „Nekem is csinált egyet” – mutatja a lábára varrt rózsamintát, ami mellé héberül írta fel a „szeretlek, L.” feliratot. Lakatos azt mondja, sokan nem nézték jó szemmel a kapcsolatot, például az iskolából is figyelmeztették, jobb elkerülni P.-t.  Ő mégis kitartott mellette.

P. egyszer a polgármesterhez is fordult segítségért. Maczkó József elmesélni, egyik börtönbüntetéséből visszatérve bement a hivatalhoz, ahol tízezer forintot kért, hogy „újrakezdhesse a dolgokat.” A pénzt megkapta, a polgármester szerint esélyt akartak adni neki.

Lakatos és P. kapcsolatának egy másik kapcsolat vetett véget – P. ugyanis, miközben Lakatossal járt, sok más nővel is lefeküdt. Az akkor még gimnazista Lakatos anyja nem engedte lányának, hogy le is feküdjön P.-vel, de, ahogy mondja, „a férfiak a börtön után vágynak a nőkre”. Lakatos nem örült, de elfogadta, hogy ezt csak mástól kaphatja meg P. – egészen addig, amíg egy másik nőnek, Juhász Eszternek gyereke nem született tőle.

A tanyavilág balhés nőcsábásza

Lakatos azt mondja, „nem akart egy másik család életébe belevatakozni”, anyja pedig ezután nem engedte, hogy folytassák a kapcsolatot. Nem sokkal ezután P. ismét börtönbe került egy korábbi lopási ügye miatt – ez volt az a büntetés, ahonnan tavaly ősszel szabadult.

A szóbeszéd szerint amikor kijött, megverte akkori élettársát, gyermeke anyját és elzavarta őt. „Ahogy minden családban előfordul ilyen, elcsattant egy-két pofon” – ismeri el P. anyja. „De maguk mit szólnának, ha megtudnák, miközben börtönben vannak, hogy az asszonyuk már mással van közben?” – mondja. P. fiát azóta is P.anyja neveli. Juhász Eszter azóta nem akart nyilatkozni, a Facebookon azt kérte, hagyják őt békén. Az anya összeomolva is érezhető elismeréssel a hangjában azt mondja, P.-nek mindig voltak barátnői, és „nem azért mondom, mi is cigányok vagyunk, de egy cigány se volt köztük, mind magyar volt”.

Apját kereste

P. másfél hónapja azért ment Pécsre, hogy megkeresse apját, akit legutóbb 16 évesen látott.
Pécsen azonban kiderült, hogy apja már nem él. Ekkor mentek unokatestvérével egy másik rokonhoz, aki a Magtár utcai romos házban lakott. A rokon nem tudott nekik szállást adni, itt, a házban ismerkedett meg viszont egy újabb nővel, akihez be is költözött.

Amikor édesanyja utoljára beszélt telefonon P.-vel, azt mondta, lassan haza akar jönni. Anyja szerint arról beszélt, így, hogy nem találta meg az apját, nincs értelme ott maradnia, inkább visszajönne Kelebiára. Azt nem tudta, mit csinált közben Pécsen.

A faluban a legtöbben arról beszélnek, volt egy barátja, akivel közösen csinálták a legtöbb betörést. Azt nem tudni, vele ment-e Pécsre, és van-e köze a gyilkossághoz. A rendőrség P. beismerő vallomása ellenére tovább nyomoz, bár P. azt mondta, egyedül követte el, „egyedül viszi el a balhét”. Anyja ezzel kapcsolatban is hitetlenkedik: „nem tudom, kit véd ezzel”.

Két liter bor és szintetikus kábítószer

A rendőrség vasárnap fogta el P. Lászlót. Eddigi vallomásai szerint nem ismerte korábbról Bándy Katát, egyszerűen megtetszett neki, a gyilkosságot szexuális indíttatásból követte el. Második kihallgatásán arról beszélt, két liter bort ivott meg, és szintetikus kábítószert is fogyasztott Bándy Kata meggyilkolásának napján. Sólymos Sára kirendelt védő szerint védence azt vallotta, hogy egyedül követte el a gyilkosságot, és mostanra tudatosult benne, milyen szörnyű bűncselekményt követett el.

A gyanúsított arról beszélt a rendőröknek, hogy bár szexuális indíttatásból támadt a lányra, de nemi erőszakot nem követett el. A tettére P. László nem tudott magyarázatot adni, de „mindvégig abban a hitben volt, hogy nem halt meg a hölgy” – mondta ügyvédje. A tetthelyről hazament, elaludt, ébredése után döbbent rá, hogy mit tett. Az áldozat mobiltelefonját és készpénzét vitte magával, a mobilt később megpróbálta eladni. P. Lászlót szerdán helyezték egy hónapra előzetes letartóztatásba.

Forrás: Index

9 hozzászólás “Hétfőn temetik Bándy Katát” bejegyzésre

  1. Lora :) szerint:

    Pintér Sándor a Közszolgálat halálának tekinti a rendőr-pszhichológus lányt.

    agyonszolizott csávó meg nagyon ferdíti a sztorit, én már ott tartok gondolatban, hogy szerintem falaz, és többen voltak,és az is lehet ő csak a sofőr volt, vagy csak a lefogó, lehet nem is ő fojtotta meg, itt ha kocsiról van szó, mert tegyük fel képbe jön majd ez a sztori, amit tálalnak…..
    most újonnan fekete kocsiról cikkeznek, de lopott fémet, vasat meg piros autóval furikázta, na mondom én hogy van ott a cigányputri soron egy csomó parkoló autó, le kéne foglalni, lehet már késő…., de tuti van valami használható anyag. Na és írom, ha kocsiról van szó, akkor legalább hárman kellett lenniük.
    Hát ez a Vöröskereszt utca egy félelmetesen gusztustalan környék, ott Pécsett amúgy…

    Még azt is el tudom képzelni, hogy ők maguk vitték oda kocsival ahol eldobták, és kocsival távoztak, egy vezet, egy lefogja, egy meg…szakadjon le a retkes fark@…..

    Megy a fórum a borsonline-n a blikk letiltotta egész nap a kommenteket, ők is szakadjanak meg kicsinkét…
    Megy a jogi vita tanult jogászokkal természetesen, ez a kulturnapilap honlapja (Bors) hogy nem munka közben halt meg, hanem buliból hazajövet,így nem kellene hogy a családjának járjon ilyen fájdalomdíj vagy mi….

    Bármi is van, ez a húzás nem véletlen történt, mégha egy jogszabály azt is írja, amit ír, ki tekinthető közszolgálati halottnak, munkaidő ide, éjszakai buli oda, ezt sokan megint csak anyagi haszonszerzés végett nézik, nem a jelentőségét.

    Ez a bejelentés nem véletlen!!
    Ez egy üzenet leginkább. Üzenet Magyarországnak, azoknak, akik frankón beleéreztek ebbe a sztoriba, hogy üzenjünk cigány etnikumunknak, megöltek egy közszolgálatist, egy rendőrségen dolgozót. Ezt teljességgel aláírom. Igenis kell ez, mert már szarral dobálják azt a rendőrt is, aki tényleg segíteni próbálna.
    Nincs tekintélye a magyar rendőrségnek nálunk, ez is a politikai irányítás, és a szétcsúszott társadalomi fejlődés eredményezte. Míg az 50-es 60-as években szülöttekben ott van a tartás az alkalmazkodás, a nem túlzott, hanem elégedett alázat, a mai fiatalok viszont ennek a stressznek, amit átélnek ezek az emberek kiadva ezt gyermekeiknek, már felindultabban, már agresszívabban látja a “jövő” vitamegoldását.
    Miért írom ezt?

    Mennél fiatalabb generáció nő fel, annál másabb megítélése lesz a rendőrség fogalmának.
    Nálunk jelenleg hol áll, arra kíváncsi lennék Tőletek, én azt látom ők is emberek, napi problémákkal válás, gyerek, hitel, iskola, képzések, megfelelés ide-oda….de valahol mégis egy személyiség defformáció megy végbe, ha beszállnak ebbe a vinnyogó rendőrautóba, és az út urainak képzelik magukat, és a végtelenségig el tudnak ők is menni bírságolásnál. Mindig a hibát keresik, nem a jó kommunikációt, és nem a tiszteletet árasztja magából, hanem a ki ha én nem (mindig tisztelet a kivételnek, tudom!)

    Nem kellene összefogva 500 000 magyarral együtt országszerte bárhonnan kérdőívet aláírattatni, hogy állítsák vissza a halálbűntetést????
    KÉRDEM TŐLETEK, NEM JÓ ÖTLET? MIÉRT NE? MEGSZAVAZÓDIK, MERT IGAZÁBÓL HA JÓL TUDOM (A RÉGI JOGRENDSZERBEN ÚGY VOLT) HOGY 200 000 ALÁÍRÁS UTÁN A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK NÉZI MEG, GONDOLJA ÁT, ÉS TŰZI KI A VÁLASZTÁS NAPJÁT. NEMDEBÁR?
    úgy, hogy csak félig lépünk ki az EU-ból, hasonlóképp, mint ahogy Svájc és Lichtenstein sincs benne, de egyezményeik, meg szerződéseik vannak a határon érkező árukra, személyekre, tőkére, tudjátok ez a három alap-pillér egyike, jajjjj de okosak lettünk Lora….köszönjük

    Szerintem kivitelezhető, és halálbűntetést is csak úgy, ha teljes egészében tutkó a dolog, szóval mintha inflagranti (jól írtam?) történt volna. Szóval olyan ügyekre gondolok, mint pl (bocsánat a régi sebek feltépéséért!) szerencsétlen kiskunlacházi kislány. beigazolódott ki ölte meg, egyértelmű bűntetés,bye bye sascha! injekciót a vérébe, mert a villamos-szék, meg a golyó olyan régimódi számomra, legbiztosabb az injekció, és még 5-6-7 percet kínlódik,ha van egy jó anesztes, altatóorvos, az tud kicsinkét szórakázgatni a mennyiséggel, adagokkal, mérgekkel, kotyvaszt valami fergeteges átalakítós-kísérlezgetős szérumot, belövi, és…..golyónál azonnal (csűssz), nyaktilónál is azonnal megszűnik a fájdalom,(órevóár )injekció!!! és a tűt én sem sajnálom senkitől….nyomjátok gyerekek, előbb fogy a sok selejttermék…..

  2. hajós szerint:

    Lora, a halálbüntetés bevezetéséről nem lehet népszavazást tartani, mert nemzetközi egyezménybe ütközik. Felejtsd el.

  3. Dr. grün szerint:

    „Ha azt mondják, betört valahova vagy ellopott valamit, azt elhittem volna. Akkor azt mondom, ez tényleg az én fiam volt”
    Mondhatnók egy becsületes, jólnevelt, jóravaló gyerek?!

  4. Tóth Kati szerint:

    Szeretném tudni,hogy aki hallotta sikoltozást,miért nem segített,vagy hívott rendőrt?Ne nézzük tétlenül,mikor a más gyermekét bántják,védjük meg egymást!Ma a te gyerekedet bántják,holnap az enyémet fogják.Ne hagyjuk,védekezzünk!Ne féljünk,ne nézzünk félre!Mi is lehetünk áldozatok és akkor jól jönne a segítség.Ne legyünk közömbösek.Ezek a férgek azért merik ezeket a szörnyűségeket megtenni,mert tudják,hogy félünk tőlük.Ne féljünk!

  5. Lora :) szerint:

    Tóth Kati: de én nem tudok nem félni egy cigánytól, mert cigány nem jár egyedül, láttatok már cigányt egyedül lófrálni utcán? mindig bandába verődve mennek, mert egyedül ők is félnének.

    Az én véleményem szerint egyre kevesebb a használható minta, meg bizonyíték.
    Nem egyedül tette ezt, erről már amint képbe jött a kocsi nekem is fogalmam lett.
    Előhozakodnak itten most két névvel, akikkel együtt érkezett Pécsre onnan Kelebiáról, de a sajtóból leszűrt dolgok alapján ez a seggfej falaz. Mindig másképp van előadva a sztori. A hazugságvizsgálókat nem ismerem, még nem vettem részt ilyenen, de biztos módszer az? Vagy van esetleg egy bevezető szakasza a hazugságvizsgálóknak, amikor megkérik, hogy hazudjon, hogy lássák milyen kilengést ad az érzékelő? Mert szerintem könnyen becsapható egy gép, ha már az illető maga is elhiszi, ami valójában hazugság. Tehát annyira beleéli magát abba a kitalált hazugságba, hogy szinte azonosul azzal a képzelettel, így a hazugságvizsgáló nem fog bepittyegni…. vagy?

  6. Dr. grün szerint:

    Azt a masinát egy olyan emberrel kellene hitelesíttetni aki még életében nem hazudott!
    ))) 🙂 (((

  7. Vátesz szerint:

    A hét magyar törzsre rátelepedett a Nyolcadik utas, a Halál!!!

  8. Lora :) szerint:

    Dr. Grün Barátom, mutass egy embert, aki még nem hazudott 🙂 😛

  9. Dr. grün szerint:

    Lora!
    Tessék!
    Persze lehet, hogy amikor azt álította már akkor se mondott igazat! ))) 🙂 (((
    http://img9.hvg.hu/image.aspx?id=96bd529e-5c1f-402f-81e0-2b0486f763de&view=2bc522d1-c844-4343-b563-d62642c68411

Itt lehet hozzászólni !