Tűzgyújtási tilalom

Katasztrófavédelem.hu, Csepel.hu, Csepel.info

A vörös színnel jelölt országrészt érinti a tilalom (Kép: Katasztrófavédelem.hu)

Általános tűzgyújtási tilalom van érvényben Budapesten, valamint Fejér és Komárom-Esztergom megye teljes területén, illetve Pest megyében Göd magasságáig.

Bazsó Zoltán tájékoztatása szerint a június 25-én életbe lépett, átmeneti ideig tartó tilalom az említett térségekben az erdőkre, valamint az erdők határától számított kétszáz méteren belüli területekre vonatkozik, beleértve a kijelölt tűzrakó helyeket is. Tilos tüzet gyújtani, parlagot, vagy gazt égetni az érintett térségekben a közút és vasút menti erdőkben is.

További részletekért kattintson ide!

csepel.hu

4 hozzászólás “Tűzgyújtási tilalom” bejegyzésre

  1. csapos szerint:

    Ebből is látszik, hogy a csepeli civilek 22-én még nyugodtan süthettek volna szalonnát a Rákóczi kertben, ha ki nem üldözik őket, de most már a közterület-felügyelők sem nyársazhatnak ott, sőt a címert meglovasító Németh Szilárdék sem sütögethetik saját pecsenyéjüket. Életbe lépett a tilalom…

  2. Csepelinéni szerint:

    Ez a tilalom a Rákóczi Kert tűzrakó helyére most sem vonatkozik – csak el kell olvasni -, úgyhogy Szilárdék nyugodtan mehetnek pecsenyét sütögetni. Őket biztosan nem küldik el a közterületesek.

  3. Bugi szerint:

    Ahelyett hogy kértek volna közterület foglalást, csak a szájuk jár.

  4. csepeliman szerint:

    Szövegértés?

    “…említett térségekben az erdőkre, valamint az erdők határától számított kétszáz méteren belüli területekre vonatkozik…”

Itt lehet hozzászólni !