Tájékoztatás a BKK szolgáltatásával kapcsolatban

BKK, Csepel.info

Fotó: Mr. Gabee

A Szabó Ervin utcai és a Simonyi Zsigmond utcai útátjárók felújítási munkái miatt a 148-as és a 151-es autóbuszjárat is módosított útvonalon közlekedik június 27-én, szerdán este 20 órától július 1-jén, vasárnap üzemzárásig.

A 148-as autóbuszok Kőbánya-Kispest irányában nem érintik a Simonyi Zsigmond utca és a Sós utca megállókat, a terelt útvonalon közlekedő járatra a 914-es, 950-es és a 950A autóbuszok Kossuth tér megállójában lehet felszállni. Csepel, Soroksári rév irányában a buszokra Kispest, Kossuth tér megálló helyett az 50V villamospótlók Kossuth tér megállójában lehet felszállni. 

A 151-es autóbuszok Kőbánya alsó vasútállomás irányában nem érintik a Simonyi Zsigmond utca megállót, a terelt útvonalon közlekedő járatra a 914-es, 950-es és a 950A autóbuszok Kossuth tér megállójában lehet felszállni. Csepel, Határ utca irányában a buszokra a Kőbánya-Kispest M megállóhelyen nem saját, hanem a 909-es és a 968-as buszok azonos nevű megállójában, Kispest, Kossuth tér megálló helyett pedig az 50V villamospótlók Kossuth tér megállójában lehet felszállni.

Az autóbuszok terelése miatt az Áruház köz forgalmi iránya megfordul.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a felújítási munkák idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta esetleges kellemetlenségek miatt kérik és köszönik az arra közlekedők türelmét és megértését.

csepel.info

3 hozzászólás “Tájékoztatás a BKK szolgáltatásával kapcsolatban” bejegyzésre

  1. Mr. Gabee szerint:

    🙂

  2. Jeniszej szerint:

    ) 😀 (

Itt lehet hozzászólni !