Nem indul belső vizsgálat a rendőrségnél a drogügyben +Videó

Hír TV, Mno.hu

A rendőrség egyelőre nem vizsgálja, kivel akarta a BRFK-nál Helmeczy László elintéztetni, hogy munkatársaink biztosan lebukjanak az autójukba rejtett kábítószer miatt. A maffiamódszereket alkalmazó ügyvéd a hangfelvételeken megrendezett közúti ellenőrzésről beszél.

A Hír Televízió birtokába jutott felvételeken Helmeczy László olyan közúti ellenőrzést emleget, amely során a „haveri kutya (…) elkezd vergődni”. A BRFK szóvivője, Sagyibó Melinda elmondta, hogy nem ismer ilyen jogszabályi hivatkozást, hogy „haveri kutya”. Majd hozzátette, hogy jelenleg nem folyik belső vizsgálat a Budapesti Rendőr-főkapitányságon az üggyel kapcsolatban.

Helmeczy egyébként vitatkozik a hangfelvétel tartalmával, és feljelentéssel fenyegette meg a Hír Televízió munkatársait. Az ügyvéd MLSZ-alelnök tagadja, hogy akartak volna kábítószert elrejtetni egy férfival a hírTV két munkatársának autójában. Az ügyvéd drogdílernek nevezi a férfit, aki kollégáinkról azt állította, ők is kábítószerterjesztők. A hangfelvételek egyébként cáfolják Helmeczy verzióját, a felvételeken szó sincs kábítószervásárlásról. Helmeczy arról beszélget, hogy a Miklós néven megismert férfi elrejti a hírTV munkatársának autójában a drogot, akinek fizettek is volna az akcióért. Az ügyvéd a pontos napot is egyeztette.

Veres személyes támadásnak tartja a Célpont riportját

Veres János személyes támadásnak tartja a Hír Televízió riportját, annak ellenére, hogy abban a szocialista pénzügyminiszter érintettségéről egy szó sem esett. A riportban ő maga nem szerepel, csak a kampányfőnöke. A kábítószerbotrányt Veres elsőként cáfolta – még pénteken az adás előtt kiadott közleményében arra is utal, hogy kampányfőnöke egyetlenegyszer találkozott a Miklós néven ismert emberrel. Állítását azonban szintén hangfelvételek cáfolják. A pénzügyminiszter arra nem válaszolt, hogy hogyan szerzett tudomást a drogügyről, és azt mondta: azt sem tudja, hogy ki lehet a Helmeczy által említett megbízó.

Várnak az álláspontokkal

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége csak a jövő hétre alakítja ki álláspontját a botrányos esetről. A Társaság a Szabadságjogokért nevű jogvédő szervezet sem véleményezte a történteket, munkatársaik azért nem álltak kameránk elé, mert nem ismerik a részleteket.

Nézze meg a Hír TV felvételét!

Forrás: Hír TV, Mno.hu

Egy hozzászólás “Nem indul belső vizsgálat a rendőrségnél a drogügyben +Videó” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Én Megmondtam! Gazemberek vezetik az országot! Gazemberek vezetik a kerületet! MAFFIA az álam!

Itt lehet hozzászólni !