Nyomozás a kormanyszovivo.hu ellen – Feng Shui-szakértőt örököl a következő kormány

Mno.hu, Hír TV

A Legfőbb Ügyészséghez június 23-án érkezett egy beadvány, melyben egy magánszemély kéri, hogy indítsanak eljárást a kormanyszovivo.hu oldal ellen hűtlen kezelésért. A Büntető törvénykönyv szerint, akit idegen vagyon kezelésével bíznak meg, és nagymértékű vagyoni hátrányt okoz, hűtlen kezelést követ el, és akár tíz évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

Mint ismert, a kormanyszovivo.hu oldalt 200 millió forintért hozták létre, hogy a legfrissebb hírek mellett a fontosabb ügyintézési és kapcsolatfelvételi információk is megtalálhatóak legyenek. Ám a 200 milliós honlap az első napokban meglehetősen nehézkesen működött: hibásan jelenítette meg a kormanyszovivo.hu oldal tartalmát a legnépszerűbb böngésző, az Explorer régebbi verziója. Létrehozták továbbá a sajto.kormanyszovivo.hu- t is, melyen – a regisztráció után – élőben nyomon követhetőek a kormányszóvivői tájékoztatók, amelyekben kulcsszó alapján keresni is lehet majd.

Budai Bernadett a honlapok indulásakor elmondta: a teljes nyilvánosság megteremtése volt a cél, hogy minden médium képviselője, akár vidékről is, azonnal kaphasson információt. Arra a kérdésre, hogy a 200 millió forintos ajánlat volt-e a legolcsóbb a közbeszerzési eljárás során, azt válaszolta: ár-érték arányban ez volt a legmegfelelőbb.

Később viszont kiderült, hogy nem is volt külön pályázat a 200 millió forintnyi közpénzbe kerülő kormányszóvivői honlap elkészítésére. Sajtóinformációk szerint a munkára egy keretszerződés alapján adtak megbízást. A honlaphoz egyébként Gyurcsány Ferenc egykori üzlettársa, Honti Pál cége szállíthatja a szoftvert. Nem ez az első megbízásuk: korábban 10 millió forintért tanulmányt készítettek. Honti pedig abban a Mimóza Kft.-ben is benne van, amely a liberális közlekedési minisztériumnak gyárthatott internetes játékokat és szoftverfejlesztési programokat 22 millió forintért.

Forrás: Mno.hu

Feng Shui-szakértőt örököl a következő kormány a MeH-től

Feng Shui-szakértőt örököl a következő kormány a Miniszterelnöki Hivataltól. Térrendezési tanácsadó az egyik vezető tisztségviselője annak a cégnek, amelyikkel három évre szerződött komplex projektmenedzsment tanácsadásra a kancellária. Az EPOMAP Kft. megbízatása 2008. június 13-tól 2011. június 13-ig érvényes. A cég legjobban fizetett tanácsadója nettó 60 ezer forintot vihet haza óránként.

A megállapodás nem keretösszegről szól, hanem óradíjakról. Eszerint a projektvezető nettó 40 ezer forintot, a vezető támogatási tanácsadó szakértő nettó 60 ezret, a közbeszerzési jogi szakértő nettó 35 ezret, a sima jogi szakértő pedig nettó 30 ezer forintot számláz óránként a Miniszterelnöki Hivatalnak. A vezető tisztségviselő nemcsak a távol-keleti, komplex életmód szakértője, hanem a nemek közötti harmonikus kapcsolaté is. Két éve a női lélek rejtelmeiről jelent meg kötete.

Forrás: Hír TV, Mno.hu

3 hozzászólás “Nyomozás a kormanyszovivo.hu ellen – Feng Shui-szakértőt örököl a következő kormány” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    A minimál órabér bruttó ~400 Ft/óra. Ennek 100-160-szeresét vágják zsebre a csókos semmittevők (igaz ők is „adóznak”, de nem az államnak).
    Egy tisztességes cég 3000-6000 Ft rezsiórabért számol fel.
    Néhány elsikkasztott pénz, a teljesség igénye nélkül:
    13,3 milliárd Ft elszúrt kormányzati negyed
    4 ” felesleges népszavazás, amit az et.-k megelőzhettek volna!
    4 ” következő felesleges népszavazás, amit az et.-k megelőzhettek volna!
    2 ” 2008.-i kormányreklámra az olimpia alatt
    43 ” Kőröshegyi völgyhíd
    5,2 ” Adventu kft-nek kezesség (soha nem fizetik vissza)
    10 ” brüsszeli büntetés a mezőgazd. min.mulsztása miatt
    Ez 81.5 milliárd Ft.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  2. miska72 szerint:

    Rohadt mocskos ingyenélő álatok! MAFFIA az álam!

  3. miska72 szerint:

    Nem Feng Shui! Fing Shui! Ez az egész egy rakás Sz.r!

Itt lehet hozzászólni !