Most ettől lett hazafi a barátunk? – Laurencz úgy érzi, Nagy három éve hülyít két országot

Nagy László: Akár katari válogatott is lehettem volna

YouTube, Origo, Sport Klub, Csepel.info

Tekintse meg a videót, melyben Csepel is szóba kerül

Laurencz László Csepelen élő és dolgozó mesteredző továbbra is tartja véleményét, és úgy véli, morális csőd, ha Nagy László visszatér a válogatottba. Szerinte nem ér annyit az egész ügy, hogy egy egységes, értékes csapat tagjai meghasonuljanak és szembe kerüljenek egymással.

“Ez nem egy csodacsapat, hanem egy rendkívül jó, barátilag, emberileg összetartó társaság. Attól tartok, a játékosok szembe kerülnek egymással, megér ez ennyit?” – tette fel a kérdést a Sportklubnak.

Szerinte az utóbbi időszak azt mutatja, az anyagi problémákkal küzdő spanyol klubok játékosai elárasztják Európát.

“Hát most ettől lett hazafi a barátunk, hogy az anyagi helyzete nem úgy alakult, ahogy? Három éve hülyít két országot, ébredjünk már fel” – fogalmazott n Laurencz, aki megerősítette, Nagy László nála az életben nem lenne többet válogatott.

Nagy László három éve játszott utoljára a nemzeti csapatban, hétfő délután azonban újra csatlakozott a válogatotthoz.

origo.hu

Nagy László: Akár katari válogatott is lehettem volna

Nem pénzkérdés számára a válogatott, ahová azért tért vissza, mert veszprémi játékosként ez kézenfekvő – jelentette ki Nagy László a Nemzeti Sportnak adott interjújában. Nagy azt mondta, a katari vagy a spanyol válogatottban is játszhatott volna.

“Azt érzem, a fiúk, akiknek a többségével tartottam a kapcsolatot, őszintén örülnek a hazatérésemnek, és én is boldog vagyok, hogy ismét a válogatottban szerepelhetek” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Nagy László, aki hétfőn jelentette be, hogy három év után visszatér a magyar válogatottba.

Nagy azt mondta, hogy válogatottbeli visszatérése összefügg a Magyarországon élő családjával és Veszprémbe szerződével (azt még nem dőlt el, hogy még idén vagy csak jövőre csatlakozik a bajnokcsapathoz). “Veszprémi játékosként – valamint a keretnél a körülmények pozitív változása után – kézenfekvő volt, hogy elfogadjam Mocsai Lajos invitálását a keretbe” – mondta Nagy az interjúban.

A Barcelonától távozó jobbátlövő szerint óriási fordulatot hozott az életében az elmúlt időszak, és eldöntötte, hogy Veszprémben fejezi be a pályafutását. A válogatottságról azt mondta, hogy az számára nem pénzkérdés. “Én akár katari és spanyol válogatott is lehettem volna, nem kis összegért. A veszprémi igazolásom kapcsán a valóságtól messze elrugaszkodó, képtelen találgatások láttak napvilágot” – jelentette ki, de azt nem árulta el hogy mennyit fog keresni Veszprémben.

Enric Masip, a Barcelona technikai igazgatója korábban azt mondta, hogy Nagy majdnem dupla annyi pénzt kap majd Veszprémben, mint Barcelonában, az [origo] korábbi információja szerint ez azt jelenti, hogy az eddigi havi 25 ezer euró helyett új csapatában 45 ezer eurót fog keresni.

Az EFE spanyol hírügynökség ennél is kecsegtetőbb veszprémi ajánlatról írt, eszerint a magyar bajnok évi 750 (havi 62,5) ezer eurót fizetne Nagynak, míg a Barcelona ajánlata évi 400 ezer euróról szól.

Nagy hétfői bejelentkezése után Mocsai Lajos szövetségi kapitány azt mondta, hogy örömmel várja vissza a jobbátlövőt a válogatottba.

origo.hu

6 hozzászólás “Most ettől lett hazafi a barátunk? – Laurencz úgy érzi, Nagy három éve hülyít két országot” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Karakteres vélemény. Nagy László viselkedése valóban érdekes.

  2. Tóth Mária szerint:

    Igen, érdekes, nekem is az volt az érzésem, hogy hülyít mindenkit!

  3. robi szerint:

    “Az EFE spanyol hírügynökség ennél is kecsegtetőbb veszprémi ajánlatról írt, eszerint a magyar bajnok évi 750 (havi 62,5) ezer eurót fizetne Nagynak, míg a Barcelona ajánlata évi 400 ezer euróról szól.”

    Ráadásul a Barca csak egy éves szerződést kínált a veszprémi néggyel szemben.

    Gondolom, a katalánok belesápadtak: mi lesz ha jövőre a krőzus magyarok Xavira, meg Iniestára kezdenek el licitálni?

  4. Gordon szerint:

    “Gondolom, a katalánok belesápadtak: mi lesz ha jövőre a krőzus magyarok Xavira, meg Iniestára kezdenek el licitálni?”

    Mennék Fradi mezt venni.
    Vagy Siófokot, ha ők igazolják le őket.
    De még Vátesz is megvenné az MTK mezt ha oda mennének. 😀

  5. Dr. grün szerint:

    “Nagy László: Akár katari válogatott is lehettem volna”
    De a Veszprém visszautasíthatatlan összeget kínált!
    A magyar szív is sokat nyomott a mérlegen! ))) 🙂 ((

  6. csapajev szerint:

    Igaza van a mesternek! Amikor kútban voltunk és hívtuk, csak ámított mindenkit.
    A Spanyolokat úgyszintén! Most meg mi rá ígérünk a barca ajánlatára???
    Őrült jó szponzora lehet a Veszprémnek!
    Laci bácsi nagyon jól látja. Széthúzás lesz a csapaton belül. Vigye a Veszprém, de a válogatottban nem kellene játszatni, még akkor sem, ha jelenleg világklasszis.
    De vajon meddig?

Itt lehet hozzászólni !