Indul a sportosztály

Csepel.hu

A Gróf Széchenyi Általános és Két Tannyelvű Iskolában szeptembertől sportosztály indul, ahová még lehet jelentkezni. Ahogy Jenei János testnevelő elmondta, olyan – jelenleg – 4. osztályos diákokat várnak, akik mind a sport, mind a tanulás terén komoly elhivatottságot éreznek magukban.

„Iskolánk sportosztálya, ahová maximum 24 tanuló jár majd, a Jedlik Ányos Gimnázium élsportolói osztályának előkészítője lesz. A már felvettek között vannak kézilabdások, labdarúgók, de vívó, úszó, triatlonista, öttusázó is gyarapítja az osztálylétszámot. A diákok órarendje alkalmazkodni fog szakági edzéseikhez, tanév közben is elmehetnek edzőtáborba – ezt anyagilag is támogatjuk –, s természetesen segítünk a tananyag pótlásában, a felzárkózásban. Ezenkívül lehetőség van emelt szinten angolt és németet tanulni, tehát a nyelvtanulás sem látja kárát, ha valaki a sportosztály tanulója lesz. S azt kell mondanom – ezt vizsgálatok is alátámasztják –, hogy a sporttagozatos osztályok tanulmányi átlaga jobb, mint a normál osztályoké” – mondta el Jenei János.

Érdeklődni személyesen június 15-éig az iskolában (Széchenyi u. 93.), vagy a 06-1/278-0942-es telefonszámon, illetve július 10-éig Jenei János testnevelőnél, a 06-70/334-6621-es mobilszámon lehet.

csepel.hu

5 hozzászólás “Indul a sportosztály” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Az elmúlt száz év legsúlyosabb gazdasági válsága mellett Csepelen egyetlen iskolát sem zárt be az új vezetés, sőt, láthatóan előrelépés van az oktatás terén. Végre új igazgató lehet az utolsó MSZP-s pénznyelde, a Fasang élén is. Nem kell a csepeli adófizetőknek néhány nagyzsebű MSZP-s miatt tíz-százmilliókkal többet fizetniük az indokoltnál.

    Emellett azért figyelemreméltó az MSZP-s pedagógus pártszakszervezeteknek az a követelése, hogy pont most, amikor a válság miatt mindenhol sok milliárd forinttal muszáj kevesebbet költeni, kapjanak 20%-os béremelést. Van ott olyan, aki nem pártkatona és épelméjű?

  2. "?!" szerint:

    Kedves “Manitu”?

    Te honnan tudod, hogy “Az elmúlt száz év legsúlyosabb gazdasági válsága mellett Csepelen egyetlen iskolát sem zárt be az új vezetés”?

    Az elmúlt száz év legsúlyosabb gazdasági válsága Csepelen is az 1930-as évek elején, valamint a II. világháború után, a Forint 1946-ban történt bevezetése előtt volt.

    Te már akkor is figyelemmel kísérted az iskolabezárásokat, vagy csak megszokásból lódítasz?

  3. Manitu szerint:

    Olvass híreket. Ezt a jelenlegi gazdasági válságot már a közgazdászok is súlyosabbnak ítélik meg, mint az 1929-est. Hozzáteszem, hogy az egy világháborúval ért véget, és most is egyre több a háborús válsággóc a világon.

    1946-ban meg nem gazdasági válság miatt volt súlyos helyzetben az ország, hanem a II. Világháború miatt. Olvass történelmet is.

    Pusztán azért, hogy ellenvéleményt mondj, még nem kell nevetségessé tenned magad. Bár ebben profi vagy.

  4. Dr. grün szerint:

    “Ezt a jelenlegi gazdasági válságot már a közgazdászok is súlyosabbnak ítélik meg, mint az 1929-est”
    És még két év hátra is van belőle! ))) 🙂 (((

  5. "?!" szerint:

    Kedves “Manitu”, Te Minden Indiánok Hatalmas Szellentése! Te Nagyon Büdös Indiánfing!

    Mitől gerjedt be olyan nagyon az indián-bélgázzal töltött agyad Te majom, hogy rögtön fröcsögnöd kellett a 11:14-kor írt förmedvényedben?

    Én csak kérdeztem tőled, mert nem vettem észre, hogy túl a választási ciklus közepén az elmúlt száz év legsúlyosabb gazdasági válsága dúl az országban és Csepelen.

    Ha viszont ennyire erőlteted, hogy elhiggyem, akkor neked mint indián-bélgázzal töltött agyú botcsinálta közgazdász-majomnak elhiszem, de én a helyedben több mint két év kormányzás után ezzel nem dicsekednék!

Itt lehet hozzászólni !