Csepeliek a X. Nagy Sportágválasztón

Csepel.hu

Fotók: Mátyás király iskola

A kétnapos Budapesti Nagy Sportágválasztó ezúttal sem zajlott le csepeliek nélkül. A Mátyás király Általános Iskola jelezte, hogy maradandó élményeket szereztek az esemény nyitónapján, többek között a “friss” Európa-bajnok úszóval, a halásztelki illetőségű Cseh Lászlóval is találkozhattak a XXI. kerületi diákok.

A 10. alkalommal megrendezett sporteseményre ebben az évben június 1-jén és 2-án kerül sor a X. kerületi Merkapt Maraton Sportközpontban.

Dóka György, a Mátyás iskola igazgatóhelyettese elmondta, hogy a suli immár 4. alkalommal vett részt az eseményen, ahová idén 50 diákkal érkeztek a XXI. kerületiek. A programot köszöntő, meglehetősen szomorkás időjárást követően – szerencsére – kisütött a nap, így a nebulók sorra próbálhatták ki a mintegy 100 (!) sportág mindegyikét. A csepeli iskola növendékei Dóka György és Orosz László tanároknak köszönhetően, testközelből tapasztalhatták meg a sportágválasztók világát, és remélhetőleg valamelyik sportággal végleg „megfertőztek” néhány sportkedvelő csepeli iskolást.

Légrádi Gábor- csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !