III. Csepeli Country Fesztivál

Tehetségkutató versenyt is rendeznek, melynek selejtezője a Facebook-on zajlik

Totalbudapest.hu

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Csepeli Country Fesztivált. 2010-ben indította útjára Bilik István a Country Fesztivál sorozatot, mely saját magánkezdeményezése volt.

A pozitív visszajelzéseinek visszhangjára felfigyelt Csepel Önkormányzata is, akik idén már a támogatók közt szerepelnek. A fesztivállal a szervezők is hozzájárulnak Csepel 300 éves évfordulójának programsorozatához. A sikeres együttműködés jóvoltából idén meghívásra került a világhíres country zenét játszó 100 Folk Celsius zenekar is.

Délelőtt gyermekműsort, játékos vetélkedőt a Zengő Abc-vel, és Line Dance bemutatót tartanak.

A koncertek 15 órakor kezdődnek. Fellép a Country Road, Kaszab Tibor, a Pannon Eagles, Rat Boys, Bruce Lewis, Kontor Tamás és a 100 Folk Celsius.

A nap folyamán még számtalan program és látnivaló várja az érdeklődőket: western-shop, műbika-rodeó, mobil lövészet, lovaglás, henna test-és arcfestés, íjászat, táncverseny.

Felvonulnak a helyszínen amerikai autók, de meg lehet majd csodálni az Old Timer Csepel kerékpárokat, motorokat is.

A country fesztivál keretében hirdetik meg a szervezők az első Country Zenei Tehetségkutató Versenyt, melyet a facebook-on népszerűsítenek. A zenekaroknak, egyéni indulóknak fel kell tölteniük videójukat a közösségi oldalra, a közönség pedig like-olásos szavazás útján dönti el, ki lesz az a három fellépő, aki a fesztiválon, élőben méri össze tehetségét. A győztes a szponzorok által felajánlott termékek/szolgáltatásokon kívül, fellépési lehetőséget kap.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

totalbudapest.hu

2 hozzászólás “III. Csepeli Country Fesztivál” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    Bizonyára jó kis buli lesz, ha megtudhatjuk azt is, hogy mikor? és hol? lesz a rendezvény.
    Ezek hiányában a fenti beharangozó smafu.

  2. kispajtás szerint:

    Ami a beharangozóból kimaradt:

    III. Csepeli Country Fesztivál
    Dátum: 2012-06-16 | Helyszín: Csepel, Dunadülő út 5-9 | Forrás: port.hu

Itt lehet hozzászólni !