Indotek Csepel FC – Jánoshidai SE 6-0 (3-0)

Csepelfc.hu

Egy jelenet a mérkőzésből

A szerencsétlenül sikerült hétközi kupamérkőzés után magabiztos győzelmet aratott csapatunk az NB 3-as bajnokság 27. fordulójában. A Jánoshida tavasszal gyakorlatilag összeomlott, sorozatban szenvedi el a nagyarányú vereséget. Nem volt ez másként ellenünk sem, 6-0-val küldtük haza a sereghajtót.

Mindössze 10 percet kellett várni az első csepeli gólra. Ekkor Juhász egy kitűnő labdaátvétellel lépéselőnybe került a 16-os bal oldalán, az öt és feles magasságából középre passzolt, az érkező Plausinnak pedig nem okozott gondot, hogy a hálóba lőjön, 1-0.

A 18. percben Plausin megduplázta góljai számát. Teplán szöglete után a labda visszakerült a feladóhoz. Teplán ismételt, és a térdmagasságban középre adott labdát Plausin gyönyörű mozdulattal pörgette kapásból a léc alá, 2-0.

A 30. percben büntetőhöz jutott a Csepel, miután Juhász Lászlót buktatták a vendég védők a 16-oson belül. A 11-est Vejmola lőtte, de a csapatkapitánynak nem volt szerencséje, mert bár a kapust elküldte balra, a labda a jobb kapufa tövéről kivágódott.

A 38. percben megszületett a harmadik hazai gól. Teplán ezúttal a jobb oldalon tűnt fel, az alapvonal közeléből centerezett, Juhász pedig a hálóba passzolt, 3-0.

A szünetig még Teplán 18 méteres szabadrúgása jelentett veszélyt, de Schmidt kapus bravúrral védett.

Fordulás után sem változott a játék képe, a Csepel birtokolta többet a labdát, a Jánoshida pedig megpróbálta megúszni a nagy zakót. Ebben Schmidt Gergő járt az élen, a vendégek kapusának köszönhetően az 57. percig bírta újabb kapott gól nélkül a Jánoshida. Ekkor azonban Süveges betört a 16-osra, és lerázva védőjét jobbról kilőtte a hosszú sarkot, 4-0.

A 65. percben Maczó hosszú keresztlabdával indította Teplánt a bal oldalon, a középpályás lefordult védőjéről és nagy gólt lőtt a bal alsóba, 5-0.

A 79. percben a szünetben csereként beállt Tóth András fejelt 10 méterről a mozgásával ellentétesen a kapu jobb oldalába. Szegény Schmidt kapus dermedten figyelte a hálóba hulló labdát, 6-0.

A 86. percben a vendégeknél Zrupkó kapott ütésért piros lapot.

Összességében egyértelmű volt a két csapat közti tudásbeli különbség, a Jánoshida csak a három bravúrt is bemutató kapusának és a kapufának köszönheti, hogy nem távozott kétszámjegyű vereséggel.

További eredmények:

Tápiószecső – Szarvas 6-3

Gyula – Monor 4-2

Tisza Volán – Szolnok II 0-0

csepelfc.hu

4 hozzászólás “Indotek Csepel FC – Jánoshidai SE 6-0 (3-0)” bejegyzésre

  1. Narancsvírus szerint:

    Gyereknap alkalmából a kezdő rúgás a tiéd!
    http://kepkezelo.com/viewer.php?file=7wfy7yvzvusi2prm8b.jpg

  2. robi szerint:

    A körülményekhez képest, maximálisan teljesít az együttes.
    Az utolsó percekben sem álltak le, kiszolgálták szurkolóikat.

Itt lehet hozzászólni !