BKV: Útvonal-módosítások Csepelen

BKK, Csepel.info

A kép illusztráció

Vízcsőtörés miatt lezárták a XXI. kerületi Erdősor utca Kohász utca és Festő utca közötti szakaszát. A helyreállítási munkák végezetéig, várhatóan május 16-án, szerdán 18 óráig a 159-es, a 979-es és a 979A jelzésű autóbuszok a lezárt szakaszt elkerülve, módosított útvonalon közlekednek – tájékoztatott közleményében a BKK.

A Szent László utcai lakótelep irányában a buszok nem érintik a Kölcsey utca megállót. A módosított útvonalon a buszokra utasaink az Erdősör utcában, a Kölcsey utca kereszteződése előtt, ez után a 35-ös és a 36-os buszok Gombos tér, majd a járat saját, de Szent Imre tér irányú Erdősor utca megállójában szállhatnak fel.

Csepel, Szent Imre tér és Csepel, Csillagtelep irányában a buszok kimaradó megállója az Erdősor utca, amely helyett a járatra – annak ideiglenes útvonalán – 35-ös és a 36-os buszok Gombos utcai megállójában lehet felszállni.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkák idején a forgalom a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen. Az útvonal-módosítás okozta kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését.

csepel.info

7 hozzászólás “BKV: Útvonal-módosítások Csepelen” bejegyzésre

  1. duplaikszpluszegy szerint:

    Ha ezt tudtam volna előbb… A 979-esen csak néztem h merre megy a buszsofőr 🙂

  2. Jeges mosoly szerint:

    Én meg már azt hittem, hogy a mi nagy vezérünk végre elintézte a 71-es busz útvonalának visszaállítását. De csodák nincsenek. Szilárd csak ígér, ígér, ígér…

  3. maminti szerint:

    Csatlakozom az előttem szólóhoz.

  4. jojo szerint:

    Gyenge!

  5. Schneider Ádám szerint:

    “Vízcsőtörés miatt lezárták a XXI. kerületi Erdősor utca Kohász utca és Festő utca közötti szakaszát.”
    Kohász és Szabadság utca közt.
    valamint vasárnap óta így van, de egyébként igazat szól a jereváni rádió.

  6. földhözragadva szerint:

    Volt vmi érdekes a Széchenyi u. Kikötő utca sarkánál, egy suzuka farral a kisbót kirakatában…:(

  7. lolka szerint:

    HA MÁR ÍGY SZÓBA KERÜLT EZ A VASÁRNAPI CSŐTÖRÉS, MEGKÉRNÉM AZT AZ INGATLAN TULAJDONOST, VAGY AZ ÖNKORMÁNYZAT ILLETÉKESÉT, HOGY INTÉZKEDJEN A KÖVETKEZŐ ÜGYBEN: A KÖLCSEY ÉS ERDŐSOR Ú SARKÁN A PÁROS OLDALON, VÁGJA MÁR LE A KERÍTÉSRE FELFUTTATOTT GAZT, MERT A JÁRDÁN NEM LEHET KÖZLEKEDNI…AZÉRT ENNYIRE BEFELÉ FORDULT NEM LEHET VALAKI, HOGY NE VEGYE ÉSZRE, MI TÖRTÉNIK AZ INGATLANJA ELŐTTI GYALOGJÁRDÁN. SZÓ SZERINT A JÁRDA MELLETT A FÖLD MÁR KI VAN TAPOSVA. MOST ENNYIRE BIRKA NÉPEK LAKNAK ARRA FELE, VAGY A TULAJ ENNYIRE BIRKA, HOGY HIÁBA SZÓLNAK NEKI?…-HA SZÓLTAK MÁR NEKI…

Itt lehet hozzászólni !