Kommentár nélkül

ATV

Ismert baloldali közszereplők is beszéltek az ATV műsorában arról, hogy mi a véleményük a Gyurcsány Ferenc plágiumbotrányáról.

4 hozzászólás “Kommentár nélkül” bejegyzésre

  1. Dr. grün szerint:

    Tegnap ahogy a zelnöki esküt figyeltem, az elején: Én dr. Áder János…….!
    Ne kapkoggyá má Janó! Az még majd vizsgálódás trágyát képezi! A zember sose tudhassa-monta Micimackó! ))) 🙂 (((

  2. Etikus szerint:

    Hölgyeim, Uraim akinek van kedve csemegézni, annak belinkeltem egy jó kis anyagot.
    Érdemes olvasgatni!

    pecsiujsag.hu/pecs/hir/egyetem/egyetem-koltai-denes-feljelentest-tesz-az-ot-ert-hamis-vadak-miatt/kommentek

    FELVEZETŐNEK A PÉCSI EGYETEMRŐL: természetesen nem általánosítva!

    “37. a cikkhez.. – 2011. december 03. szombat 10:55
    Diplomagyár + komcsisüllyesztő (..hogy ne mondjam: komcsimentő, vagy: -temető..)”

  3. Etikus szerint:

    Íme egy érvelő véleménye, testközelből:

    “29. régi egyetemi ember – 2011. november 23. szerda 22:53
    Tisztelt és kedves pécsi polgártársaim! Nagyon nehéz részemre higgadt és nyugodt kommentet írni erről az emberről! Ötven éve ismerem, tudom ki ő, tudom, mit müvelt ********, tuidom hogyan akarta *********, és tudom, hogy miket művelt anno a KISZ, a Pártiskola, az MSZMP egykori Első Titkári poziciójában! Édes Jó Istenem, ez az ember a Pécsi TUDOMÁNYEGYETEM egyik jelenlegi vezetője, dékán, a szenátus tagja. Ez elképesztő! Kataszrófális! Erkölcsi fertő! A pokolban az ördögök ehhez képest kisbölcsödés szüzlányok!!
    Ha a PÉCSI EGYETEM RÉGI VEZETŐI pl.: Ernszt, Szenthágotai, Ángyán, Flerkó Béla bácsi és a többiek tudnák, hogy ez az ember az egyik vezetői utód, akkor horror módjára kiugranának a sírjukból! Szóval ez egyszerűen borzasztó. Hogy lehet kedves dini barátunk még mindig dékán. Ha Magyarország szégyen tizenkét pontját kéne leírni a dini dékán be kellene, hogy kerüljön. Nem szeretek kommentelni, de sajnos ezt nem bírom kihagyni. Szégyen ez 2011-ben Pécsnek, Magyarországnak, sőt Európának is. Remélem a Fidesz átveri az MSZMP vezetőkre vonatkozó elitélési törvényt, akkor *******, mint a torkos borz. Bár, már dinasztiát csinált, de azt is el lehet tőle venni, volt már ilyen a komcsinál is.
    ********, meg az ördögöket a pokolban! Hol van neked bármihez is jogod? Remélem, mint a legszebb magyar népmesékben a nem jó egyén elnyeri végső büntetését. Ez az ember az élete során mindig kaszált magának, s most még mindig a dékáni székben ül. Hogy lehet ez a XXI. század Magyarországában? Szóval rend kéne!! A Jobbikra fogok szavazni!! Érted kedves dini!!”

  4. Jeniszej szerint:

    Agy–gyuntosok, meg Dé–kányok. Jól leszerepeltek! Nem a Fater járatja le őket, hogy a munkaköri betegségéből kifolyólag, messziről megérzi a jelenlétüket.
    Rend a diplomamunkák körül csak akkor lesz, ha ezeket a címkórságban szenvedőkkel újra íratják „férc munkájukat.”
    🙂

Itt lehet hozzászólni !