Gyurcsány gazemberezik és mindenkit beperel

Mno.hu

A Hír TV beszámolójának megtekintéséhez kattintson a képre!

Gyurcsány beszéde rajongói előtt

Gyurcsány Ferenc gazembernek nevezte a kormányt és a jobboldali sajtó egy részét. Közölte: mindenkit beperel, aki azt meri állítani, hogy ő plagizált.

Magyarországnak gazember kormánya van – mondta el a Demokratikus Koalíció (DK) május elseji rendezvényén Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke eme gazemberség részének tartja a jobboldal körülötti sajtó egy részét, és biztos benne, hogy most is működnek magán-titkosszolgálatok.

Ezután felidézte, hogy azon a napon, amikor Schmitt Pál lemondott, már szárnyra kapott a hír, hogy hiányzik a pécsi egyetemi könyvtárból az ő szakdolgozata.

Négy évvel azelőtt, hogy Gyurcsány Ferenc A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel benyújtotta diplomamunkáját, akkori sógora is leadott egy szakdolgozatot Pécsett, méghozzá ugyanezzel a címmel. A politikus első nyilatkozatában azt mondta, fogalma sem volt arról, hogy valaki hasonló tárgyban írt diplomamunkát. Gyurcsány Ferenc a Hír TV kérdéseire később mégis elismerte, hogy a szakdolgozat eredeti változatát felhasználta saját munkája elkészítéséhez, mint kiderült, rokona tudomása nélkül. Bővebben>>>

A bukott miniszterelnök több kérdést is megfogalmazott ennek kapcsán: Hogyan lehet, hogy két dolgozat, amely nagy fizikai távolságra van egymástól, egyszerre tűnt el? Kinek az érdeke ez? Meggyőződése, hogy be kellett volna mutatni azoknak, akik ellopták mind a két szakdolgozatot.

Egy összeesküvés-elméletet vázolt, amelyben a Hír TV, a pécsi egyetem és volt felesége családja is szerepelt. Volt sógoráról, Rozs Szabolcsról is volt pár keresetlen szava, szerinte ő egy „balatoni éjszakában ismert fiú”. Hangsúlyozta a pécsi egyetem felelősségét, és az egyetem oktatási igazgatóját fideszesnek nevezte, akinek szerinte szintén köze lehetett az ügyhöz.

Az ELTE volt rektora szerint ha bebizonyosodik a plágium Gyurcsány Ferenc szakdolgozatával kapcsolatban, akkor a DK-elnök diplomáját érvényteleníteni kell. Bővebben>>>
Közölte azt is, hogy ha az egyetem nem tesz feljelentést, akkor megteszi ő ismeretlen tettes ellen. Hozzátette: aki azt meri állítani, hogy ő plagizált, azt feljelenti és kipereli a vagyonából, mert az ő tisztessége ennél sokkal többet ér. Elmondta, hogy futni ugyan szokott, de elfutni nem.

GYURCSÁNY SCHMITT PÁL DOKTORIJÁRÓL:

2012. január 12. (Facebook): Nincs az a palotaőrség, ami meg tudná védeni a Sándor-palota jelenlegi lakóját attól az istentelen szégyentől, ami most rázuhan. […] Az elnök minden bizonnyal plágiumot követett el. Sajnálom, hogy azt kell mondjam, de ha igaz a gyanú, akkor lopott.

2012. március 27. (Facebook): Az elnök erkölcsi bukása az eddiginél is nyilvánvalóbb lesz (ha persze ez egyáltalán lehetséges), hivatala végletesen és véglegesen eljelentéktelenedik. A jobboldal híveire nehezen lemosható szégyen fog hullani, másképp mondom: mostantól ciki lesz jobboldalinak lenni.

2012. március 30. (HVG.hu): Göncz Árpád 1990-es megválasztása óta a parlamenti többség minden esetben az ellenzékkel való egyeztetés nélkül választott államfőt, de amíg minden korábbi elnök képes volt arra, hogy az alkotmányos követelményeknek és a nemzet képviseletének eleget tegyen, az Orbán Viktor által jelölt Schmitt Pál ebbe belebukott. A 2006-os őszödi beszédem a tovább élő kádári hagyományokkal és a mutyikkal, féligazságokkal terhelt rendszerváltozással
való szembenézés kísérlete volt. Schmitt Pál ügye ezzel szemben antiőszöd, a kádári hagyományok és a rendszerváltozás rossz hagyományainak folytatása.

2012. március 30. (ATV.hu): A doktori cím megszerzésének alapvető feltétele az önálló tudományos munka. Ebben a dolgozatban az önálló tudományos munkának se híre, se hamva. Becsapta önmagát, úgy látom, becsapja a világot. […] Elementárisan zavarja, bántja a magyarok sokaságának a jóérzését. Azt mondják, hogy kérem szépen, nem lehet egy csaló az országnak az elnöke, nem lehet egy hazug ember az ország elnöke, nem lehet egy morálisan elfogadhatatlan ember az ország elnöke. […] Nem egy sokunk közül, hanem úgy tűnik, hogy silányabb, mint a legtöbb magyar. Ez baj. Nem lehet silányabb ember az ország elnöke, mint a legtöbb magyar. Mi fel akarunk nézni erre az emberre – nem lehet innentől kezdve.

Forrás: Mno.hu

23 hozzászólás “Gyurcsány gazemberezik és mindenkit beperel” bejegyzésre

  1. vermes szerint:

    Végignéztem ennek a böszmegyerekneka beszédét, a teljes agyi széthullás jelei mutatkoznak rajta…

  2. Perspektíva? szerint:

    Miket nézel?! TE!
    Csak nem az egész országot perelhetné?

    Torgyán Jocót is sikerült leépíteni, ne feledjük, ez stratégia minden tekintetben.

  3. Dr. grün szerint:

    Nyugodj le Feri!
    Fejlett demokráciákban, (mint országunk is) a jog szerint a bizonyítás mindig a gyanúsítót terheli!
    A gyanúsított mindaddig ártatlan amíg tettét rá nem bizonyítják! Ezt nevezik a zártatlanság vélelmének, nem pedig “védelmének”, ahogy egy azóta rajta kapott és plágium miatt lemondott nagy pálgizátor mondotta!
    Te csak nyerhetsz a bolton! Nem tudom mennyi most egy ex-miniszterelnöki nyugdíj, de nyugodt öreg korod már biztosítottad! ))) 🙂 (((

  4. Jeniszej szerint:

    Ekkora dumával, mint Gyurcsánynak van elképzelhetetlen, hogy egy remek dolgozatot ne tudna összehozni. Plagizálni neki böszmeség volna.
    Megmondta Orbán, ha valakit a túlsó oldalon figyelembe kel venni az egyedül Gyurcsán, – mert az igen jó politikus.
    Röhej ilyet kitalálni egy nagy dumásról, hogy szüksége volna mások szutyok dolgozatára.
    🙂

  5. nagyapó szerint:

    A baloldal ideológusa (V.I.L.) írta: a kommunista legnagyobb bűne a hatalom elvesztése. Ezért van, hogy egy „baloldali” sosem mond le.
    Ennek szellemében Gyurcsány(i) vagdalkozik, vádaskodik, hazudozik. Miután hozzánemértésével tönkretette az országot, az MSZP-t, mit akar még?
    „Ekkora dumával, mint Gyurcsánynak van elképzelhetetlen, hogy egy remek dolgozatot ne tudna összehozni.” Ebben csak az a baj, hogy ebben a dumában semmi logika nincs. Ezzel a dumával legfeljebb reppszerző lehet. Ez a duma hasonlatos Török et. nagy dumájához, aki még egy érettségit sem tudott kidumálni magának.
    Azért az is jellemző baloldali stílus, hogy valaki, Jeniszej, egy szakdolgozatot, azt nem is ismerve leszutyokozza.
    Számomra furcsa, hogy egy dolgozat, amely a Balaton-felvidék szőlészete és borászata címet viseli, csak a szőlészetről szól. A borászat lemaradt (sürgetett a határidő?).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  6. szigetország szerint:

    Ez a félnótás (Gyurcsány) hőgutát kapott.

    Pedig előre bemondták, hogy ma ne menjen napra, akinek vaj van a füle mögött…

  7. Dr. grün szerint:

    szigetország!
    A vaj nem a zember füle mögött, hanem a fején szokott lenni!
    Ne keverd a rendszer-vitát a szervita-renddel! ))) 🙂 (((

  8. Jeniszej szerint:

    Azt monya a Faterom, – akinek foglalkozásköri ártalma, hogy a közelben tartózkodó büdös disznókat rögtön észreveszi – hogy még kondás sem lehetne nála az, aki félkész dolgozatokat, készítene, másolna a kondában élő egyedek nemi életéről. Az ilyen dolgozatokat megfelelőre minősítő agy – gyuntusokat meg kizavarná az iskolából, vagy honnan, egy kicsit ólat takarítani.
    Nem ért a Fater a plágiumhoz, de azt monya, hogy az általa nagyra becsült Orbán úr megmondta, hogy ez az ember ez igen! Ez az ember könnyedén veri át a politikusokat és a népet. Erre az emberre figyeljünk oda. Biztosan kiderül, hogy remek dolgozatot irt a megátalkodott hazudozó. ))))) 😀 ((((((

  9. Dr. grün szerint:

    Férgek követik minden lépésünket!
    Little Brother’s watching You?! ))) 🙂 (((
    http://index.hu/tudomany/egeszseg/2012/04/30/parazitak/

  10. Nyugger szerint:

    Tudja valaki, hogy mi a helyzet a Fasang Árpádban, igazgatói pályázat ügyben?
    Vagy az is “bulvárkacsa”?

  11. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Remélem, hogy Fletónál is lesz igazságszolgáltatás, úgy -mint, ahogy Schmittnél is- és eltűnik a politikából., vagy ez utópisztikus elképzelés.
    Feddhetetlen politikus legyen a Parlamentben !

  12. Lakó1214 szerint:

    Anikó:
    Akkor kinyílhatnak az ügynökakták, mindkét oldalon és az összes politikus adjon számot újra arról, hogy mikor és mit adott le, mindkét oldalon?
    Támogatva.

    Nyugger:
    Arról itt nem fogsz olvasni. SZVSZ fordítva is működik az igazságszolgáltatás?!

  13. csaba péter szerint:

    Közismert hogy a legtöbb volt komcsi most a fideszben épít karriert .

  14. csaba péter szerint:

    Az pl nem feltűnő , hogy a Fejér megyei állami földek többsége a felcsúti Maradona retyeruttyáé lett?

  15. Lakó1214 szerint:

    csaba péter:

    Az nem érdekes!!!
    Még meg sem magyarázták.

  16. Szúrós dinnyehéj szerint:

    Csaba Péter!
    Kétségtelen, hogy rengeteg volt komcsi van a Fideszben, de neked is kommunista múltad van, szóval befoghatod…

  17. Dr. grün szerint:

    Sőt a 23 évnél idősebbek mindnyájan komcsi múlttal rendelkeznek, bár nem mindenki volt komcsi! ))) 🙂 (((

  18. Tóth Kati szerint:

    Plagizáltál Feri!Most engem is beperelsz?Nyugodtan,vagyonom ugyan nincs ,köszönhető a kommunista pusztító kormányoknak.Viszont nem ijedtem meg a fenyegetéseidtől,szánalmas,ahogy fenyegetőzöl.Lopsz,csalsz,hazudsz Gyurcsány.

  19. miska72 szerint:

    hehe Elvtársak lesz itt még meglepetés! 🙂 🙂 Nem kicsit! Nagyon! 😉 Megígérem!

  20. miska72 szerint:

    A hurok már a “nyakatokon,” és a sámli rezeg! 🙂

  21. csaba péter szerint:

    Tehát ha valaki megtagadja elveit és pusztán pénzért átmegy a fideszbe seggnyalónak akkor nem baj ha komcsi volt ezt mondtad dinnye ugye?

Itt lehet hozzászólni !