Brutális négyes gyilkosság: elfogták a gyanúsítottat

Mno.hu

A Hír TV felvételéhez és az Mno.hu fotóihoz kattintson a képre

A Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei a Fejér megyei Kulcs környékén elfogták azt a 24 éves férfit, akit négy családtagjának megölésével gyanúsítanak – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek délben.

A gyanúsított megsérült, de nem elfogás közben, hanem vélhetően tette elkövetése során – mondta el a Hír TV-nek Hajdu János, a Terrorelhárító Központ főigazgatója. Hozzátette: nem életveszélyes, de súlyos sérüléseket szenvedett, ezért kórházba szállították. A Hír TV információi szerint az elkövető egyik áldozatával nyílpuskával végzett, átlőtte a nyakát.

Az akciót ismertetve elmondta: a riasztás után Paksról és Budapestről érkeztek nagy számmal a TEK munkatársai. Akkorra a rendőrök már profi módon lezárták a település határát. A terrorelhárítók nagy erőkkel kezdték meg a keresést, a kutyák a víz felé fogtak szagot, ahol mintegy fél óra keresés után egy bokor alatt fekve meg is találták a feltételezett elkövetőt, aki nem tanúsított ellenállást. Mezítláb volt, kard és kés volt nála, vélhetőleg az elkövetés eszközei – tette hozzá.

A Hír TV információi szerint a dunaújvárosi kórházba szállították a gyanúsítottat, akit a helyi kapitányságon fognak előállítani, de később átveheti a Nemzeti Nyomozó Iroda az ügyet. Az elfogás után egyébként a rendőrség feloldotta a település lezárását, a rendőrök pedig – a helyszínelőket kivéve – a gyanúsított elszállítása után elkezdték elhagyni Kulcsot.

Garamvölgyi László korábbi tájékoztatása szerint H. Csanád Jutast egy közeli mocsaras területen kapták el a terrorelhárítók. Nem tanúsított ellenállást, így nem volt szükség kényszerintézkedésre. Akkor még azt mondta, hogy kihallgatása hamarosan elkezdődhet.

Garamvölgyi László közölte, a jelenlegi adatok szerint családi tragédia történt, a gazdasági vita kizárható. A gyanúsított feltehetőleg veszekedés után, brutális módon, több, szúró- és vágófegyverrel ejtett sebbel végzett nagyszüleivel, édesapjával, bátyjával. Menekülés közben, az utcán találkozott lánytestvére barátjával, aki később riasztotta a rendőröket, őt is megsebesítette, majd eltűnt. Túszhelyzet nem volt – szögezte le Garamvölgyi. A gyanúsítottnál nagyméretű bozótvágó kést láttak.

A bejelentés után gyorsan lezárták a környéket, a Terrorelhárító Központ szakemberei pedig azért érkeztek a helyszínre, hogy elfogják a feltételezett elkövetőt – mondta Garamvölgyi. 135 készenléti rendőr biztosította a helyszínt, de a gyilkos kézre kerítése a TEK kizárólagos feladata volt, hiszen négyes gyilkosság történt.

Az ámokfutó édesanyját, lánytestvérét és egy közeli rokonát sebesítette meg, közülük azonban még senki sincs kihallgatható állapotban. Életveszélyben van és hamarosan megműtik azt a sérültet, akit mentőhelikopterrel szállítottak a budapesti Állami Egészségügyi Központba – tudta meg az MTI a Honvédelmi Minisztérium sajtóügyeletesétől. A másik két sebesültet ellátó székesfehérvári és dunaújvárosi kórház későbbre ígért tájékoztatást a sérültek állapotáról.

Reggel kilenckor riasztották a rendőröket a házhoz, ahol egy család hét tagja élt: két nagyszülő, két szülő és három 20 éven felüli fiatal. A családnak építési vállalkozása volt.

Forrás: Mno.hu

10 hozzászólás “Brutális négyes gyilkosság: elfogták a gyanúsítottat” bejegyzésre

  1. Narancsvírus szerint:

    A jól fizetett terrorelhárítók a kamera előtt játszanak! Persze a gyilkosságot nem tudták megelőzni! Pár napja egy ártatlan fiatalembert támadtak meg, és elnézést sem kértek tőle!

  2. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Elvetemült gazember bitóra vele. Családírtó !
    Miért is nincs halálbüntetés ?

  3. Lakó1214 szerint:

    Ezt a csávót, mint a nagy vízen túl, simán le kellett volna lőni, azt kész.

  4. incike szerint:

    Én kíváncsi vagyok! Talán egyszer elmondja,hogy miért tette!

  5. Lakó1214 szerint:

    Elmondta… Ellenséggé váltak… Golyót neki? Túl humánus.

  6. Dr. grün szerint:

    “A települést hamarosan háromszáz kommandós – a Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei – lepte el, kutyákkal eredtek a mészárlás helyszínéről gyalogszerrel menekülő Csanád nyomába.”
    Kicsit sok az a 300 kommandós, de ha van bőven miért ne!
    Valamikor Nagyapámék ketten ha kimentek a telepre 500 ember közé, még az is átúszta a Cigány-gödröt aki nem csinált semmit! ))) 🙂 (((
    http://www.borsonline.hu/news.php?hid=55770&karddal-fejezte-le-negy-csaladtagjat-csanad-

  7. Lakó1214 szerint:

    Dr. grün!

    Arra a nagy vízen túl ennyi ember már elég volt a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar elfogásához, pedig ő “valaki” volt!

  8. Jeniszej szerint:

    T.
    Anikó (Krizantém utcából)
    Nagyon sokat tévednek manapság a bíróságok. 🙂

  9. Jeniszej szerint:

    Remek munkát végeztek a hatalmas erőkkel kivonuló TEK munkatársai. Rövid idő alatt elkapták, a bozótosban a mezítlábasan menekülő feltételezett gyilkost. 🙂

  10. dontos szerint:

    Ez egy szerencsétlen nagyon szomorú és nagyon tragikus esemény..
    még sem hiszem, hogy nincs magyarázat, és a gyűlölködés meg acsarkodás a média szenzációhajhászása, össze-vissza valótlanok állítása…nagyon torz képet fest arról… amit végül még ki kellene deríteni hogyan juthat egy 23 éves fiatal ide…
    meggyőződésem, hogy sokan felelősek érte…
    Borzasztók az emberek, mennyire élvezik a mások felületesen vagy egyáltalán nem ismert bajaikon a szenzációkeltést..
    van egy közmondás, (nem pontos) amíg nem tettél meg a mokaszinomban egy jókora utat, ne ítélj a sorsomról…
    inkább azon törnék a fejüket az emberek, hogyan is lehetne ilyesmit megelőzni…
    a szülő ház, a család , a problémájuk, az iskola a szomszédok a közösség , senkinek semmi nem tűnt fel, nem próbált segíteni a zárkózott gyermeknek stb.. csak csúfolni bántani tudták, vádolni olyasmikért is amiről nem ő tehetett..nagyon nagyon szomorú.. ez a fiú minden szörnyűség ellenére, vagy éppen azért áldozta is…

Itt lehet hozzászólni !