Minden idők legnagyobb övvizsgája a Halker-KiralyTeamnél

Csepel.info

Agy korábbi kép egy korábbi sikerről a sok közül

Megnyugtató biztonságban tudhatjuk az utánpótlás-nevelést a Halker-KiralyTeamnél, hiszen a csepeli Akadémia eddigi legnagyobb létszámú övvizsgájának 62 növendék vágott neki csütörtök délután.

A megszokott családias hangulatban telt az első félévet záró megmérettetés, amelyet Király István, a Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia elnöke és vezetőedzője személyesen vezényelt le a teljes edzői kar segítsége mellett. A vizsgázók Balázs Jácint („Jácint bácsi”) ovis haladó és kisiskolás haladó, valamint Jároszkievicz Krisztián („Törpe”) kisiskolás versenyző csoportjaiból kerültek ki, így a legfiatalabb harcosok, akik ezen napon próbára tették tudásukat, alig töltötték be 5. életévüket.

A kick-box sportban kiemelt szerep jut a technikák kontrollált végrehajtása és a bátor küzdelmek bemutatása mellett az önfegyelemnek és koncentrációnak, melyből nem volt hiány ezen az övvizsgán sem, így Király mester szokásától eltérően még egy játékos pihenőt is beiktatott a növendékeknek. Az övvizsga végezetül kirobbanó sikerrel zárult, hiszen a több mint 2 órás erőt próbáló megmérettetést mindenki sikerrel zárta, így a következő edzésen büszkén kötheti fel újonnan szerzett övfokozatát mind a 62 vizsgázó. Tudásuk számadásán túl, egy-egy övvizsga remek lehetőség is egyben a fiataloknak, hogy kiemelkedő hozzáállásukkal és teljesítményükkel felhívják magukra figyelmet. Így történt ez most is, hiszen Király mester több fiatal növendéket meginvitált a nemzetközi szintű versenyzői csoportba, ahol az újdonsült harcosoknak lehetőségük nyílik az Akadémia többszörös felnőtt és utánpótlás Világbajnokaival együtt edzeni.

Csepel.info

2 hozzászólás “Minden idők legnagyobb övvizsgája a Halker-KiralyTeamnél” bejegyzésre

  1. földhözragadva szerint:

    Admin, a kép címét kérlek javítsd…

  2. "?!" szerint:

    Gratulálok mind a 62 vizsgázónak, és külön mesterüknek.

Itt lehet hozzászólni !