Két fronton is a csepeliekért szólt a Magyar Himnusz

Csepel.info

Megosztva erőit, egyszerre két fronton is harcba szállt a hétvégén a csepeli Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia, mivel ugyanazon hétvégén került megrendezésre a German Open elnevezésű német nyílt világkupa és a horvát rendezésű szintén nyílt Makarska Open.

A csodálatos tengerpartjáról híres horvátországi üdülőparadicsomban megrendezett Makarska Openre idén is 12 ország közel 400 versenyzője látogatott el, akik között a Halker-KiralyTeam 3-szoros világbajnoka, Jároszkievicz Krisztián, a világbajnoki ezüstérmes Nagy Henrietta, valamint a két kiemelkedő tehetségű fiatal növendék, Bozók Szabolcs és Karácsonyi Dávid is ott volt.

A kis számú különítményt ezúttal sem okozott csalódást: Bozók Szabi a legfiatalabbaknál, míg Jársozkievicz Krisztián a felnőtteknél remekelt, mindketten aranyéremmel tértek haza, sőt utóbbi még a súlycsoport nélküli abszolút kategóriában (Grand Champion) is begyűjtötte a legjobbnak járó trófeát. Király István mester büszke lehet Nagy Henire, aki ezüstérmet, és Karácsonyi Dávidra is, aki pedig bronzérmet szerzett ezen a hétvégén az egyéni kategóriában.

Ugyanabban az időben Ebern városa adott otthont a legnagyobb németországi világkupának, ahova 21 országból érkeztek a versenyzők és a több mint 650 fős mezőnyhöz a Halker-KiralyTeam is népesebb csapatot delegált: Busa Andrea, Korpádi Tamás, Rohonczi Jenő és Veres Richárd aranyéremmel, Sas Viktória és Varga László ezüstéremmel, míg Veres Alex és Tyukodi Máté bronzéremmel tért haza. Sas Viki felnőtteknél szerzett extra bronzérme és a felnőtt Csapatverseny fényesen csillogó trófeája már csak igazi hab volt a tortán: a Halker-KiralyTeam így összesen 4 arany-, 2 ezüst- és 3 bronzéremmel zárta a német kiruccanást.

csepel.info

A beszámolót Róth Dánieltől kaptuk.

Egy hozzászólás “Két fronton is a csepeliekért szólt a Magyar Himnusz” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Gratulálok a sikeres szerepléshez!

Itt lehet hozzászólni !