Gázolás a Szent Imre téren

Nem a zebrán ütötték el egy gyereket

Csepel.info

Két gyalogost is elgázoltak a Szent Imre téren, a Kossuth Lajos utcai butiksor közelében, csütörtökön fél 12 óra körül – értesítette lapunkat egyik olvasónk.

Első információink szerint két gázolásról van szó, nem együtt voltak a gyalogosok: csak időben és helyszínben volt egymáshoz nagyon közeli a két baleset. Az egyik esetben a gyalogos lába és keze sérült, a másikról egyenlőre nincs semmilyen információnk. Aki többet tud, írja meg a fórumban!

Nem a zebrán ütötték el a gyereket Csepelen

Megsérült egy 13 éves fiú, amikor elütötte egy személyautó a XXI. kerületi Görgey Artúr téren csütörtök délután, a gyereket kórházba vitték – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Mucsi Nóra elmondta: a csepeli baleset nem gyalogátkelőhelyen történt, az okát vizsgálják. Az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást a fiú állapotáról.

Forrás: Mno.hu

4 hozzászólás “Gázolás a Szent Imre téren” bejegyzésre

  1. Máté szerint:

    Újabb 3 baleset:
    1) SZTK mellett a zebrán, már vége a helyszínelésnek, de még nagy a dugó.
    2) Szent István út-Kossuth Lajos út sarka, 148-as busznak ment a személygépjármű.
    3.) Szent István úton Mol-kút mellett 3 kocsi ütközött, tart a helyszínelés.

  2. Krisz szerint:

    Az egyiket láttam: részeg ember a buszmegállóban lelépett az autó elé…fájt a lába..LÁBRA SE BÍRT ÁLLNI annyira részeg volt!!! Szerencsétlen autós:((

  3. gyula1885 szerint:

    Az SZTK-nál történt balesetnél szerintem a gyerek volt a hibás láttam hogy roller volt nála és nem teljes mértékben a zebránál állt, ill a balesetet okozó jármű (Suzuki) oldala volt törőt így nem hinném hogy a sofőr volt a figyelmetlen !!!!

Itt lehet hozzászólni !